One down

Imorse var det så äntligen dags för biologi provet som jag har pluggat mig kräkfärdig på. Mitt liv har varit ganska mycket no life på sistone med endast jobb, plugg och ta hand om hästen aktiviteter DOCK med en del ljusglimtar som födelsedagsmiddagen hos knoen och Fannyyeea förrförra veckan, middag hos Emil o Ida i lördes och lite goa träningar och så. Men mestadels var bara full patte i tradiga spår MEN mot fina fina mål så då går det an! 
På fredag är det tid för kemiprovet och fy fabian så skönt när det också är gjort och vi ska gå vidare med nya fräscha och intressanta saker så man kan lägga detta ältande bakom sig. Känslan efter provet var ganska så bra, men det var troligtvis mycket solens förtjänst och bara lite min prestation. Jag vågar inte säga för mycket hursomhelst, men gjort är det fy fan vad bra!
Nu ska jag fortsätta lära mig om joner och hur atomer är uppbyggda så jag kan whoopa mitt eget gymnasieass i kemikunskaper. Inte så svårt gjort med tanke på att mitt 19 åriga jag sög som fan på kemi men nu jävlar har mitt 23 åriga jag tagit sig i kragen och gett sig fan på att sånt ska gå att lära sig.
Sen ska jag belöna mig själv med vaniljkesella och hallon. Kan vara något av det godaste som finns. Typ precis efter PinkBerry frozen youghurt glassen i Lima. Den är nock fasen bäst ändå. 
Skepp o hoj!
 
Med Santiago i bakgrunden
 
/ Victoria
 
P.S jag hoppas alla ni (typ 4 pers) som läser min blogg förstår att allt svärande är med glimten i ögat, utan alla fan och jävla hade det liksom inte varit jag lika mycket. Så är det tamejfan! D.S

hajvaddetgår

Jag kan redan bocka av 8 av mina 13 att göra saker för dagen och klockan är inte ens halv 12. Fy för fan så skönt!
Nu ska jag äta frukost nummer två med mor och far innan jag sätter tänderna i dem genetiska kluringarna.
Effektivitet= bäst.
Sommarutflykt med familjen. Ser ju ganska så najs ut i jämförelse med gråfiset som är vädret idag.
 
/ Victoria

att ramla i en backe i min fantasi

Igår träffade jag Knoen och det var fint som snus! Vi skrattade, åt, pratade lite allvar och pussade på ponpon. Sen skulle jag ha lektion och knoen träffa sin vän. Tack för du lugnade ner mig min fina fina klutt :*
Idag snorar jag som en jädra tok, som alltid när jag är förkyld men det hindrar inte dagens planering. Lite papper i näsborrarna så är det bara att tuta och köra. Har varit uppe och pluggat klart kapitel 4 i kemin så nu är det bara sista genomgången innan lovet och sen prov på det om en vecka. Känns okej. Efter lektionen ska jag till stallet och motionera Evita och putsa på Finn. Tillbaks hem för fredagsmys med nisse och jojjo. En klart godkänd dag alltså!
Här är vi fjantar på julafton <3
 
Snor o hoj!
/ Victoria

I feel it in my bones

Hujedamej ungefär. Nu har hjärtat börjat slå aningens för snabbt igen (ganska bildligt talat) och jag känner mig alldeles för stressad för jävla ofta. Mestadels pga allt plugg. Eftersom jag kom in senare i biologi A och inte fick boken förrän ännu lite mer sent så ligger jag sådär en 4 kapitel efter >_< Och det bara byggs ju på hele tin med fler sidor som ska läsas och uppgifter som ska göras, i alla tre ämnena. Och om typ 3 veckor ska vi ha prov i alla ämnen på samma vecka. Perfekt va. Och eftersom jag fortfarande måste tjäna pengar för att betala dels nya räkningar och hyror så har jag skulder till mor och nisse så känner jag att jag måste jobba så mycket det bara går. Och så måste jag hinna med min lilla ponny som har fått alldeles för lite aktivering denna veckan. Inte för att jag tror att han bryr sig jättemycket om han slipper arbeta så länge han får sin mat och sin klapp och puss men det ger mig ändå lite dåligt samvete. Och så vill jag ju motionera mig själv också! Jag villvillvill ju gå en match denna våren och det ska fan ta mig gå men det är lite dåligt med tid till att få till träningarna riktigt. Och vi har ju ett stundande göteborgsvarv på 2,1 km som flåsar mig i nacken. Åh halleda och fy fan nu stressar jag bara upp mig själv ännu mer MEN en sak ska jag säga;
Tack självdisciplin för att du är så jävla bra!
 
Nu ska jag brumma in och laborera på biologi B med alla smartisar som ställer frågor som jag inte ens förstår. Men det ska nog gå bra så länge man ler och gör sitt bästa höhö.
 
/ Victoria

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0