Midsommar

årets midsommar firades  hemma hos mig i Everöd. Jag o dampe var värdinnor och det var en helt okej kväll. Tyvärr var den inte mer än okej, jag vetinte riktigt varför. Lite var det nog för att det var hemma o då tänkte jag på att alla skulle ha trevligt o på all mat o grejer. O en annan orsak var kanske att folk som jag var säker på skulle komma inte dök upp. Och nu när man läser varför känns det ju inte direkt bättre. men men nu vet jag det iaf.

Ikväll har det varit söndagsmiddag hos nisse. Den var god och nu ska vi mysa och nisse ska packa för snart åker han = (
det kommer bli hårt (åh tönt kan du inte leva utan din pojkvän blabla du skiter i dina kompisar) men ja så är det! tyvärr har jag blivit beroende av att träffa nisse ganska så ofta och då är det jävligt jobbigt att inte få göra det på 12 dagar.
Men jag får stå ut. Ska vara mycket i Lönhult under tiden tror jag för det blir ju ändå en hel del jobb.
Men ja, ha de bra o vi hörs o ses när skolan börjar antagligen. Och andra träffar jag snarare än så, lyckligtvis!

när du tappat förståndet

världen. vart är den på väg?
Vad är det för fel på människor i dagens samhälle? Var och varannan har någon gång i sitt liv gjort något kriminellt. Alla är inte tungviktare (som tur är) men ändå, brotten begås, stora som små. Och det händer varje dag, överrallt, hela tiden. Vad hände med samvetet och förståndet?
vart tog tiden vägen då man kunde gå hemifrån utan att behöva larma och låsa överallt?
och var i hela jävla fridens namn tog tiden vägen då man inte behövde vara rädd för gå ensam där man ville?
varför är så många människor idag så jävla sjuka i sina äckliga huvuden? var blir det fel liksom?
är det något i samhället idag som gör att fler och fler blir så störda att de faktiskt klarar av att döda någon annan och sen leva med det?
Innan var jag nästan aldrig mörkrädd, för jag tänkte att det är precis samma ställe som när det är ljust, jag ser bara lite sämre, men farligt är det inte. Men nu förtiden har jag faktiskt börjat bli mörkrädd, och det känns inte alls bra.
Inte ens i Agusa känner jag mig trygg längre. Agusa som är stället där tiden har stannat och man faktiskt kan ana hur det en gång varit att leva i ett mer hederligt samhälle. Men nu har min mormors granne haft inbrott TRE GÅNGER! Och när jag var där sist och vi skulle sova så var jag rädd. Mörkrädd. Något väldigt nytt för mig. Jag låg på helspänn och lyssnade efter en massa ljud som jag tyckte mig höra, och såg skuggor som egentligen inte fanns. Sjukt utsatt kände jag mig, för vad ska man göra om man blir utsatt för något? känns inte som att man kan göra så hemskt mycket, för idioterna har ju alla slags vapen nuförtiden.
VARFÖR blir människor så? hur får de sina sjuka idér? jag kan verkligen inte fatta det.

Jag har ju inte haft en aning om vad jag vill syssla med när jag blir stor, men när jag tänker på alla äckliga sjuka jävlar som finns därute överrallt så har jag funderat på att kanske bli polis. Då får jag chansen att iaf bura in en del av dem, och det skulle kännas så jävla bra. Men jag har inte tänkt på det så jätte mycket så jag vet inte hur det blir. Men nu har jag ett alternativ kanske.
Heslt av allt vill jag att mammor o pappor ska sluta producera psykiskt störda människor som våldtar, mördar och äcklar sig, så att vi kan få den där härliga världen där man faktiskt kan lita på att tv:n står kvar även om vi inte låser när vi går hemifrån. Men det kan jag nog drömma länge om, tyvärr!

kramp i hjärtat

Jag saknar nisse så det är helt jäkla otroligt!
vi har inte setts sen i måndes kväll och det är inte jätte länge men ändå känns det som en hel evighet!
UFFFF kom hem med dig din öldrickande toodi. Jag hatar att det ska kännas såhär. Att man tycker om någon så mycket så att om man inte får träffa den personen varje dag så blir det ledset i själen. Men så är det i mitt fall, jag älskar nisse så mycket så att jag mår lite dåligt av det. Sjukt men sant.

varmt som i en brödrost

Ja, här i mitt hus är det faktiskt precis så varmt och det är jävligt jobbigt. Speciellt när man ska sova eller har duschat. Men såhär är det tyvärr varje år fram till typ September.

Idag hade jag min sista svenska lektion, gött! sen köpte jag nisses student present som är klockren. Jag är jätte nöjd = ) hoppas han också blir det. Och nu är det bara två dagar kvar, sen har vi sommarlov. Vårt sista sommarlov. SJUKT, jag är för liten för att vara såhär gammal. Men det ska iaf bli grymt skönt med sommarlov som fan = )

imorgon har jag min sista lektion nånsin när jag går i tvåan, Halleda o fy för hundan. Sen är det slut o det gillar jag för tvåan var jobbig som att gå runt på stan i en vinterjacka när det är 35 grader ute o solsken. Typ.

Nu ska jag kolla på en film tills jag blir trött o sen sova som fan.

morsh

P.S Siesta var skoj, emellanåt, men helt okej fast alldeles för varmt för mig. Och jag är ingen festival-människa märkte jag. D.S

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0