In the middle

Nu är jag i mitten på min resa, med nio veckor bakom mig och nästan nio veckor framför mig. Jag har redan uppfyllt drömmen om ett farmliv med djur, natur och hårt utomhus arbete för länge sen och ser tillbaks på dem här två månaderna med sån tacksamhet över att jag hamnat på detta otroliga ställe. Det är verkligen once in a  lifetime man får en sån här chans och jag är så glad att just jag har fått den. Waow som fan!
När Carro var med på gården och flera gånger utbrast hur mycket jag kunde och vad cool jag var (kan dock aldrig va så cool som Viktor, eller hur Carro?) blev jag själv medveten om igen, hur mycket jag faktiskt lärt mig. Ibland säger evanne eller Bruce när vi tex håller på med unghästarna "oh she's getting good" och smilar mot den andre. Good foreigner. Att säga farväl till allt här kommer vara väldigt jobbigt. Detta är ju min vardag och trygghet nu, det kände jag speciellt när jag kom tillbaka till farmen efter min o carros resa. Kändes som att komma hem. 
Men aldrig så hemma att jag vill flytta hit. Jag älskar mitt hemmahemma alldeles för mycket. 
Nu när det drar ihop sig till att lämna försöker jag verkligen insupa, uppleva och se allt med friska ögon. Tur att jag har tagit så många bilder så att jag kan påminna mig om hur jävla fint jag hade det på Shepherds hill farm under vintern. 
Om två veckor kommer mor min och Åsa hit! Så jävla häftigt att under mina fyra månader här får jag tre besök! Har man fina människor i sin omgivning eller vad? 
Ser fram emot att visa dem farmen, att dem får träffa min australiensiska familj med typ 200 medlemmar, att se nya delar av landet tillsammans med dem och att bara ha det gött!  
 
När dem flyger hem tar jag mig någonstans uppåt landet för att ta dykcertifikat vid stora barriärrevet och på så vis uppfylla ännu en dröm, att dyka. Hade inte bestämt mig hundra för om jag skulle göra det innan men nu är jag säker på att det är något jag inte vill missa. För även om jag önskar och vill komma tillbaka hit om några år vet man aldrig hur livet svänger och då är det bättre att ta chansen när den finns. Vem vet hur länge revet är kvar.
Sen flyger jag till Perth och jobbar på en annan hästfarm några veckor innan Martin kommer ner och vi semestrar som fan mina sista två veckor. Hoppas på att kunna surfa utan att bli uppätna av någon hajfan på västkusten, dem är ju tydligen lite vanligare där men vi får utforska och så blir det asbra säkerligen. 
 
Första veckan kändes fyra månader som en evighet och jag ifrågasatte mig själv för att jag valde att vara iväg så lång tid. Nu är jag glad att jag har halva äventyret kvar. 
Tur jag var klok och inte en pussy när jag bokade.
 
Vill säga tack till min älskade toka Carro som kom hela vägen hit helt själv trots att hon inte rest mycket förut och var nervös. Du förgyllde min resa som fan med all din galenhet och din underbara energi, så jävla bra är du! 😘
 
/victoria

njuter för fullt!

Farmliv, utforska Melbourne, carros första a natt på ett hostel, åka vilse med spårvagnen och ta lite roliga bilder för o sen åka tillbaks samma väg o prova ett annat håll, carroförstata nattbuss upplevelse, känna oss väldigt små o boniga i Sydney, bo hos en stor filmregissör, bli matförgiftad av en jävla burgare, se bondi beach, harbour bridge och operahuset, komma till Byron bay och känna lugnet och den riktiga värmen, götta oss på stranden, äta gott, sitta vid havet och titta på stjärnorna med varm vind i håret, carros första och min andra snorkel upplevelse där vi såg leopardhajar, olika havssköldpaddor, rockor och asmånga olika fiskar......
På mindre än två veckor har vi hunnit med rätt mycket, mer än andra gör på flera månader som vi träffat. 
Och varje dag, flera gånger om dagen har vi skrattat så magen gör ont och kisset nästan kommer.
Helt jävla underbart och jag njuter för fullt!
 

En ledig söndag

Precis som vanligt har jag en ledig söndag. Vardagsrutinerna rullar på ungefär som dem har gjort nu de senaste sex veckorna, alltså ser ingen dag likadan ut helt och hållet men det stora hela är ungefär detsamma. Matar en massa djur två gånger om dagen och däremellan kan det va rida unghästar, måla fönster, dammsuga, flytta hästar från en enorm hage till en annan, sandpappra fönster och väggar, putsa selar osv.. 
Men imorgon är sista dagen som ser ut som vanligt på ett tag, för mina fina toka carolineeöööh kommer hit till mig imorgon kväll! Är så jävla glad och peppad! Kommer bli två helt asagrymma och skitbra veckor! Ser fram emot det som fan. Ska stå med en lapp där det står carolineeöööh och vifta och flyga på henne när hon äntligen kommer fram! Så jävla bra!
Det är ju ett nytt år sen sist också. Sammanfattade 2014 i min dagbok detta året ist för här på bloggen. Kom fram till att det startade så jävla mycket på botten med all skit med Rebecca. Ett förhållande som vi visste inte var bra men ändå fortsatte vara i, jag åt skit och gick upp mycket i vikt vilket gjorde att jag mådde ännu sämre och åt mer skit..ja dålig jävla cirkel osv...
Nu ser jag tillbaka på ett väldigt bra halvår där jag gjort många förändringar som varit asbra. Är så stolt över både mig och Jeppe som avslutade våra nästan sju gemensamma år på ett så bra sätt. 
Stolt över att jag flyttade, tog mig igenom sommarmånadernas helt sjuka jobbschema som en superwoman, att jag höjde mig ännu en gång på högskoleprovet OCH att jag gjorde verklighet av snacket om hur coolt det vore att jobba på en farm utomlands. Här sitter jag sex veckor in med så mycket nya kunskaper och erfarenheter. 
Året slutade på topp, och jag är så jävla glad för det. Tack. 
Och som förra året är jag så sjukt tacksam för alla fina människor och djur jag har i mitt liv. Puss på er <3
 
/Victoria
 

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0