hej och välkommen till hajk

tjenis det var inte igår! Har börjat skriva inlägg några gånger men sen känt att fy fasen vad tråkig läsning så jag sket it. Men nu jäklar var det dags igen.
Livet det rullar på i en jäkla fart kan man väl säga, lite nytt och mycket gammalt. Det mest spektakulära är att från och med den 1 juni är jag och nisse söderboende! Vi var och tittade på en lägenhet i tisdags, och inte vilken som helst utan Issas gamla (vad är oddsen?!) och igår så fick vi veta att vi fått den. Pang på rödbetan bara! Så nu blir det till att börja packa så smått för att lämna gamla Näsby. Jävligt gött att bo så centralt och slippa den dryga biten ut hit. Lite dyrare är den ju men fasen värt det!
Annars så jobbar jag på samma jobb, förhoppningsvis med lite mer lön snart, och tränar på typ som vanligt. Dock har jag börjar träna på BasicGym också och det kan jag verkligen rekommendera! Riktigt bra träning där darrningar och illamående efter utfört pass nästan är en garanti. Precis som det ska vara!
Ponpon har tömkörts av Lina Crabbe, en jätteduktig dressyr tjej så nu jäklar ligger han också i hårdträning. I Juni ska Gabriella förhoppningsvis starta honom i någon pay & jump eller tävling. Sjukt kul!
Nu ska jag ta och köra till Everöd och träna den lille lymmeln i det ljuva regnet innan jubbet börjar.
ghjhk
Igår var jag hos Fanny i Lönhult och skulle rida hennes vildhäst Pixiemax men han var för vild så det blev inget. Då saknade jag Delaila på bilden för hon var liiiiite mindre och mycket mindre läskig. Bilden är från i December tror jag.
Tjip!
/ Victoria

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0