En djup suck av lättnad

Idag hade jag veterinären ute för ett återbesök eftersom det gått 3 månader sedan han skadade sig och nu var det dags att ultraljuda benet igen för att se hur och om det läker. Och jag gillade vets kommentar  mycket mer denna gången än förra, då sa hon: "Ja det ser ju inte så bra ut" och idag: " Jag kan ju säga att det ser väldigt positivt ut!" Senan håller på att läka ihop fint, var bara på ett ställe som den fortfarande är ganska svag men med tanke på hur omfattande skadan var så är det inget konstigt. Han haltade varken i skritt eller trav (YÄÄÄÄÄY) och både jag och vet. var positivt överraskade över hur snabbt det ändå gått framåt. Jag trodde verkligen inte att det skulle ha utvecklat sig så bra som det gjort eftersom han varit så svullen hela tiden, så jag blev så jävla lättad över dagens besök. Om han inte blir mer svullen eller varm ska jag förlänga promenaderna upp till 30 min/ dag i ca 2 veckor och om det funkar bra kan jag börja skritta honom uppsutten (!!!!!) i ca 15 min till att börja med och sen bygga på efterhand och lägga in lite trav såsmåningom. Helt jäkla galet!! jag trodde inte jag skulle kunna rida på honom mer detta året och absolut inte såhär snabbt efter skadan, men det var bara bra att han motionerade benet under kontrollerade former! :) SÅ GLAD! :)
Och visst, jag får hela tiden ha i åtanke att det kan komma bakslag, men då är det bara att minska lite på motionen och låta allt ta sin tid. Jag har inte bråttom ändå.
Men tänk att det (förhoppningsvis) blir så bra med min lilla häst ändå :) Tack som fan säger jag bara!
gjhgh
Nu ser vi mot ljusare tider!
/ Victoria

Sport för fulla muggar

OS pågår och det märks ganska tydligt hemma hos oss. Igår satt jag och höll mig vaken till 00.20 för att se svenskeboxaren Anthony Yigits match, jävra tur att det var en bra fight och att han vann så det var värt det för fy förjävelen vad trött jag var imorse när klockan ringde för första jobbdagen efter en fin semester. Även om vi inte gjort något sådär jättespeciellt så har jag trivts som fan. Vi har varit vid havet om vi har känt för det, sovit middag om vi velat det, planerat inför resan och annat sånt najs. Tex som att fira vår 5-års dag på Wanås slott och Bellas Place. Sjukt att det gått FEM ÅR!!! Det trodde jag minsann inte, men nu är vi här, lite vuxnare, lite biffigare men fortfarande kära <3
Jag har även köpt min första rygga och den är fin som snus och bekväm som bomull för vi har bokat resan!!!!!!! Den 16 Oktober drar vi till Chile för att sen ta oss vidare till Bolivia, Peru och kanske Argentina. Så JÄVLA häftigt att det inte bara är snack, utan vi ska verkligen åka dit! Fett!
Idag hade jag "snacket" med chefen på jobbet. Eller ja, nästanpå iaf. Både jag och jojjo ska ju säga det defenitivt sen men det är skönt att ha sagt det i light versionen redan. Första gången typ.
Det gick bra tack och lov!
Så nu ska vi jobba som enna idioter (ovanligt?!) så vi kan glassa på andra sidan jorden i slutet av året :)
Och ovanpå det ska jag träna boxning så mycket jag bara kan, rehabilitera min lilla ponpon och plugga spanska på distans. Full rulle men det är så det ska vara!
Nu ska jag kolla vidare på OS och vänta på Nisse.
jfhjf
Vår första resa tillsammans, tågluff i Europa -09
/ Victoria

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0