Someone like you

Dagarna, veckorna och månaderna bara kutar förbi. Tiden går så in i helvetes fort! helt sjukt. Nu är det snart Oktober. Hur hände det?!?
Årets tråkigaste skitmånader närmar sig med stormsteg och det är bara att gilla läget. Framtiden är väl ungefär lika ospikad som vanligt. Jag har idéer och tankar men det är inte mer. Nisse har beslutsångest som aldrig förr och min framtid hänger ju liksom ihop med hans så vi är förvirrade båda två. Men hur det nu än blir så blir det säkert bra i slutändan. Det tror jag verkligen :)

Jag har faktiskt ÄNTLIGEN lärt mig att leva i nuet och inte tänka så överdrivet mycket på allt. Som jag har längtat efter att bara kunna säga till tjatet inuti mitt huvud "håll käften nu för fan och chilla lite!". Av någon anledning bemästrar jag nu denna goda egenskap. Någon gång måste jag dyka neråt det stora djupet och utforska, ta tag i och fundera över det som finns där nere, men inte så ofta och så länge att jag knappt kan andas längre. Om jag har det bra uppe vid ytan kan väl det som lurar på bottnen få ligga där och vänta tills jag känner för att dyka ner?!
Nej, framtiden händer oavsett. Så det är bara att  flyta med och fylla den med fina ting!

I helgen ska jag kötta i Öresundscupen. Formen är svår, jag vet inte riktigt hur den känns. Mitt huvud är taggad som fan, men kroppen vill inte riktigt hänga med. Jag ska göra det bästa jag kan och njuta av situationen. Så får det gå som det går :) Förhoppningsvis har jag ett guld med mig hem även detta året! whoopwhoop!

Bästa låten just nu är verkligen Someone like you med Adele. Herregud vad hon är duktig. Jag får tårar i ögonen varje gång för att den är så fin och hjärtskärande och amazing.
Avslutar med att sända tankar till anhöriga till en vårdtagare som gått bort. R.I.P N E P
/ Victoria

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0