näst,näst sista kvällen på året

Snart är det här året också förbi. Jag och dampe kom fram till att det har varit ett ganska hndelselöst år, iaf i våra liv. Jag har inte gjort sådär hemskt mycket eller något jätte speciellt tror jag. Inte som det känns nu. Jag såg Håkan i Scandinavium vilket var otroligt. Och jag slutade med boxning vilket var otroligt fruktansvärt. Och jag firade 1 år med jeppe vilket var häftigt. Men tja, annars vet jag inte? Jo körkortet såklart, men det var så himla tidigt på året så det känns nästan som om det var förra året. Men det är ju en stor och speciell sak iofs. Nåväl, jag går in i det nya året utan några som helst förhoppningar på nånting för det blir ändå inte så om jag hoppas det för mycket. Inga nyårs löften heller för dom glöms för det mesta bara bort ändå.

Dagarna som gått har jag spenderat med olika människor. Tönt som jag är så vill jag inte vara själv nånting om det går så jag har träffat carro, tjejerna i klassen o dampe. Har varit på bio 2 gånger, jag o carro såg Australia och jag, dampe, pette o steph såg allt flyter. Båda var bra, men Australia var nog lite bättre, iaf om man ser dem på bio. Jag har också pluggat, idag var jag t.ex. hos emilia mesta delen av dagen o så kollade vi på lejonkungen och gjorde sen en filosofisk analys på den. Vi var så duktiga och filosofiska som det bara gick så det blev nog väldigt bra faktiskt. Imorgon ska jag träffa carro igen och så ska vi åter rida hos Elisabeth = ) själva denna gången och det har jag längtat efter i några år så det blir säkert jätte härligt. Och på onsdag är det nyår som jag o dampe ska fira här hemma med mina föräldrar och deras gäster. Blir säkert en underhållande kväll ^ ^ Och på nyårsdagen drar jag till mitt älskade Lönhult, ÄNTLIGEN.

Jag har blivit så svag och beroende, och det trodde jag aldrig. Det är hemskt att jag är så ynklig bara för att min jäkla pojkvän drar iväg. Mesig är vad jag är och det gör mig så sjukt irriterad att jag går här hemma o deppar när han har en asrolig semester. Jag menar varför kan inte jag också bara inte bry mig och njuta av mitt jullov? men nej, det är jag för vek för så jag måste gå runt o sakna istället. Jäkla mes!
Nåväl jag ska nog överleva ska ni se. Men det ska bli ändring på det här!

Nu ska vi äta paj och sen ikväll ska jag och dampe titta på pelle svanslös julkalendern. Mys!

hej då

En dag i mellandagarna

Jaha och så har det varit julafton än en gång. Denna saknade helt julkänsla vilket var jäkligt synd för det kändes som det lika gärna kunde varit pingst eller nått, men nåväl så blir det väl ju äldre jag blir TYVÄRR! det var ändå en trevlig dag och jag fick mycket fint. Den skulle börjat med att jag skulle rida en runda på kavatina och nisse skulle gå bredvid. Det hade varit hemskt mysigt men nehedå det regnade och var blä väder så vi låg kvar i sängen istället.
Sen igår var det en ganska blä dag också förutom när jag red och när jeppe äntligen kom hit. Då spelade vi med de gamla folket och vi utklassade dem i allt. Unga paret äger. Sen skulle nisse fixa musik till sin mp3 eftersom han skulle till frankrike idag och tack vare att min data är sjukt seg så tog det en jäkla tid och sen kunde inte nisse somna för hans förkylning var cp o gjorde så att han inte kunde andas så vi sov väl ca 3 timmar inatt innan klockan ringde 05.15.
Så skjutsade jag honom till stationen där den feta bussen och alla hans skid anhängare väntade och sen körde jag hem i min ensamhet = (
Men sen var jag och red på min gamla ridskola med carro och det var jätte härligt! ett riktigt dressyr pass där svetten lackade och det var sjukt gött! det gick väldigt bra också även om jag inte ridit där på 2 år så det var najs som fan.
Sen nu har jag mest bara varit hemma ensam o saknat min nisse. Ska snart åka in till carro i stan = )

Hemskt hur beroende man kan bli av en människa. Hemskt som fan när den försvinner. Men jag får stå ut, och det kommer jag att göra också.
Snart är jag i Lönhult och då är det hakuna matata.

Nu ska vi äta fisk och sen ska jag dra till carro!

God fortsättning!

/ Victoria

Jullov!

ÄNTLIGEN har dagen kommit då vi har överlevt den tristaste terminen i trean. Också den jobbigaste och stressigaste terminen i skolan världshistoria har vi lyckats ta oss levande igenom och det känns så för jävla bra! Nu väntar vår- terminen med nationella prov, skattjakter, alkohol på dagtid, karneval och en massa annat trevligt = ) Nu är det snart vår tur att hoppa runt utanför teatern och vråla att vi har tagit studenten och sjunga om de lyckliga dagarna. Waow. JAG, lilla 15 åriga jag, ska snart ta studenten. Halleda vad jag inte riktigt kan fatta det, jag är helt enkelt för liten fortfarande. Förmodligen kommer det att sjunka in mer när det börjar närma sig, men just nu är det jäkligt svårt att tänka sig att jag faktiskt är lika gammal och stor som mina kusiner var när dom tog studenten och jag tyckte att dom var asgamla, typ 30 år. Men så är det faktiskt, vare sig det verkar så eller inte!

Efter avslutningen ska jag först ut till mormor o hälsa på, sen ska jag hämta dampe vid teatern och så ska vi inhandla vad som behövs för årets jul besök i Agusa = ) sen drar vi så fort det bara går ner där och myser ihjäl oss. Längtar tills vi står där i det lilla köket och dampe bränner nånting på spisen och jag får fixa till det och så lyssnar vi på peter jöback och cjunger med så fönstrena skallrar. Sen ska vi sitta i sängen och äta julgodis och kolla på trolltider och sunes jul och ha väldigt mycket mmmmmm i livet!

Nu ska jag bege mig bort mot teatern för att för sista gången (SHIT alltså) få jullov!

Ha det bra och GOD JUL!

/ Victoria

think inside my box

Jo såhär dagarna innan jul känner jag mig ovanligt tankspridd. Förmodligen eftersom jag inte behöver tänka på plugg nästan hela tiden och därför har tid att ägna tankarna åt vad som helst. Så nu ska jag dela med mig av dem. Några av dem åtminstone.

Droger. Plötsligt är det ingen stor grej att prova på. Fler och fler gör det, och sen berättar man i förbifarten som om det inte är en stor grej. Är det verkligen inte det? Jag tycker att det är en stor grej. Och många av dem som använder dem påstår att de inte är mer skadliga än alkohol, men då undrar jag varför alkohol är lagligt och droger olagligt? Någon anledning måste det ju finnas. Lite skrämmande att det börjar bli så vanligt och ospeciellt. "jag har provat, vadådå?"
Nåväl, kalla mig pryd eller vad man nu vill men jag håller mig borta från det där. Jag är tillräckligt störd iaf.

Boxning. Såg på Achies bilddagbok att hon och Rasmus kanske skulle bli skickade på träningsläger på bosön med juniorlandslaget. Och jag kan inte låta bli att undra om jag också hade fått åka om jag kunde fortsatt med det. Hur långt hade jag kunnat gå? hur bra hade jag kunnat bli? För det är inte bara mina egna tränare som har sagt till mig att dom tycker att jag har talang, människor på tävlingar har också gjort det. Och jag har aldrig nånsin fått så mycket bekräftelse på att jag varit duktig på någonting innan. Jag är inte bra på något annat dessutom. Hur bra hade jag kunnat bli på det enda jag var bra på? jag vet att jag bara plågar mig själv när jag går runt och funderar på det här men jag kan ändå inte låta bli. Jag skulle så hemskt gärna ta reda på de här frågorna, men tyvärr så går inte det. Och det gör mig så himla deprimerad och ledsen. I just det här fallet ser jag inte ljuset. Och det är i min värld så jävla orättvist.

Förhållanden. Par efter par gör slut runt omkring. Och det får mig att fundera på mitt eget förhållande. Hur ska vi göra nu, för att vi ska trivas som vi så länge som möjligt? Jag tror på saknad och uppskattning. Vanor kommer ändå, men jag vill ha dem senare, när man bor ihop och delar sina liv på riktigt. För det känns som om jag har fått en riktig storfångst på kroken och dom ska man vara väldigt rädd om, de är sjukt sällsynta!

Lumpen. Mönstringen kommer närmare och närmare och jag känner mig inte mer och mer redo. Mitt stora orosmoment är cyklingen. Jag är sjukt rädd att min astma ska märkas av där eftersom den alltid envisas med att vara värre vid denna tiden på året. Ibland måste jag ta medicinen även när jag inte anstränger mig för att halsen bara rasslar och är tung = ( jäkla idiot påhitt är vad det är! Och jag är ganska säker på att de kommer se min läkarjournal där det står både om mina jävla armbågar och om min astma. Jag hoppas så in i helvete att de inte nobbar mig för någon av de här sakerna. Inte för något annat heller såklart, men jag tror att armbågar och astma är mina två SVAGA sidor. Annars känns det bra. Jag kan vara ganska beslutsam när jag vill, och ganska så övertygande om det nu skulle behövas. Jag ska träna så mycket som möjligt nu iaf så att konditionen blir bättre.

Jullov. AHHHHHH så SKÖNT! det kommer bli det skönaste lovet nånsin om man ser till att slippa skolan, för shit i satan vilken termin det har varit. Såhär mycket har vi aldrig haft innan. Jag som trodde att tvåan var den jobbigaste delen och att trean skulle bli lagom slapp, men icke att det var. Så därför ska det bli så gudomligt skönt att bara få låta bli att tänka på läxor, inlämningsdatum och betyg i några dagar. Och jag och dampe drar till Agusa på fredag vilket också ska bli fete najs = ) julbak, kräng, promenader och super mycket mys är vad vi ska ägna oss åt. Helt klart lite mer mmmmm i livet!

ja det var det för den här gången. Men det kommer en fortsättning, det äår jag säker på.

No Pain- No Gain
/ Victoria

dagen efter lucia

ett bra tag sen jag skrev och mycket har hänt.

jag orkar inte skriva ner allt, och jag tror inte det är så intressant att läsa heller för den delen. Men jag var på boxningsgala, sjönk ner i träsket igen för fy fan vad det är att boxas som jag vill göra. Under defileringen skrek hela min kropp att detta är vad jag ska göra. Och det enda som jag har fått bekräftelse för att jag har talang för, det enda som jag har haft riktig passion för, det som jag är mest säker på att jag vill, det kan jag inte göra. Jag vet att det finns mycket orättvisa i världen, men jag tycker det är så jävla orättvist att jag som 18-åring redan har en söndrig kropp som hindrar mig från att göra det jag vill. Jag visste att det skulle bli såhär om jag gick dit, men ja vad ska man säga. jag är ett fån.

Har varit ute på kaos när det var 3:3, hade en fett najs kväll. I fredes firade vi ebbsson och det var trevligt hemma hos henne, men väl inne på grand så blev det ganska mycket bajs av allt.

Igår gick vi lucia på jobbet. Har aldrig varit så mycket folk inne på smulan samtidigt innan. Men vi fick beröm och folk tyckte det var jul mysigt och jag tycker att det gick bra.

idag ska vi på julbord i Åhus, vi gör det varje år och det brukar vara ganska trevligt.


DESSUTOM är allt "stort och jobbigt" gjort i skolan. Nu är det bara små grejer kvar och det är så in i helvetes skönt! trodde nästan inte det fanns ett slut på det när man var mitt i det, men nu ser jag ljuset. Ljuset av jullov och Agusa.

Ha en bra söndag.

önska dig en stilla natt

Ja nu är det då äntligen december igen. Månaden som jag gillar som fan. Nu får man lagligt lyssna på så mycket julmusik man vill, dricka apmycket glöggoch äta fett med pepparkakor = ) I like

Om jag ska summera lite sen senast jag skrev så har följande dagar bestått av:
Fredagen då som sagt så begav jag mig glatt ovetandes bort mot hästarna för en härlig tur i skogen med kavatina. Trodde jag ja! nej stefan var hemma och tyckte synd om henrietta som gärna ville följa med, så han bestämde sig för att rida en runda med mig. Jag skulle då rida 4 åriga Henrietta och han 20 åriga Kavatina. Kul och sånt tänkte jag och så satt vi upp och red ut från gården. Då kommer plötsligt hunden Rolf kutandes och börjar hoppa på kavatina. Han är väldigt olydig så han slutade ju inte fastän stefan vrålade på honom, och allt jag tänkte på var " kom för helvete inte hit o hoppa på min häst för då jäklar går det galet". Rolf läste mina tankar och gjorde precis tvärtemot. Han hoppar som en galning på henrietta som i sin tur bärjar hoppa som en galning, med mig på ryggen som håller i mig för glatta livet och ser olyckan komma närmare. När jag suttit på rodeohästen ungefär 1 minut har jag tappat både stigbyglarna och balansen och till slut går det inte att sitta kvar när hon helvänder o springer. Jag flyyyyyyyyyyyyyyyger först på ena hållet, sen måste jag gjort en slags volt för sen landade jag på andra sidan RÄTT PÅ HÖFTEN pang som fan. Det gjorde ont som satan i helvete och nu är den blå som en jävla smurf. Men efter att vi jagat hunden och lugnat hästarna satt vi upp igen och red iväg. Denna gången satt vi kvar även om det var nära att jag flög av igen när hon började bralla som en galning närvi träna galopp. Men hon är faktiskt nyinriden så det får man nästan vänta sig.

Sen drog jag iaf till stan där nisse hämtade mig o så drog vi till fjälkinge och sen har vi varit där hela helgen och myst och haft det najs = ) handlade lite julklappar på EKO i lördags annars har vi mest varit hemma o tatt det lugnt.

I söndags stack vi hem till everöd tidigt eftersom jag skulle rida innan vi skulle på släktkalas hos Gertie. Denna gången gick allt perfa och jag fick inga nya blåmärken. Väl hos gertie var det god mat med mycket grädde (som alltid) och sen åkte vi hem till everöd och firade första advent med glögg, pepparkakor, skumtomtar och andra avenyn. MMMMMMMMM va gott det var!

Idag har jag genomgått en måndag utan större missöden och jag ska snart bege mig hemåt för att plugga en jäkla massa. En jäkla massa plugg stårpå schemat varje dag nu framöver och jag känner mig stressad som fan för det finns för mycket att göra och för lite tid. Men jag ska lösa det.

Nähe nu går jag.



"Ars longa, Vita bevis"

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0