Home sweet home!

Nu har jag varit i Sverige i lite mer än en vecka. Och det är maddafukking awesome!
Allt jag saknat i Frankrike har jag nu fått uppleva. Och det har varit en mycket mycket bra vecka :)

Största grejen kan man nog säga är att jag fick en ponny i försenad födelsedagspresent! Hur jäkla sjukt är inte det då?! Jag kom till Lönhult och överraskade dem några timmar innan jag sagt och dem överraskade mig verkligen tillbaka! när jag stod och borstade Finn kom Anna in och satte på honom en ny ljusblå grimma, räckte över grimskaftet till mig och så började hela familjen sjunga "ja må hon leva". Jag trodde dem skämtade och när jag insåg att dem inte gjorde det blev jag glad som en ko vid vårsläppet. SKITGLAD alltså! Så nu efter 21 år gick önskan i uppfyllelse, jag är hästägare! Han ska bo kvar i Lönhult sålänge så får jag se hur det blir sen. Men det är underbart att jag nu är ägare till den bästa, finaste, snällaste och nuffigaste ponnyn som finns.
TACK LÖNHULT FÖR ATT NI GAV MIG ER GULDKLIMP! <3



Sjukt najs att vara tillbaka i boxningshallen igen och svettas med klubbisarna. Och att träffa alla gulliga människor jag saknat. Och att gå/ springa i skogen. Och att sova i min egen RENA säng. Och att dricka svenskt kaffe. Och att vara i ett RENT stort hus. And so on....
Helt enkelt så jävla najs att vara hemma! :)
jag

Igår var jag duktig som fan tycker jag själv. Jag gick upp och promenerade som fan i en timme. Sen städade jag och tvättade och plockade undan och så. Sen åkte jag till Lönhult och pysslade med min ponny, longerade honom och mockade stallet. Hem och äta lite, sen vidare till boxningen. Direkt efter det bort till Tullen för att klättra med Felicia. Sjukt jobbigt men skoj som fan :) det ska jag göra fler gånger när mina nävar har vilat upp sig lite.
Sen åkte jag hem och somnade gott!


ghfsjkl

nfkja


Idag sprang jag först en runda och sen följde jag med Jojjo och Helena till veterinären med lilla Caxa. Sen har jag hängt med jojjo hela dagen. Najs!
Dem ringde från Skogåsa också så jag ska dit på intervju på fredag :) hoppas hoppas!

Varit och tittat på en lägenhet idag också. Den var riktigt fin så jag och nisse håller tummarna!

/ Victoria

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0