PMS- no more

Nu har jag taggat ner lite sen sist. Jag körde helt enkelt till hemtjänstens lokal, letade upp ett nummer och ringde dit så att dem vet läget. Slutet gått, allting gott!
Idag är jag ledig från jobbet, vilket är ganska så najs. Var uppe tidigt och körde till stallet för att utforda och släppa ut bestarna. Sen åt jag en banan och därefter gav jag mig ut på en löptur för första gången på ganska så länge. Det var gött som fan faktiskt och jag var inte så dålig som jag trodde.
Nu har jag svabbat av svitten och ska snart in och granska dampes pudding på ett frukost möte!
Senare tänkte jag ta med mig Jojjo till Tollarp för att inhandla en saltsten och sen ska jag på akupunktur för andra gången (lite hjälp på det) och efter det har jag ett möte på vital. Sen ska jag jädrariden bara lata mig som fan!
Helt okej dag så att säga!
/ Victoria

Förjävelen

Fick precis ett sms från bemanningen om att "om du satt upp dig tillgänglig den och den dagen så FÖRVÄNTAR vi oss (säkert sagt med präktig uppsyn) att du kan dem dagarna annars får du gå in och ta bort din tillgänglighet!""
OCH det som är så in i helvetes jävla störigt är att jag inte kommer in på den jävla hemsidan för andra gången! har fått ringa till dem en gång redan så att dem ändrade mitt lösenord som jag vet var rätt till ett nytt som jag nu vet är rätt och som datafan säger är fel! Dessutom kom jag först inte ens till hemsidan för den hade huxflux bytt adress?! WTF! Och att jag sen inte kan svara lille gulletoppen inne på bemanningen att fixa teknikhelvetet då så att jag kan komma in på sidfan retar GALLFEBER på mig! Jag kan inte svara via det numret dem skickar ifrån för det står bara "finns inget nummer" och det numret jag har säger bara att kärringen som har det numret har semester. OOOOOOOOOOOOOOOOO jag blir galen på skit som inte fungerar som det ska! FÖRIJÄVELEN!

Känns lite bättre nu men problemet kvarstår. Jävla skit.
Tur att jag snart ska in och träna så jag kan banka skiten ur säcken och få ut lite (eller ganska så mycket) aggressioner.
PISS!

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0