But I never really had a doubt

Jag har nu tagit tag i mitt liv på riktigt efter den tvära vändingen jag valde att göra. Mina dagar består nu till en viss del av matematik B som jag behöver ett G i för att komma in i Örebro. Jag har ju läst kursen en gång redan, men fått IG i den, och även om det inte var mycket jag förstod av det Klas-as sa så finns det ändå någonstans långt därinne i huvudet. Och det lilla som jag lyckades få in i hjärnan på lektionerna i gymnasiet bubblar då och då upp till ytan och jag får en: " Jamen just det!" känsla och ett fånigt leende på läpparna eftersom jag precis förstått en liten del av denna underliga uppfinning kallad matematik. Att det kan vara så otroligt svårt att förstå! Jag önskar verkligen att jag hade "sett den röda tråden" för då är nog matte ganska roligt. I mina ögon är matte lika roligt som att missa bussen och behöva vänta ute i snön med blöta skor, inga vantar och en storrökande blondinbella bredvid.
Jag har inte jättesvårt för så mycket annat och kan (även om jag skäms över mig själv när jag gör det) sucka lite när någon inte kan fånga en boll på gympan eller läsa en text på engelska utan att fastna på varje ord. MEN då brukar jag tänka såhär: Den där bollen som den personen inte kan fånga, är det där talet som jag inte kan räkna och då är det väldigt mycket lättare att ha sympati för den personen. Och så tycker jag att man borde tänka oftare. När det står någon och har svårt för att göra något som man själv tycker är superenkelt, så kan man istället för att sucka och himla med ögonen tänka på sina egna svagheter. För det är jag alldeles säker på att vi alla har!

Annars så träffar jag fina människor, dansar en hel del, tränar boxning och söker lite jobb.

Dagens gladhet: Jag har lärt mig Halo dansen och fått veta att vi ska vara med och fira dansens dag den 29 April på teatern med den moderna dansen :) WHOO!

/ Victoria

I make you wanna say Jai Ho!

I lördes var det dags för Shall we dance på sommarlust. Det var så otroligt kul att stå på scenen och ge allt i Jai Ho dansen. Och det gick skitbra, vi var riktigt grymma och synkade! Adrenalinet flödade och vi kände oss heta som korvspad! Jag har verkligen hittat en passion i livet igen; DANS!
Terry, min kära boxningstränare var också med och dansade en cool tango. Tyvärr blev det lite felsteg, annars var han grym.

Idag har jag varit och dansat modern dans för första gången och HALLEDA vad svårt det är! Det är piruetter här, CHassé, plié, axlar ner och armbågar upp, spänn vristen och snurra utan att tappa balansen. SJUKT SVÅRT! Men kul som fan :) Så nu är det mer dans i mitt liv och det gillar jag sf!

Nu sitter jag och väntar på att nisse ska komma hem, då blir det kaffe och mys <3

dagens gladhet: Jag har fått in mer dans i vardagen :)

/ Victoria 

Gammal nog att göra vad jag vill

Ja nu är man hela 20 år. Begränsningarna har tagit slut tror jag. Nu kan jag nog göra vad jag vill i Sverige. Coolt

Festen i lördes var väldigt lyckad, jag hade jättekul! Tack alla!

Annars så går jag här hemma och funderar över utbildningar. Ett alternativ är en 2 veckors kurs i stockholm där jag blir personlig tränare. Ett annat är att först gå den 2 veckors kursen, för att sen i Maj eller i höst börja på en högskoleutbildning där jag blir wellness coach som det så fint heter. Där ingår bland annat den 2 veckors kursens innehåll och då drar jag av kostnaden och tiden för den. Eller så skiter jag helt i 2 veckors kursen och går bara den 3- åriga högskole utbildningen. I maj eller till hösten. Eller så flyttar jag till ett lantbruk i Malagá och blir bondmora. Vem vet?

Jag är fri som en fågel och kan göra vad jag vill. Det är svårt minsann.

Snart är det boxning. Tydligen är det en överraskning som väntar oss idag. Och ändå är jag noll motiverad = /
Imorgon däremot, är det dans som gäller. Och det har jag längtat efter sen avslutningen i december. Just Dance!

dagens gladhet: Idag är det bara en dag kvar tills jag ska dansa igen

/ Victoria

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0