It´s a beautiful day

Ja idag är en bra dag såhär långt! Jag bestämde igår för att idag skulle jag sova ut ordentligt. Det var väldigt längesen jag gjorde det för även om jag varit ledig har jag gått upp tidigt för att plugga eller träna eller något annat skit. Och igårkväll var jag så trött så jag somnade i soffan vid 20.30. SÅ idag sov jag gott till 11, sjukt gött! Tänkte att jag skulle springa intervaller idag men när det regnade som fan när jag väl gått upp kom jag på den geniala idén att jag borde gå och simma istället. Sagt och gjort, efter frukosten drog jag bort till badhuset. Där var knappt något folk så det var perfekt tid. Det var mer än 1 år sen jag simmade sist så jag visste inte riktigt hur jag skulle lägga upp träningen så att den blir realistisk OCH hård. Bestämde mig för 50 längder och sen kom jag underfund med efterhand att det nog skulle gå på 30 min. Tog det lite för lugnt i början märkte jag så dem sista 10 längderna fick jag pressa på 9 minuter, men det gick! När jag stannade snurrade det lite i huvudet och hjärtat bankade som fan, men jag klarade det och det är nyttigt att pressa sig då och då. Känns riktigt gött när man satt upp ett mål och klarar det!
Jag kan inte pressa mig på samma sätt när jag springer. Jag har bara inte den löparskallen att det går, därför ska jag börja simma mer eftersom jag kan pusha mig själv mer i vattnet. Det är dessutom mycket roligare med lite mer varierad träning. Känslan efter simningen var FABOLOUS!

Efteråt drog jag till affären och handlade lite maad. Ska överraska nisse med en god soppa och äppelkaka idag tänkte jag. Han åker ju till Asien på måndag så jag tänkte skämma bort honom med lite gottigheter innan.  Så han ska sakna mig extra mycket! Får se hur det blir att bo själv i typ 2 månader, jag har ju aldrig gjort det innan. Jag tror dock att Jojjo kommer hålla mig sällskap en del och det är inte fel! Om jag saknar nisse för mycket åker jag också ner för bad och sol semester de sista 2 veckorna. Lutar ganska starkt åt det hållet just nu för det hade varit asnajs med lite värme. Men den som lever får se.

Andra grejer som också gör att dagen är en finfin dag är att jag fick mitt lönebesked som var bättre än vad jag trott OCH det har nu kommit en motståndare i min viktklass till Göteborg, YÄÄÄÄÄÄÄYYY!!!!!!!!
Avslutar med lite bilder från sistone
Tidig höst, Felicia och bonga kom på promenad/ ritt i everödsskogen. Jag och min fina ponpon
höst
Från finalen i Öresundscupen
gbhkbk
Från sparring på träningen. Såhär ser ett geni som fått lite för många slag mot huvudet ut
ytrytrutrur
Fint det!
/ Victoria

Without you

Guettas och Ushers radio dänga faller mig faktiskt väldigt mycket i smaken. Jag har allsång i bilen varenda gång den kommer, det sätter guldkant på tillvaron.

Igår gjorde jag min första tenta! Det var ganska så likt prov från gymnasiet fast svårare skulle jag nog säga. Väldigt djupa frågor som listade ut om man faktiskt förstått vad man läst eller om man bara omformulerade bokens text. Det känns som att det gick ganska så bra. Tror jag. Svarade på alla frågor utom 1, som jag bara hann svara halvt på för 3 timmar räckte inte! Hur sjukt är inte det?! Jag satt och skrev och analyserade och letade i boken heeeela tiden (utom en gång när jag kissade och en gång när jag hämtade mer kaffe) och ändå räckte tiden inte riktigt till. Det trodde jag inte, men nu vet jag det till nästa gång. Men det är iaf FRUKTANSVÄRT skönt att ha det gjort. Mitt hjärta har slagit i dubbeltakt senaste veckorna pga denna förbaskade tentan. Eftersom jag kom in som reserv och var tvungen att vänta på att boken skulle komma hade jag typ 3 veckor att plugga in 6 kapitel på svår engelska. Men det gick! Skam den som ger sig, det är töntigt!

Både träning och ponpon har kommit lite längre bak än vanligt på prioriteringslistan men nu kan dem komma på sina vanliga platser igen. Idag hoppade jag lite med Finn, han var galen och tyckte det var skitakul. Jag med :)
sffsfs

Inom snaaaar framtid kommer mitt liv förändras. Men det ska nog bli bra.

Nu väntar jobbet till 21.45. Inte sådär jääääkla lycklig över det faktiskt.
/ Victoria

Motgång och framgång

Då har man gjort match- debut 2011 också. Precis som förra året i Öresund och det resulterade i 3 silver och 3 guld för KBK, inte så illa pinkat!
Jag kände mig som sagt jävligt taggad i huvudet men var väldigt osäker på konditionen. Fick möta en tjej från Halmstad i semin. Jag var jävligt taggad och sugen innan, hade en bra känsla i kropp och knopp. Väl i ringen hade jag lite svårt att hitta avståndet, hon ville hela tiden ligga utanför slagräckvidden så jag fick jaga alla ronderna. Men slagen satt ganska bra och jag vann med 3-0! Fick även min första blåtira (som fortfarnade sitter lite). Dagen efter var det final mot en tjej från Ystad som jag sparrades med förra året. Då var jag klart överlägsen och hon väldigt försiktig så jag underskattade nog henne lite tyvärr. Hade förjävla ont i nacke och axlar från semin och känslan var inte alls så bra som dagen innan. Kände mig sleten och inte alls lika taggad och redo. Och det märktes i ringen, inga slag satt som dem skulle kändes det som och jag tog många smällar som fick huvudet att flyga bakåt vilket inte är sådär jäkla bra. Hon var en helt annan boxare än den jag sprrades mot förra året. Medan jag knappt har tränat boxning alls under året som gått måste hon ha hårdtränat som fan. Hon vann med 3-0 och jag var besviken. Men jag vill ha en returmatch där jag har bättre förutsättningar. Det var Armand Kranjc som tränade henne och efteråt snackade vi lite om att min kondition står i vägen. Han sa "när du rör dig är du livsfarlig" och det värmer när en sådan man säger det :) Så nästa gång ska jag jävlariden ta henne!
Nu är det hemmagala den 28 Oktober som är nästa fight. Taggad!
Har dock fått problem med axlen. Vet inte vad jag gjort men den gör ont och jag kan inte träna boxning alls :( får jobba på konditionen tills den blir bättre. Sprang 4,5 km idag och var inte ens seg i benen efteråt så det går framåt och är faktiskt riktigt skönt just nu :) älskar dem få gångerna det går lätt i löparspåret.
Nej nu ska jag köra till Madde för idolmys med dampiii och några till, Najs :)
/ Victoria

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0