back in buisness

nu är det precis som vanligt igen. Jag sitter här med mina knäckemackor och väntar på trääningen medan någon liten unge har trumpet lektion i klassrummet intill. Det kan inte bli mer som förut än såhär.
Det känns bra samtidigt  som det känns tråk. Det blir så lätt monotont när allting går till på samma sätt varje dag hela veckan lång. DOCK är jag så jävla glad att jag ens har möjlighet att få träna boxning precis som vanligt. Det har funnits många tvivlande stunder under de här 10 månaderna av vila, så det känns extremt gött att bara kötta på nu och visa alla dem som trodde att jag hade slutat att det har jag inte alls! Jag är tillbaka och även om jag inte tänker sparra nu de närmaste månaderna så ska jag upp i ringen igen. För det är en av de saker här i livet som jag verkligen tycker om att göra och mår bra av, och sådana saker ska amn kämpa som fan för! Så det ska jag ägna min höst åt att göra.
Dessutom ska jag försöka njuta av mitt sista år i skolan, för det säger alla till en som inte går i skolan längre att man borde, och jag tror ganska mycket på dem. Efter det här är tryggheten borta.

Annars så ska jag umgås med min nissegull i veckan = ) och träna, boka resa till Madeira och typ..jobba lite.

Nu ska jag bege mig mot idrottshallen för att svettas som en galning för efter det vet jag att jag kommer må toppen najs och det gillar vi!

Ha det bra folk och passa på att gå ut nu den sista tiden man kan gå ut utan att frysa.

/morsh

reconsider me baby

i veckan började jag 3:an. Jag är nu snart den där personen som studsar runt i vit hatt och sjunger om studentens lyckliga dar. Snart är det mig folk ska komma för att gratulera, tackkort där jag leende tackar för uppvaktningen ska skickas ut. Det är helt sjukt vad tiden på gymnasiet har gått snabbt! Det känns som igår när jag tog bussen in till stan för gå till mitt första upprop. Och nu har jag avklarat mitt sista. Halleda! Det känns som om det inte kan vara på riktigt, för jag är inte alls sådär stor i mitt huvud. Härinne är jag fortfarande 15 och det har jag varit nu ett bra tag. Trots att jag kör bil och får bestämma över mig själv (iaf mer än innan) så kan jag inte fatta att jag är 18 år gammal. 18 är nästan 20 och när man är 20 är man vuxen. Om två år är jag vuxen. Iaf på pappret. Nää...det går inte att fatta det. Jag e helt enkelt för liten!

Men mitt sista schema ser iaf bra ut, jag är nöjd. SPeciellt över torsdagarna då jag e ledig varje vecka denna terminen = )
De dagarna ska bli plugg dagar som fan så jag slipper sitta o göra allt efter träningarna på kvällarna som förut. Jag säger fett bra.

Jamen jodå denna veckan har jag gjort lite blandad kompott. I måndes min sista sommarlovsdag var jag hemma hos nisse och chillade medan han jobbade (han är ju en vuxen 20 åring så han gör sånt) och sen på kvällen chillade vi ihop och kollade på film och åt godis o drack cola, de e grejer det! i tisdes var det skolstart kl 14.45 och efter det åkte vi till malmö för att kolla på moneybrother. Det var najs och jag har äntligen efter ett antal försök förstått mig på braheten med honom. Igår var de skola för hela slanten, vi var i lund på kulturen och i domkyrkan. De enda roliga var lunchen. Och i domkrykran var hon abbedissa nissen lite galen så hon tvingade upp några av oss upp i "det heliga" stället där vi fick sjunga en sång för resten av klassen. Det kändes inte bra att vara på den heliga platsen och sjunga i en kyrka. Jag känner mig alltid lite falsk när jag är i en kyrka eftersom jag inte tror på det den står för. Men det lät iaf fint sa dom, även om jag var en av dom som sjöng ^ ^. 
nåväl, efter lund följde ebbsson med mig hem så h'mtade mamma oss i tollarp och så åkte vi till degeberga för att vaccinera oss. Ajaj var det men jag var doooktig o skrek inte. Sen drog vi till ebbsson där hon packade och sen övningskörde hon hem till mig där dampe väntade. Hon var också doooktig och körde bra.
Hos dampe lagade vi mat som vi sen åt och efter det kollade vi på lilla sjöjungfrun och åt grönsaker o dippa = ) det var kalas. Vi planerade också lite inför madeira resan. Ska beställa biljetter nu nästa vecka = ) najs!

idag stack dampe till skolan och jag o ebbi som ju är lediga (yäy!) gick in till mig o kollade på film. Sen gick vi ut på promenad i skogen vilket var väldigt härligt och sen fixade vi lite käk och kollade på en film till. Sen stack ebbi hem och dampe tränar så jag sitter här och uppdaterar lite om min vardag. Ska snart hoppa in i duschen och sen kommer dmape hem så då ska jag in där o dampa o sen sova.

Nä det här blev ett för jäkla långt inlägg så jag undrar om nån kommer orkar läsa det? iaf så var det najs o skriva av sig lite.

Jag har nog kanske ett jobb till = ) ska joina dampes taxi/mat karriär och köra ut mat till äldre. Eftersom jag inte kommer jobba så mkt på smulan i höst och vinter så behövs det lite mer inkomst och då verkar detta vara kanon!

Nu ska jag nog ringa min nisse och höra så han inte har jobbat så han gick in i väggen.

morsh!

let your heart decide


Whatever happened to the funky race?
A generation lost in pace
Wasn't life supposed to be more than this?
In this kiss I'll change your bore for my bliss

But let go of my hand and it will slip on the sand
If you don't give me the chance
to break down the walls of attitude
I ask nothing of you
not even your gratitude

And if you think I'm corny
then it will not make me sorry
It's your right to laugh at me
and in turn that's my oppurtunity
to feel brave

Because ridicule is no shame
Oh, it's just a way to eclipse hate
It's just a way to put my back straight
Oh, it's just a way to remain sane

Every morning I would see her getting off the bus
The picture never drops, it's like a multicoloured snapshot
stuck in my brain
It kept me sane for a couple of years
as it drenched my fears
of becoming like the others
who become unhappy mothers
and fathers of unhappy kids
and why is that?

'Cos they've forgotten how to play
Oh, maybe they're afraid to feel ashamed
to seem strange, to seem insane
to gain weight, to seem gay
I tell you this

That it takes a fool to remain sane
Oh, it takes a fool to remain sane
Oh, it takes a fool to remain sane
Oh, in this world all covered up in shame
(Oh, take it to the stage)

So, take it to the stage in a multicoloured jacket
Take it jackpot, crackpot, strutting like a peacock
Nailvarnish Arkansas, shimmy-shammy featherboah
Crackpot, haircut, dye your hair in glowing red and blue

Do, do, do what you wanna do
Don't think twice, do what you have to do
Do, do, do, do, let your heart decide
what you have to do
That's all there is to find

'Cos it takes a fool to remain sane
Oh, it takes a fool to remain sane
Oh, in this world all covered up in shame
Oh, it takes a fool to remain sane
Oh, it takes a fool to remain sane
Oh, it takes a fool to remain sane
Oh, in this world all covered up in shame

Oh, it takes a fool
(It takes a fool to remain sane)...


så jäkla bra låt.

just dance

igår var det fest för achie o tezze. Det var en helt okej kväll. Kul att träffa Achie igen för det var ett bra tag sen. Idag drog vi till stranden med jojjo ett tag men det var lite kallt så det var inte så najs. När jag hade lämnat Ebbsson hos henne åkte jag hem o la mig framför tvn och glodde på värdelösa skitprogram tills jag tröttnade på det och satte mig här i stället. Inte för att det är jätte mycket roligare men jag vet inte riktigt vad annars jag ska hitta på.

Jag blir så trött på att jag så lätt blir deprimerad när saker förändras. Iaf när det förändras från bra till sämre, som det har gjort nu, fast egentligen inte men det tycker mina svallande hormoner och därför blir jag depp.
Men om ett par veckor är det nog lugnt igen. Men fan vad det är segt.
JAJA på måndag börjar boxningen igen och då ska jag förhoppningsvis komma på bättre tankar!

Idag är det myrans 18 års dag så grattis som fan till henne! imorgon blir det party party i Åsum. Gun, myran och johanna ska fira sina 18 års dagar och det blir säkert lajbans!
ikväll kommer min nisse hit och det längtar jag till.

Morsh

en kväll

sitter ensam hemma i mitt hus. Sådana kvällar har det inte varit många av i sommar. Oftast har jag haft en nisse bredvid mig. Och det har jag trivts med. Det känns liksom som att vi har fått passa på att ses så mycket som möjligt nu när vi har kunnat för i höst vet man aldrig vad det blir. Nisse är en vuxen man och ska jobba och jag ska gå i skolan och förhoppningsvis träna, så denna sommaren fick bli en vi sommar. Igår kom vi hem från Stockholm förresten. har varir där några dagar för att fira att vi har varit knäppa ihop i ett helt år! det är galet vad länge det är, om man tänker som jag gör. Ett helt år av kärlek, skratt och galenskap = ) kanske blir det fler, kanske inte, men jag vet iaf att jag fortfarande är väldigt jätte kär och att vi kompletterar varandra bra som tusan. Nu är det nu, och nu är det du & jag älskling!

tillbaka till stockholms resan- vi bodde mitt inne o centrala stklm på ett jätte fint hotell som var väldigt svårt att hitta till med bilen, men tack vare freddan lyckades vi ännu en gång. Och vilken sjukt fin stad det är! vackra stora byggnader överallt och mysiga gator och affärer. Min bild förändrades väldigt mycket till det positivare för där var skitfint! vi åkte tunnelbana hit o dit, lite dit o dit(vilket alltså blev fel) så då åkte vi först dit o hit o sen hit o dit igen så vi kom rätt = ) besökte tekniska museét( som inte var så skoj enligt min mening), gamla stan, slottet, hardrock café och en väldig massa affärer. Det var en mysig resa fastän början på hemresan var dålig, men annars så var det kanon = )

idag var det jobb igen, den bästa tiden dock så det gick bra. Efter det åkte vi till stranden och det var asgött! vattnet var 22 grader varmt och sådär kalasbra att bada i så det gjorde vi som fan. Sen skulle nisse spela match så då gick jag in till grannen och spelade lite fia med hutt, utan hutten och med knuff. Alltså fia med knuff. Hah smart! och sen hade vi paradise hotel kväll jag o dampi, det gillar vi! ett toppen program och Olinda är grymme. Imorgon ska jag o nisse göra något, vad får vi se. Sen på Måndag kanske han börjar jobba på riktigt den lille plutten. Så då får vi vänja oss vid att vara ifrån varandra mer. Jobbigt men bra också antar jag. Man kan ju inte umgås med samma människa hela tiden, då tröttnar man nog i längden och det vill inte jag. Men nähe nu får det va slut på tjatet så

morsh

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0