För jag klättrar klättrar upp

Tjo!
Har haft några innehållsrika dagar så att säga. Jobbat på vanliga jobbet och serverat på en fest och serverat på balen på Bäckaskog. Det var roligt och lite nervöst men tack och lov klarade jag av alla moment utan missöden, dock var det riiiiktigt nära att jag tappade 3 fat med huvudrätt mitt bland alla finklädda studenter men jag löste det som tur var. Kvällen gick sjukt fort och jag hoppas kunna få jobb där igen.
Sen har vi  även kommit något sånär iordning i vår nya lägenhet och klarat besiktningen med den gamla så vi har tagit farväl av Gamla Näsby och tackat för det gånga året men nu börjar ett nytt kapitel som riktigt stabbo på söder, fint! I fredes tog min lilla Felicia studenten i Ystad och då var det fest! Trots lite otur i Malmö hade vi en rolig och minnesvärd kväll och Felicia var glad och det var det viktigaste. Bilder kommer när jag har fått dem.
Och det går framåt med ponpon också, nu får vi vara ute och promenera minirundor och det är underbart!
Så faktiskt känns livet ganska roligt igen nu och det är fan så det ska vara :)
Nu ska jag dra till stallet och rida på Evita för det är kul och sen ska jag jobba och efter det ska jag åka hem till stackars Nisse som nog har ont vid det laget men som var duktig igår och är ett steg närmare en av sina drömmar!
ghjgj
En bild på oss från Rebeccas 25- års fest i November.
fygu
Hittade denna fina bilden på mig och mormor från 2006. Jag saknar dig! <3
/ Victoria

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0