come here rude boy

Rude boy- Rihanna är nya favoriten. MMHMMM

Annars så har jag några saker avklarade som är gött att ha ur världen. Jag har gjort det där jävliga matteprovet vilket är riktigt skönt. Dock vet jag inte än hur det gick men det är åtminstone gjort nu. Jag har slingat håret som jag gått o velat om fram och tillbaka. Jag tog helt enkelt tummen ur röven och gjorde det så slipper man tänka på det mer nu och jag blev nöjd med resultatet så det är najs. Jag har varit ute och sprungit flera gånger, ungefärligt 2 ggr/ veckan och det är najs att man väl kommit igång med det för då går det lite mer av sig självt till slut. Jag har varit på möte på arbetsförmedlingen. Det kändes ganska värdelöst men jag gick iaf dit o fick närvaro så det är gött. Och jag har fått mer jobb vilket nog är bäst av allt.

Idag hade jag först engelska med Ola, sen sprang jag en intervall runda och sen piskade jag mamma genom ett träningsprogram som jag lagt upp till min moster. Det var skitkul och mamma blev skittrött men hon tog sig igenom det och till sommaren ska hon fan ta mig klara det med bravur!

dagens gladhet: träningen, engelskan och programmet är gjort. Nu kan jag bara slappna av.

/ Victoria

Getting money, divas getting money

Beyoncé Knowles. Vilken kvinna!

Har nyss kollat på "svenska hollywood fruar" och både blivit förskräckt, äcklad och förtjust, glad. Paivie (eller hur hon nu stavar sitt märkliga namn) är en av anledningarna till min förskräckelse. Hon är minst 50 år. Hon beter sig mest hela tiden som om hon vore max 16 år. Att bjuda in killar i 20- års åldern är väl en sak, men att sliska sig på dem som en annan brunstig ko är en annan ÄCKLIG sak. Och hennes vänner sen! hade jag varit dem där killarna hade jag gått o kräkt i nån av tanternas löshår. För helskotta! Patetiskt är vad jag skulle kalla dem och om jag nånsin ens blir hälften så rälig som dem så, snälla vänner, slå mig hårt i huvudet, släng runt mig i luften och skrik att jag ska skärpa mig för det där är inte ok! TACK OCH LOV sa den andra  värdinnan till slisk-barbie partyt att hon tyckte killarna var för unga. Ungefär det enda vettiga som sagts på det där partyt på hela kvällen. Men OH då börjar äckel- Paivi hojta om att hon har feber. Skamligt och väx upp!
MEN Maria Montazami gör mig glad. Hon var så söt mot sin lilla mor och även om hon ibland kan ha lite underliga formuleringar och tankesätt så verkar hon vara en snäll människa som tror att hon är ungefär så gammal som hon faktiskt är. Det gillar jag. Alla åldras så det är bara o gilla läget!

Annars så har jag dansat och räknat klart kapitel 2 i matematiken idag. Känns bra!
Dansen är svinsnygg så kom gärna och se oss den 29 April på teatern :)

dagens gladhet: andra kapitlet är klart och jag börjar få kläm på alla svåra danssteg i den moderna dansen.

/ Victoria

nana Diva is a female version of a hustla

Såhär va
Om man tänker för mycket blir man dum i huvudet
så tänk lagom, det är det bästa.

Jag försöker lära mig beyoncés single ladies dans. Den är riktigt häftig och därför också riktigt svår, men jag skakar min svenne rumpa så gott jag kan och försöker se fierce ut på samma gång.


Näe om det skulle ta och hända nått?

dagens gladhet: jag gick upp och sprang fast jag var seg i kroppen som fan. Ibland får man piska sig själv hårdare än andra gånger. Idag är en sån dag

/ Victoria

Mirakelmannen?

Tjohaj
Dagarna dem går och nu är det redan mars! snart är den underbara våren här och då värms vi alla upp och blommar ut. Halleda så fint.
Ja annars så har jag ganska mycket att göra, min arbetslöshet till trots. Alla dagar utom måndag börjar jag dagen med lite uppfriskande matematik B. Sen brukar jag för det mesta ha saker att syssla med, och sen är det dans eller träning klockan 17 typ varje dag. Så jag lider inte överdrivet mycket av att inte ha ett jobb eftersom jag gör andra saker mest hela tiden. MEN man vill ju kunna betala en massa för sig också och då är jobb den bästa lösningen! Så igår var jag på arbetsförmedlingen och skrev in mig. Jag är faktiskt, nu när jag har tänkt efter, riktigt dum i huvudet som inte gjort det innan. Men bättre sent än aldrig!

OCH igår på träningen så var där en man som är rehab, massage terapeut (tror jag åtminstone) som jag tänkte skulle kolla lite på min väldigt hatade armbåge. Med ungefär noll förväntan gick jag in till honom och berättade mitt problem och att "ja, jo, jag har ju varit hos läkare och sjukgymaster tidigare. En sisådär 9 stycken faktiskt men dem har inte gjort ett dugg" Och han låste inte blicken vid armbågen utan fortsatte uppåt mot axlen och hittade där armen börjar en massa "skit" som han uttryckte det. Det är denna skiten delvis som orsakar problemet och han sa att det kan gå att få det 50 % bättre än vad det är nu. LYCKA om det går vill säga, av erfarenhet tror jag honom inte förrän han faktiskt gjort det. Men ett steg framåt och det var det första steget framåt så HURRA!
HAn frågade också om jag hade huvudvärk ofta och ja det har jag haft nästan dagligen ett ganska långt tag och han hade en förklaring till det också. Jag har en massa "skit" i praktiskt taget hela ryggen som spänner som fan hela vägen upp i huvudet och gör så att jag får huvudvärk. Är han mirakelmannen?
Han har åtminstone gjort mer för mig på den enda gången än alla de andra skitläkarna har gjort tillsammans.

dagens gladhet: det är sol ute och jag ser ljuset igen :)

/ Victoria

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0