Titta när jag dansar

Uuuuugh vad jag är trött idag! Helt sjukt, fast jag o nisse tog en powernap på sådär en timme. Kanske är just därför huvudet känns som en skänkelstum ponny med tjock gräsmage och dåligt humör.

MEN nu ska jag gå till jobbet och vara ett jävligt trevligt vårdbiträde! hajohå!


Dagens tips är panda da panda- titta när jag dansar. Sitter som en smäck.

gydthgfhg




/ Victoria

Happy b-day!

Idag fyller min älskade ponpon 18 år! Det firade vi med en skogstur i det underbara vädret och han var pigg och galen :) grattis som fan till min vita bästaste springare <3


Du & jag <3



/ Victoria

kvidevitt

Förändringen knackar på dörren... jag är dålig på att öppna med positiv inställning men brukar till sist finna mig i vad den har att erbjuda. Så blir det säkert även denna gång.

Jag och nisse fick lägenheten så nu har operation flytta hemifrån börjat. Har ju redan flyttat hemifrån en gång kan man säga, även om det mesta fick vara kvar i Everöd när kosan styrde mot Val Thorens. Ett spännande nytt kapitel i livet! :)

Jag har börjat på ett nytt jobb också! hemtjänsten här i Everöd. Jobbat 4 dagar och det känns finfint! blir nog ett bra sommarjobb och förhoppningsvis lite höstjobb också. Nu har man ju en hyra att tänka på ojoj.

Idag har jag varit och ridit på Helenas häst Carizma. Det var roligt och fartfyllt :) Jag och jojjo blir kollegor nu och det är ju suveränt!
ghsd
Ganska kontrollerat

sf
Nästan kontrollerat.



Nu ska jag dra in till stan med ett litet flyttlass. Tjolahopp!


/ Victoria

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0