Bagar Bengtsson e dö

jahapp då var man bagare på heltid nu. Gött att komma igång och nu är det faktiskt roligt att gå till jobbet = )
igår var jag med jojjo på stranden för första gången denna säsongen. Riktigt härligt! vi blev båda brun/röda och somriga och det gillar vi! efter stranden drog vi till stallet och jag fick träffa min första stora kärlek Toy. Känns knäppt att man själv blir så glad av att se honom när han knappt lyfter på huvudet när jag kom. Hästar glömmer aldrig säger man ju men Toyens minnen av våra äventyr ihop är nog inte lika starka som mina. Som jag älskade den ponnyn! och som jag grät när han åkte till malmö. Det är en tuff värld C-ponny världen, man förälskar sig  och sen blir man för stor. Alla vi hästtjejer har nog brustna hjärtan över det.
Jaa...det var tider det.

Men dem bästa tiderna var när jag kunde boxas för fy fan vad jag var lycklig då. Och jag hatar mina armbågar lika mycket som vanligt för att dem förstör det. DET har tagit mitt hjärta, slängt iväg det och trampat på det. Ingen liten bristning här inte. Motherfucker

bagar Bengtsson e dö
han har bränt sig på brö
han har själv bakat in sig i limpan

dagens gladhet: det var kul att jobba

/ Victoria

bom bom pow!

Jag har tagit studenten.
Jag har haft sommarlov i några dagar.
Jag har kollat fotboll i Malmö, Sverige- Vitryssland.
Vi har firat midsommar i Åhus.
Vi har haft Rocky maraton.
På måndag börjar mitt sommarschema gälla och sen är det jobb 5 dagar i veckan hela sommaren. GOA PENGAR!

annars är det som vanligt.

dagens gladhet: det är bara söndag, alltså kan man slappa hela dagen lång = )

/ Victoria

2 dagar kvar

Ja, nu är det bara "the final" kvar. Vi har avverkat skattjakt (huanamaj), bal på slottet och karneval. Om 2 dagar tar vi studenten och jag börjar faktiskt förstå det nu. Idag hade vi lite träff med klassen då vi gjorde rastaflätor på vår lärare och fixade ihop en bok till honom där vi alla satte in ett foto på oss själva och skrev en rad. Det blev väldigt lyckat = ) när det var dags att gå slog det oss att det var sista gången vi gick ut från ett klassrum som sp3a, sista gången vi gick nerför de mördande trapporna från tredje våningen och en hel massa annat sista gången. Som jag har längtat efter att denna tiden skulle komma, men nu när den väl är här kan jag inte bara vara helt lycklig. I 3 långa år har man spenderat nästan varje dag på c4 med samma människor runt omkring sig och nu är det "byebye vi ses kanske" som gäller. Och då kommer känslan av vemod och sorg över mig, även om jag fortfarande är väldigt glad att det snart är över med skolan för min del. Förmodligen känner alla studenter (eller ja, de flesta åtminstone) att när det väl börjar närma sig är man väldigt lycklig, men samtidigt lite ledsen över att lämna sin trygga bubbla och ta steget ut i vuxenvärlden på riktigt.
Men vet ni? jag tror vi kommer klara det alldeles perfekt = )

dagens gladhet: jag gick ifrån min sista "lektion" på c4 och kände att jag är nöjd med de här åren. Jag har utvecklats helt galet mycket och träffat många nya spännande personer. Det är med glädje jag ser tillbaka på min gymnasietid och det kan man inte vara annat än glad för = )

/ Victoria

för vi ska ta studenten, fy fan va vi e bra

Ja, nu har man avverkat 2 av 4 studenten-jippon. Först skattjakten i onsdags som inte blev riktigt som vi tänkt oss. Vi såg inte ens pappret på vad vi skulle leta efter och jag låg hemma i min säng klockan 18.00 totalt deckad ^ ^ den kvällen och sen hela natten var nog den värsta bakfyllan jag varit med om. Slog tillochmed Emils fest ^ ^men innan det började bli dåligt var det skitkul = ) så tack mina teletubbisar för den dagen!

igår var det balen minsann. Och ja, vad är väl en bal på bäckaskogsslott? den är intressant, häftig, lite småseg och dansig = ) eftersom vi satt och åt sålänge blev det lite segt, och vid 23.30 kändes det som om klockan var typ 5 och då var det också lite segt. Men sen spelades det så bra musik att man inte kunde göra annat än att skaka rumpan i sin långa fina klänning. Lite smått annorlunda men det gick det också = ) Jag har aldrig varit så fin i hela mitt liv som jag var igår och det var härligt att få gå runt och visa upp sig och känna sig som en prinsessa. Men det var en trevlig kväll allt som allt och jag är mycket nöjd med mitt beslut att gå dit = )

idag ska jag städa mitt rum som ser  förjävligt ut och ikväll bär det av till Gun för o sova där. Imorgon är det karneval och då ska vi vara snygga och glada = )

dagens gladhet: jag vet inte riktigt. Tiden nu är en glad tid i allmänhet så det får räcka!

/ Victoria

När det roliga börjar

Ja nu har vi kommit till de två sista veckorna av gymnasietiden. Och det kommer troligtvis bli två av de roligaste veckorna vi är med om om man jämför alla de oändligt många veckorna vi gått på gymnasiet. 3 år har bara flugit förbi, jag kan inte förstå hur det har kunnat gå så fort?  Det var bara ett litet tag sen som jag kom till c4 för första gången för upprop och gemenskapslekar. Och nu är det slut om några dagar. Helt galet.

Barcelona var underbart. Bästa resan jag varit med om och jag tror att vi allihop kommer att komma ihåg den väldigt länge = ) Det bästa var såklart matchen. FC Barcelona- OsasounaCamp Nou. Det var det mäktigaste, häftigaste och sjukaste jag varit med om! 77 000 barcelonare som skriker och visslar och vifftar med papper, tröjor och tidningar. En man som tar sig in på plan och blir nertacklad och bortförd av en hel drös vakter. Prisutdelning till Barcelona för vinsten av spanska ligan. 77 000 som sjunger "campione campione!", "Madrid cabrón, saluda campion!", bugar och vrålar "Meesssiii, Inieeeesta, Pyuooolll", gör vågen 3 varv runt stadion. AAAHHHH det var så hääftigt och jag är så jävla glad att vi fick uppleva det! Självklart gjorde vi mycket annat också. Vi var på Picasso muséet, på Miró muséet, på La segrada de familia, vi var i en katedral, vi åt paella och churros (det var mums), vi låg och stekte på playan och vi testade på nattlivet och såg när polisen grep en drogsmugglare (tror vi att han var iaf). Det var så kul hela tiden, även om vi blev sjuka hela högen, men vi sket i det och skrattade oss igenom dagarna = ) ja fy fan vad bra det var. I LOVE BARECLONA!

Camp Nou!                                                                                       Det härliga Gänget!
 



Imorgon är det skattjakt! jag ska vara teletubbies med dampe och emma = ) det blir säkert lajbans och jag ser fram emot en fin och glad dag med mycket skratt och "jättekjaaaaaaaamar". Tjolahopp så najs!

dagens gladhet: jag har hittat allt jag behöver till allt nu, eller nja inte karnevalen men iaf, och det är väldigt skönt = )

/ Victoria

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0