där satt den som fan!

Idag är det den 30 januari 2008 och jag fyller 18 år! och idag är också dagen då jag klarade uppskrivningen :D så jäääääääääävla skönt o ha det ur världen! Skrev klockan 8.30 och efter det handlade jag och mamma mattor och våfflor, sen körde vi hem igen och dår låg nisse i sängen och sov så gott. Men jag hoppade lite på honom så han gick upp så vi kunde kolla klart på Linas kvällsbok och äta godis. Sen kollade vi på Ally Mcbeal och sen gjorde mamma min traditionella födelsedags mat våfflor och det var smaskens som fan. Så spelade jag och nisse lite spingo, sen skulle han träna och jag åka med mamma och rebecca och dampe till la cucina och äta italiensk mat. Men så körde mamma till tågstationen och så stod pappa där som en trevlig överraskning = )
Det var god mat och trevligt sällskap (dampes tå var extra najs) och jag är nöjd med dagen.
Tack alla som önskat grattis och ni älsklingar som har gett mig paket!

Igår var det den 29 Januari och min och jeppes 6- månaders dag. Tänk så snabbt tiden har gått som fan!  Och tänk vilken tur jag har haft som har träffat nisse. Han är en av de mest omtänksammaste och snällaste personer jag har mött och fy för sören vad jag är kär! du är underbar älskling :*
Iaf så firade vi med en picknick på stranden med b&j, kaffe, godis, maraboue och cola. Smaskens som fan, men ganska kallt som fan. Men mysigt som fan också = ) för vi hade bestämt stranden förlängesen och då var vi ju tvugna att följa bestämmelserna. Det var en minnesvärd kväll som jag ska tänka tillbaka på när livet känns för trist.
Victoria <3 Jeppe

tänk så mycket man hinner...

om man inte sover! klockan är nu bara 11.03 och jag har redan hunnit med en massa.
Först klockan 8.10 åkte jag med pappa in till stan så lämnade han av mig vid sport med, sedan medan jag väntade där pluggade jag på hur fordonet är uppbyggt och vad som finns på instrumentbrädan. Sen blev det min tur och han gav mig hopp! :D jag ska inte stretcha eller tänja musklerna alls, utan istället försöka dra ihop dom så att armen inte går över stoppläget som den gör nu. Han sa också att man ska inte säga till någon att sluta om det inte är total katastrof, och det var det inte med mig! = ) så jag kan fortsätta med världens bästa sport :D WIHOOO!!  så nu i ett halvår troligen ska jag bara bygga muskler i armarna och skuldrorna och inte slå raka slag på ett bra tag, sen ska det förhoppningsvis ha ordnat sig = ) det känns kalas!
efter jag hade varit där gick jag till trafikskolan och satt där och gjorde några test och läste om högsta tillåtna hastighet och fartblindhet bl a. Sen gick jag till Åhlens och köpte hårfärg till mig och dampe och kollade på smink. Jag önskar att jag hade en bättre ekonomi för smink är ta mig tusan inte billigt!
nu sitter jag här och väntar på att det ska bli min tur hos skolläkaren och efter det får jag se om jag går tillbaka till trafikskolan eller sätter mig i skolan och pluggar. Sen börjar spanskan kl. 13, efter den engelska och så slutar jag vid 16. Då ska jag återigen gå till trafikskolan och sitta där tills jag inte orkar mer, eller känner mig säker på det jag inte gör nu. När jag kommer hem ska jag och dampe färga hår och jag ska nog ta och motionscykla lite också, då har jag verkligen varit flitig idag och det händer inte alltför ofta så man får ju passa på!
Mors i korsningen där det är viktigt att hålla koll på cyklar och gående vid övergångställena och tänka på högerreglen och att inte köra på ettan mer än någon billlängd.

P.S adolf bravadolf D.S


21.22
jahopp jag började inte klockan 13 för vi hade inga spanska = ) så jag och mina homies gick på stan istället. Hittade klänningen som jag ska ha på Lördag också :D är nöjd! men ganska fattig XD
jaja, pluggandet idag gick ganska bra och imorgon är det sista gången innan det gäller på riktigt! fy hundan och satan vad jag vill klara det! och om 2 dagar är jag 18 år! MAHA! och imorgon är det vår 6- månaders dag!
jag känner mig glad och välmående ikväll, för det finns många jäkligt bra saker i mitt liv. Och för stunden överväger dom de mindre bra sakerna som fan, skönt att det är på det viset också ibland = )

Jag bor i Everöd

jo, och i fel del också för klockan 14 i Lördes gick strömmen p.g.a "stormen" och den kom inte tillbaka förrän vid 17 idag. Lagom segt och KALLT sp vi körde in till mormor och fikade där och värmde oss idag. Jag pluggade körkort mest. Sen när vi kom hem krängde vi pizza och efter det tog jag och dampe oss en runda med hennes forrrrrd till yngsjö och satt där o pratade och drack cola. Så ringde stiffe och bad oss hämta tessan i fjälkinge, så då gjorde vi det! det var asball o åka bil med min lilla dampe, helt själva! men jag blir allt lite orolig att hon ska skada sig själv för hennes fot gillar att trampa som fan på gaspedalen :P tack mamma för "överbeskyddande genen".

annars så har nisse varit här i helgen.= ) igår var vi hos Gertie ett tag. så var vi hos jeppes pappa och drack kaffe, och så hämtade vi dom i gärds köpinge också igår. Nu har jag ett ställe till jag vill flytta till. Sån jäkla fin liten gårdsliknande plats. aaaaah en stark rival till sönnarslövs huset!
och vi körde i nisses nya fin bil minsann! = ) en saab 9-3a, tror jag att det hette iaf ^ ^ jag och bilar är som jag och matematik. MEn så nu slipper han hata sin bil, och det är ju bra!

Imorgon ska jag till sport med och förhoppningsvis har dom positiva ord att säga om mina armbågar. Jag hoppas som fan på det iaf! ni som läser, vilket nog inte är så många, får reda på min framtid imorgon ^  ^
fingers crossed som fan!

sista onsdagen som 17

Idag är jag nästan frisk. Eller iaf till räckligt frisk för att kunna gå till skolan igen, och det är bra för imorgon ska jag göra spanska provet som har skjutits upp 2 gånger redan.
Idag har jag äntligen gjort som jag har sagt till mig själv att göra, och det händer inte så ofta. Jag har pluggat undan allt det som behövdes, så nu kan jag bara koncentrera mig på körkortet.
Igår pluggade jag bilens delar och ja, det är väl inte min starkaste sida. Men va tusan det ska nog gå. Och imorgon tänkte jag sitta på trafikskolan och plugga efter skolan, sen på fredag också. Och en hel del av söndagen ska gå till körkortsplugg. Och sen hela måndag kvällen, sen halva tisdag för då är det vår 6- månaders dag också så det får dela, och sen gäller det på onsdag!

Jag längtar efter Felicia min snea fjärt.

upp o ner, ner o upp

mhm.. O så var jag sjuk igen. Kanske inte så konstigt denna gången iom att Rebecca var sjuk hela förra veckan. Men jag och mamma har iaf fått hennes förkylning nu så idag har vi snörvlat ikapp här hemma. Drog hem från skolan efter halva första lektionen för det skulle inte gå en hel dag kände jag. Sen tittade jag på världens bästa Ally och sen sov jag som fan. Jag önskar mig alla säsonger av Ally Mcbeal för det är den bästa serien som har gjorts i mina ögon. Jag tror at jag skulle passat in i den knäppa världen ganska bra, om inte annat så hade det varit jäklans roande att få vara med ett sånt gäng. Men jag trivs bra med mitt eget gäng iofs. Eller ja, egentligen har jag väl inget gäng, men jag trivs med de knäppgörkarna jag umgås med.
Något jag inte trivs med är mina jävla armbågar. Jag har följt de orden jag sa till mig själv, att jag skulle kämpa istället för att gråta, men aaagh! varför? varför ska man gå isönder? under hela den tiden jag spelade fotboll var jag aldrig skadad, förutom att knät var cp i en vecka och en tå som var blå. Under alla år jag har ridit har det värsta varit en nästan bruten handled och många tappa-luften ögonblick. Men det är ju sånt som ändå går över ganska snabbt. Och ingen av de sporterna var jag särskilt bra på och tog inte på sådär jätte mycket allvar. Det var kul för det mesta och var det inte det så lät man bli. Och sen kom boxningen... Första månaderna i tjejgruppen var asgrymma och jag tyckte själv att jag var skitcool som höll på med det. Sen gick tiden och efter något år var det inte så roligt längre. Det kändes som man stod och trampade på samma ställe eftersom det bara var en "motionsgrupp". Men så på hösten innan 1:an skrev jag ett mejl till Terry och frågade om när tjejgruppens träningar började igen, och han sa att vi kunde vara med tävlingsgruppen och träna tills vår egen träning började igen. Men när vi tränat med tävlingsgruppen så tänkte jag aldrig ens tanken på att gå tillbaka. Jag ville ju tävla och nu skulle ajg få möjlighet till det. Hela första halvåret var boxning det enda jag tänkte på i princip. Det var verkligen min passion. Någon gång i Mars 2007 gick jag min 3:e match, och fy fan vad nöjd jag var med den! jag mötte en tjej som var rankad 3:a i viktklassen över mig och ändå stod jag upp hela tiden, fick inga räkningar och skötte mig fint = ) det var också efter den matchen som min armbåge började göra ont första gången. Och det höll i sig ungefär 1 månad, men det var inte så farligt då för jag gick 2 matcher till den veckan och det störde inte så mycket att det gjorde ont i den. Och efter smörja o skit så var den frisk. På senvåren började min glöd att svalna. Och tyvärr har det hållit i sig ändå från dess till nu = / Men det bästa jag har gjort i min boxningskarriär är matchen i Hilleröd. Med risk att låta skrytsam så, fy fan vad jag var grym där! Jag önskar som fan att någon hade filmat den matchen, för jag vill så jäkla gärna se hur allt såg ut. Och samtidigt som jag tänker att jag har iaf gjort en sån jävla bra seger om jag nu inte kan gå fler matcher, så vill jag inte att det ska bli så! jag har så jävla mycket mer att ge och lära! Det var den här säsongen det hade kunnat hända saker som fan. Jag var på väg uppåt från att vara en nybörjare till att faktiskt ha en del erfarenhet och så pajjar armbågen = ( jävla skit och helvete att jag fortsatte slå fast det gjorde ont! och jaja, dom har sagt att det tar tid att läka det men det har gått 3 jävla månader snart och det är ju inte ett piss bättre = (  Och på träningen i torsdes pratade Terry om tävlingar som kommer..Junior SM, hemma tävlingar och annat som jag inte kan vara med på för den här jävla armen! jag vet, tänk positivt! men det är inte så jävla lätt när man bara kan stå och titta utan o veta hur nånting ska bli. Tänk om läkaren som undersökte mig direkt efter matchen hade vetat hur allt är idag. Han sa "det här överlever du nog" och skrattade lite. Jo, själva jag överlever, men kanske inte boxaren i mig....

Das helg

i Fredags var jag ledig så den dagen tillbringade jag med att städa. Både mitt rum, som såg ut som ett bombnedslag och hela resten av övervåningen. Blev nöjd med resultatet och kände mig lite duktig att jag äntligen tog tag i det. Sen pluggade jag och på kvällen kom Jeppe hit så vi lagade mat och mös = )
I Lördags sov vi länge och sen åt vi semlor, spelade spel, åt mat och kollade på catwoman. Sen var det dags o gå o lägga sig igen ^ ^
idag skulle nisse jobba så jag har pluggat spanska eftersom jag har prov imorgon och slappat bara. Ikväll ska jag övningsköra och förmodligen övernatta hos herr fjärt. Sen var det en ny vecka igen. Den kommer väl innehålla plugg, plugg och kanske lite träning. Fast nu har jag och mamma fått rebeccas förkylning så får väl se hur det blir med det där.
Jag längtar efter Lönhult för det finns inget annat ställe som är som det. Där fylls glädjebehållaren på och jag älskar alla männskor och djur som bor där, så jag hoppas att sportlovet kan tillbringas där.

Nu ska jag gå och stoppa papper i näsan och äta vindruvor. HaJ

tidsfördriv

jaha, nu är jag här igen, för första gången på väldigt länge. Stunden av väntan innan träningen. Spanska läxan ligger och väntar men jag kände ett starkt behov av att sitta lite vid datan först.
 DAMPE KLARADE SITT KÖRKORT IDAG! MIN LILLA DAMPE FÅR KÖRA BIL HELT SJÄLV OCH VART HON VILL! HALLEDA O JISSES! = ) GRATTIS GRATTIS!

på Onsdag om 2 veckor är det min tur, och jag känner mig faktiskt ganska lugn. Igår var jag på trafikskolan och gjorde 2 test och klarade båda med god marginal, och efter det känns det SÅHÄR mycket lugnare = ) och vad gäller uppkörningen så är det bara att tänka på blicken- pilen- filen, speglar speglar, döda vinklen, ta det lugnt, lyssna på snubben och tro på mig själv. Då löser det sig säkert.

Och vad gäller mina armbågar så har Gunsan tipsat om flera stycken som hon har varit hos som jag ska ringa till. SÅ det ska gå att lösa det också, annars ska jag skrika i mitt öra och köpa nya armbågar på blocket.se
Förresten så kollade jag där igår bara för skoj skull o det var jätte många som sålde sina brudklänningar  = / det tycker inte jag man ska göra, den är ju ett minne från en av ( förhoppningsvis) de bästa dagarna i ens liv. Men money makes the world go round.
igår sa min samhälls lärare att jag var smart =D då blev jag förvånad och stolt. För om ens lärare säger det, då är det verkligen sant. Och dessutom brukar jag känna mig efterbliven och folk gillar att dumförklara mig så det kändes bra i själen!
och för att roa lite så ska jag nu skriva en liten historia!

på gatan där jag bor, finns det en märklig gammal tant med en puckel på vaden och en rosa rullator med punka på 3 hjul. Häromsistens när jag gick förbi henens hus, så bjöd hon in mig på en kopp te men råkade ge mig kaffe. Jag sa tack ändå och drack för det var gott. I hennes kök luktade det anis och kanel med en gnutta bark i. Där fanns en silvrig trälampa av stål och ett bord med 3 ben och 7 stolar. Jag satt på en av dem o gumman på 2, hon var nämligen lite bred om stjärten. Hon bjöd mig även på kanelbullar med curry och gurkmeja. Det var rälit som fan så baka aldrig sånna. Sen fick jag en skumtomte från påsken 1992, den var seg och aningens hård i kanterna men god och gullig. Hon sa att jag luktade som hennes mammas brors fjärt, fy fan va snällt sa jag då och kastade den räliga bullen i hennes öga. Då hällde hon sitt kaffe/ te över min högra överarm så då gick jag hem o läste stålmannen serietidningar och åt pastasås med örtsås och julmust. Senare den veckan fick jag ett vykort från Maldiverna där det stod:
Hej din illaluktande lilla fis
jag är på Maldiverna och steker fläsk och kokar ägg. Jag solar lite också ibland, men bara i skuggan mellan 4-8 för då e solen bäst. Jag hoppas ditt rumphår är klippt för annars kommer dina konkelbär bli stora och skava i din stjärt så du kommer få ta tabeltter mot anala problem. Iaf nu ska jag äta fiskmås skit och leka anka
HEJ!

jag har tråkigt och tiden går sakta och idag hade jag dålig fantasi också till råga på allt. Nä nu ska jag göra något annat och sen ägna mig åt spanska som är typ den seeeeeeeeegaste ämnet vi har.
HAJ O IVAJ!

P.S jag tycker Jeppes fisar luktar gott och att han är SÅHÄR gullig och bra <3 D.S.

NO PAIN, NO GAIN!

JAG TÄNKER INTE GE UPP! PÅ NÅGOT VIS SKA JAG TILLBAKA UPP I RINGEN!

when you´re down and out and there seems no hope at all

ja, nu har det sjunkit in på riktigt, hela tanken på att aldrig mer i hela mitt liv få gå en boxningsmatch. Och jävlar vad många tårar som har rullat. Jag vet att det kanske inte är så farligt som det känns just nu, men tänk om det är det? risken finns ju och ingenting kändes bättre efter besöket hos sjukgymnasten igår. Redan där inne höll jag på o börja böla, blödig som jag är, men då hade jag väl skrämt slag på den stackars tanten.
ska jag aldrig mer få uppleva känslan av mjölksyra i armarna efter en 20-20 period?
ska jag aldrig mer få känna känslan av hur allting bara flyter och du smidigt undviker motståndarens slag, samtidigt som dina egna slag sitter precis där dom ska?
ska jag aldrig mer få sparra?
ska jag aldrig mer kunna gå en boxningsmatch?
FY FAN! DET GÅR JAG INTE MED PÅ! JÄVLA PISSARMBÅGSHELVETEN! =, (
= (   = (   = (   = (   = (   = (   = (

mhm

Först och främst så vill jag berätta att världens underbaraste 14 åring från och med idag är världens underbaraste 15 åring, lillasyster Felicia med den snea fjärten fyller nämligen år idag : ) grattis som fan älskade lillaplutt!
Sen klarade dampe sin uppskrivning idag, så grattis till henne också!

Nu är skolan verkligen igång på riktigt igen och redan känns det som att det finns berg av saker vi ska klara av. Iochmed att jag hade halsfluss innan lovet ligger det också och lurar allt jag missade då, så nu blir det extra mycket ett tag. Men sånt e livet ibland och det är bara o jobba på. Förresten så är det körkortet som får vara viktigast just nu, för det är en gång. Det ska jag se till att det bara blir! iaf göra mitt bästa, mer kan man inte begära.

Annars så har dagen sett ut såhära: skola som vanligt med historie uppgifter som förbryllar, samhälls arbeten som det inte finns ork att påbörja, spanska grammatik som vrider hjärnan år olika håll och en helt okej engelska lektion där det tyvärr delades ut alltför mycket läxa till imorgon. Sen tog jag bussen till degeberga för att gå till sjukgymnasten. Där såg receptionisten att jag hade besökt sjukhuset x antal gånger och att kostnaden för det översteg 900 kr, och det ska det inte göra på 1 år. Så nu har jag gratis sjukvård fram till i November detta året = ) kalas! men ja, sjukgymnasten hade inte alltför mycket kloka grejer att säga. Tydligen är jag överrörlig och varje gång jag gör mig överrörlig påfrestar jag armbågen = / så hon sa att jag skulle sluta med det, träna upp musklerna bredvid och aldrig hålla armen "överrak". Sen sa hon något som jag blev väldigt rädd av.." hur klarar du  boxning med dina armbågar?" och " det är egentligen bara tur att du inte har skadat den tidigare" HJÄLP!!!!! menar hon att min kropp inte klarar av boxning? när jag äntligen hittat nånting som jag faktiskt är bra på, så går jag sönder! fy fan det är jävligt skrämmande att tänka att jag inte skulle få hålla på med det. För även om jag just nu har varit jävligt trött på det, så är det ändå min passion och en så jäkla stor del av mig. Vad är jag utan boxning liksom? näe jag kan inte ens tänka på det. Fy fan i helvetes skit : , (

  det är där jag hör hemma. Var annars? = (

Hej typ

4 dagar avklarade- 1 kvar sen är teorin avklarad och jag har då drygt en månad på mig att få in allt jag behöver veta om trafiken och jag för att klara uppskrivningen. Näe fy fan vad stor jag är. Det är sånt här man läser om andra folk, som är stora. Det är inte jag, inte inne i mit huvud iaf. Och idag bärjade första träningen igen, men jag åkte hem för att plugga istället för jag vill klara prvet första gången. Men oooooooooo vad jag hoppas att det ska bli lättare med träningsmotivationen denna säsongen, och att min armbåge blir frisk snart, för jag är SÅHÄR sjukt sugen på o gå match. Hela känslan inför en match och precis när man går upp i ringen och ens namn ropas upp, iaktar motståndaren, lyssnar på tränarens sista råd, hälsar på domaren, hälsar på motståndaren, backar tillbaka till ringhörnan, väntar på klockan och DING kör igång. Jävlar o fy fan, den känslan går inte att beskriva och den är grym som fan. Men aah känslan inför en träning är bara pust. Och det suger rumphår med konkelbär. Och allt är ändrat och jag hatar det för jag trivs inte i det nya. Dessutom trivs jag inte med såna dära jäkla nedvärderande tankar. Inte det minsta så kan jag inte bara sluta med det där. Och jag gillar inte att vara beroende av någon såhär mycket.
Men nu ska jag sluta med det här beklagandet, jag är på sånt humör, och gå o plugga istället.
Hej då

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0