Barca, here we come!

Ja imorgon flyger vi till Barcelona :D som vi har längtat efter detta! jag ser fram emot det jättemycket och tror att det kommer bli en väldigt minnesvärd resa = ) ska snart gå o packa väskan, wiiieeee!

gårdagskvällen var riktigt najs = ) jag hade jättekul och hoppas att alla ni andra också hade det!

ja, nu blir det inget bloggande på ett tag för jag ska ligga på playan, se Barcelona spela match, gå rundvandring på Camp Nou och ha riktigt jäkla kul = D

dagens gladhet: jag har gjort klart det sista av plugghögen. Inga mer läxor, inga fler prov eller arbetsuppgifter som ska vara inne då och då. FY FAN VAD SKÖÖÖÖÖÖÖÖNT! den här stunden har jag längtat efter i ett år ungefär och nu när den äntligen är här känns det så förjävla bra = ) MAH så najs!!!

Ha det najs i Sverige!

/ Victoria

we´re the ones who made you

Den låten är bästa just nu: we made you med eminem. Sjukt grym låt!

iaf ikväll är det sista 3:3 och temat är anything but clothes. Vi ska vara tejpade med silvertejp, dock med plastpåsar undertill för annars lär det göra förbaskat ont när vi ska ha av det inatt. Förfest hos Johanna i Hammar som så många gånger förut och det ska bli så jäkla kul = ) vi var alla helt på g redan i skolan idag så det känns som om det kommer bli en riktigt najs kväll = )

om TVÅ DAGAR åker vi till Barcelona :D WOOOOO! känns som om det nyss var typ 9 månader tills vi skulle åka och nu är det i övermorgon. Halleda säger jag bara. Men fan vad kul vi ska ha, och vi är en sjukt härligt grupp så det tror jag att vi kommer få också = )

nehe nu ska jag duscha o sen fixa mig inför kvällens parrrty parrty!

dagens gladhet: sista skoldagen innan vi åker till Barcelona :D

/ Victoria

can´t keep my hands out the cookie jar

Shooooo bre.

Sitter här på c4 och fördriver tiden som så många gånger förut. Tänk att det snart är slut med det. Aldrig mer sitta vid en data vid c4 för att vänta på en buss eller något annat. Jävlar i satan vad snabbt det ahr gått ändå. Och jag är fortfarande så liten! alla andra som tar studenten (förutom alla som är lika gamla som jag) är så stora och vuxna när de tar studenten, emn vi är så små så jag tror att det har skett ett misstag nånstans. Är det verkligen säkert att det är vi som ska vråla "vi har tagit studenten", vara skitfulla på skattjakten och planera balkläder? hur kunde det gå så fort?
Jag började nyss 1:an på gymnasiet för allsin dar!

DOCK ska det bli så in i helvetes skönt o slippa hela skol upplägget! nu ska här tjänas penagr istället minsann. Och jag kanske ska göra det som bagare istället för säljare = ) hoppas hoppas på det iaf! skulle vara så enormt skönt att slippa stå ute med att leende upplysa den äldre generationen om att jag inte bestämmer priserna på kanelbullarna så det spelar ingen roll hur mycket dem vrålar på mig om att de är dyra, eller om att inredningen är ful nu och att den var sååååååå mycket finare innan. Att vara trevlig jämt är ett svårt uppdrag och jag är redo för att ägna mig åt degar istället för näsvisa turister. SÅ hoppas på det bästa!

Idag har jag gjort det sista i spanskan = ) göööööött! och det kan faktiskt bli ett VG i betyg ändå, för jag var doooktig på nationella = ) skulle sitta riktigt fint men man ska inte ropa haj.

nu är det dags för en baluppsättning igen, denna gången ska vi göra det med mer precision än förra så det blir säkert najs,

Högen minskar och minskar och byggs inte längre på. Jag ser ljuset Jonathan!
dessutom åker jag till Barcelona på fredag och det ska bli förjävla härligt :D

dagens gladhet: har gjort färdigt redovisningen i kvinnohistoria och ska nu gå ner och få reda på min balkavaljer MAH så spännande! :D

/ Victoria

utgifter, utgifter och små inkomster

Igår var jag och dampe i malmö för att äntligen finna min studentklänning. Och det gjorde jag också = ) i en av de första affärerna vi gick in i, Zara. Som vanligt var det ett sådant plagg som jag själv inte hade valt ut men som dampe tyckte att jag skulle prova eftersom den var "toja". Och som vanligt hade hon alldeles rätt = ) men jag ville se mre av utbudet i malmö och köpte den därför inte direkt. Det hade jag dock kunnat göra för sen jämförde jag varje vit klänning jag såg med den på Zara och ingen klådde den så det var den jag skulle ha!
Vi letade även efter skor, en klister bh och smycken. Och efter ett skärp till dampe. Vi var nog inne i säkert en 20 affärer tror jag så effektiva var vi minsann! när klockan blev halv 6 var vi uppe vid trianglen för dampe skulle köpa ett par skor där, och det slutade med att vi båda gick därifrån med varsitt fynd. När vi kom ut på gatan igen var klockan tio i 6 och jag hade inte köpt min klänning än. Och Zara låg nere vid stationen typ så jag fick sätta eld i baken på mig själv och runa genom hela jäkla malmö! haj o hå stånka på! en minut i sex kom jag, väldigt flåsande och svettig, fram till Zara och kunde köpa min fina klänning = ) Det var värt en springtur genom stan för att få den.

Nöjda och glada satte vi oss sedan på tåget hem. Fördrev sen tiden på resecentrum genom att ta fula bilder på oss själva och asgarva i en halvtimme. Det var kul som fan = )

idag har jag pluggat kvinnohistoria så nu är den delen avklarad :D ska bara redovisa på måndag också, sen är det över :D WWWWIIIIIIIIHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA så SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!
och det där sista NK provet som jag dillade om förra veckan gick alldeles utmärkt. ETT POÄNG FRÅN MVG! det trodde jag då aldrig skulle hända mig i den kursen så jag blev jäkligt glatt överraskad = ) klapp på axeln!

nu ska jag fixa lite till filmkunskapsuppgifterna och sen dra in till stan för att titta på min sista utomhuskonsert. Halledudane då vad tiden har flygit iväg.....

dagens gladhet: äntligen fixat den förbannade kvinnohistorian!

/ Victoria

rompe rompe = trasig, gå i sönder

I helgen var jag i Lönhult och det var lika bra som alltid och jag älskar att vara där för det är så bra både människor, djur o natur!

Idag gjorde jag nationella i spanska del 2 som var uppsatsskrivning. Gick väl okej tror jag men mer än G blir det nog inte. Fick även tillbaka föraa veckans NP i spanska som var läsförståelse och på det fick jag VG+ = ) blev jäkligt glad och lite förvånad över det fina resultatet, klapp på axeln!

medan vi satt o skrev fick ebba ett sms som klargjode att vi inte hade någon kvinnohistoria i eftermiddag eftersom läraren var sjuk, och ingen svenska eftersom några andra i klassen skulle ha seminarier så efter provet kunde vi ta bussen hem = ) ooohhh vad sånna dagar gör en glad!

är alltså redan hemma nu, istället för klockan 17. Mah ibland är livet gött
Tyvärr finns ju högen av måsten kvar och nu när jag fick så mycket tid att spendera till annat än skolan, så ska jag spendera den åt att göra högen mindre = skolan iaf. Men så får det bli för jag ska fan inte sumpa något nu den här sista tiden. Slappa kan jag göra senare för nu ska jag öka på mitt intellekt.

dagens gladhet: absolut att jag slutade klockan 10 istället för kl 17 = ) då blir jag glad!

/ Victoria

lila naglar och smustig data

Idag är det fredag den 8 maj. Och jag har gjort (med stor sannolikhet) mitt sista naturkunskapsprov. Det känns förjävla gött att det äntligen är avklarat och ännu bättre o veta att det var det sista  =) hade vägarna gått som jag ville att de skulle göra när jag var liten hade de här provet bara varit en början på alla prov som väntat. Men eftersom jag inte kan räkna så fick jag omtalat för mig att det skulle vara nästan omöjligt att bli veterinär. Och samtidigt som jag känner att vafan, även om nån säger så behöver det inte vara omöjligt alls, men varför välja den svåraste vägen? hade jag läst till veterinär hade jag inte kunnat gära annat än att plugga matte, och med tanke på att jag med nöd o näppe klarade MATTE A, inte b utan A som de flesta tycker är ganska lätt så känns det som om jag hade tagit mig lite för mycket vatten över huvudet.
Det blev en lång utläggning om varför denna dagen var lite speciell men ja, så kan det gå!

veckan har varit riktigt najs, hade en ganska slapp måndag med np i spanska, sen hål o sist kvinnohistoria där vi slutade redan klockan 2 istället för 4 = ) alltid fint det! i tisdes slutade jag klockan 11 o i onsdes var jag helt ledig = )
Nisse var också ledig då så vi tog en frukost på vårt konditori och gick lite i affärer innan det var dags att gå till teatern för att se treornas dansföreställning. Sjukt bra! och jag är sjukt avundsjuk och lite arg på mig själv för att jag inte valde det ist'llet för samhälle. Men gjort är gjort och snart slutar jag så det är skitsamma. Såg dansen en gång till sen på kvällen eftersom jag är en nörd o ville avundas lite mer ^ ^

igår var det filmkunskap igen där vi fick veta att vi ska skriva 2 ganska kluriga uppgifter innan den 28 maj, för den dagen sätts våra betyg.

ALLTSÅ har jag gaaaaanska så mycket att göra innan jag kan säga som dampe att jag är redo för studenten. Huanamaj, var ska man hitta orken? men det är bara o göra skiten så e man av med det sen och sen ska jag inte plugga igen på ett bra tag!

Maten till studenten är iaf klar nu, vilket är skönt. Och inbjudningarna är skickade. Nu är det bara en massa till o fixa men det löser sig säkert.
Nu ska jag snart bege mig till gyllene saxen för en baluppsättning = ) spännande!

dagens gladhet: mitt sista nk prov är gjort och det gick nog inte helt åt fanders o det är ju alltid bra  =)

/ Victoria

touchdown

Jag är inte bra på att ta förändringar. Jag är heller inte bra på att hitta, och vet inte var länder och städer ligger.

Jag är bra på att simma. Jag är även bra på att hålla hemlisar, och på att komma ihåg låttexter.


malmö Här är jag när jag är som bäst.

dagens gladhet: slutade skolan klockan 11

/ Victoria

P.S. jag förstår det fortfarande inte. Undrar om jag nånsin kommer göra det. D.S

dags att tänka på refrängen

nu var vi tillbaka i everöd igen efter en veckas hund och huspassande i vittskövle. Vi har trivts väldigt bra, både jag och nisse och hunden selma också tror jag. Jag har verkligen blivit ännu mer säker på att jag ska ha hund när jag blir stor, det är så himla trivsamt och skönt med en vovve i huset. Och allergin var inte jobbig alls, även om jag inte tog medicin en enda gång : D hoppas det fortsätter så för jag ska ha hund, allergiker eller ej!

valborg firade vi i vittskövle med malin och andré, en alldeles lagom kväll med trevligt sällskap så jag är nöjd = )
i fredes var det först 90 års kalas för min farmor inne på hennes hem. Det är ganska hemskt att se, för min farmor finns inte längre och har inte gjort det på många år. Det är bara hennes skal kvar. Hon känner knappt igen pappa längre och det måste vara så hemskt för honom. Men de av hennes släktingar som fortfarande lever var där för att fira med henne, och i slutet av kalaset var hon ganska så pigg = )
på kvällen var det 20 års kalas i djurröd för nicke, han bodde på en jäklit najs gård mitt ute på vischan, precis i min smak = ) blev en ganska tidig kväll eftersom jag skulle upp o jobba i lördes. Gick smärtfritt även om det var en tant som glömde sin smörgåstårta, men det löste sig nog.
idag har vi sovit så länge vi velat, jag hade inte ställt väckarklockan för första gången denna veckan och det var sååååååååå skönt! guld i vardagen som fan! dagen har vi spenderat med biltvätt inne och ute (blev fin som fan), årets första grillning och äta-ute-i-everöd, chill och plugg. Nu är nisse hos far sin i vittskövle och checkar så att vi inte gjort något galet i veckan. När han kommer hem blir det Filip och Fredrik och sen natti nuffsan för att orka börja ännu en vanlig vecka.

dagens gladhet: jag kunde sova sålänge jag ville och jag hade inga måsten som hängde över mig = ) det är guld värt!

/ Victoria

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0