Vive la France!

nu sitter jag och nisse pa ett hostel i Paris : ) Amsterdam var najs och nu ska vi njuta av n[gra dagar i denna stora stad. Nu blir det mat och Notre Dame och imorgon forts'tter vi turista med effieltornet och s[nt.

NAJS SOM FAN :)

ha det bra d'r hemma s[ ses vi om en m[nad!

dagens gladhet: VI AR I PARIS!

/ Victoria

mothafucka

hmmmmmm...........när? var? hur?
= (


iaf, jag har tränat boxning, det var gött som fan, vi har partajat o det var också najs, jag har jobbat som vanligt och nu börjar det bli riktigt tungt. Jag har numera en stubin på 3 mm, som en always binda tror jag, istället för 15 m som i början av sommaren HUA!
MEN den 27:e åker vi mot amsterdam och alla pengar som jag kan få tag i ska jag lägga vantarna på.
JAG LÄNGTAR TILLS MIN SYSTER FLYTTAR!
kalla mig hemsk men har man inte bott med henne så fattar man inte ett skit så det så!

dagens gladhet: jag ska till lönhult

/ Victoria

norska är ibland väldigt fult

ja ibland är det så fult att jag måste lyssna en extra gång för att tro på att norrmannen verkligen sa vad han sa. Och det gjorde han.

Ja, inte mycket har  hänt sedan sist för livet är sig ganska likt dagar som dessa då man jobbar så mycket man kan och orkar. Eller jo, vi har bokat interrail card och biljetterna till amsterdam så nu är datumet spikat- den 27:e augusti lämnar vi sverige = ) känns sjukt att det är knappt en månad kvar bara. Dessutom har vi firat 2 år, jag och nisse. Det var mysigt = )

det börjar ta emot att gå till jobbet nu faktiskt, tålamodet tar slut lite tidigare på dagen än förut och när klockan ringer klockan 04 är det inte lika lätt att kravla ur sängren som i början av sommaren. MEN nu är det bara nån vecka kvar så jag ska nog ta mig igenom det utan att vara för otrevlig mot någon!
igår fick jag besök av dampe, åsa och hanna och det är alltid trevligt med lite sällskap av roligt folk = ) dessutom jobbade jag med issa några timmar i helgen och det var också najs!

idag ryckte jojjo in! halledudane då vad nervös jag har varit för hennes skull. Om ett halvår är det min tur. Så skönt med insiderinformation från henne nu = )

dagens gladhet: jag är ett steg närmare att börja dansa YEAH!

/ Victoria

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0