El classico

Ja ikväll är det dags för detta stora fenomen- El Classico! och sen min första tur till Barcelona i maj har jag blivit lite av ett FC Barcelona fan. Därför ska det bli spännande att se matchen. Jag hoppas ju då såklart att Barca tar hem det. Den som tittar får se

Helgen har varit ganska full rulle. Först jobb i fredes och sen hem fort till nisse för o duscha o fixa lite inför gästernas ankomst. Det var dags för nisses inflyttningsfest att äga rum. Gästerna kom och gick kan man väl säga. Jag, nisse, nicke och sara roade oss sedan själva. Men det var en helt okej kväll.
I lördes träffade vi nicke, sara o fille i stan och så gick vi rundor bland allt folk för att leta present till adde som har fyllt 20. När vi hittat det skulle vi fika tänkte vi. Eftersom det var långlördag och en massa juljippon överallt så var de flesta fikaställen fulla. Så vi gick till södertorget till kaffe & sånt. Där var inte en enda människa när vi kom dit. Hur går dem runt kan man ju undra?
Iaf, efter fikan gick jag o nisse hem till honom o kollade på Ronny & ragge och sov lite. Sen bar det av mot Arkelstorp för att fira Adde. Det blev också en trevlig kväll med så mycket skratt att jag fick kramp i kinderna. Fille han kan hålla låda när han får lite i sig och det gick inte många minuter utan att vi skrattade så tårarna rann.
Idag körde jag hem från nisse för att följa med jojjo till stallet. Det var najs och väldigt härligt väder. Sen dess har jag kollat på tv och slappat som fan.

Idag är det första advent och det gillar jag. Julmusiken har gått för fullt och snart blir det glöggmys med familjen och nisse = ) I like

dagens gladhet: att vara ute i friska luften med jojjo och bella, och att det är glöggtider igen :)

/ Victoria

alkis- Tore

Ja Bert är för tosigt. Och jag gillar tosiga saker.

Helgen har vi spenderat i Norrköping hos Freddan. Fredagen drack vi lite öl, kollade idol, spelade bordshockey och gick ut på Bishop och tog en öl där. Jag kom in fast det var 23. Ohyeah
Lördagen kon Fredrik upp från Karlskrona. Fredrik är Freddans bästa kompis. Vi käkade lunch och sen drog vi ut på stan för att leta lite fynd. Vi hittade öl, presentpapper och en t-shirt. Efterd et gick vi och tog en öl på en irländsk inspirerad pub. God öl och goda chilinötter och det var allt som allt en trevlig stund. Sen drog vi hemåt och sov ett tag för att sen starta med maten, hemmagjorda hamburgare á la Freddan. Det blev väldigt gott och vi blev alla ruskigt mätta. Vid 8 tiden kom sen Erik och mackan och vi drack ännu mer öl och lite annat, bland annat cuba libre som faktiskt är väldigt gott trots att det är en cola drink. Hade önskelåtar från spotify på lagom hög volym och pratade om ditten o datten och hade najs. Sen vid 12 tror jag klockan var begav vi oss ner mot staden för att hamna på Hugo. Ett trevligt ställe där vi dansade loss rejält, precis i min smak. Vid 2 gick vi hemåt igen och sen förstår jag inte riktigt vad vi hade för oss för sista gången jag kollade på klockan var den halv 4 och då hade vi inte börjat göra iordning för att gå o lägga oss.
Söndagen mådde alla kasst, speciellt nisse som spydde med jämna mellanrum, utom jag som var pigg som en mört med astma. Alltså ganska så pigg. Efter lite chillande och lite lunch började vi styra hemåt mot skåne igen. Eftersom nisses tillstånd inte förbättrats sedan morgonen fick jag köra hela vägen. Vi stannade 5- 6 gången för att nisse behövde "ta lite frisk luft". Stackars honom tyckte jag och fredrik bergkvist men det var ju faktiskt självförvållat trots allt. Väl hemma efter en ganska seg tur drog jag och nisse direkt till bion där vi mötte upp en del av gänget från skolan för att äntligen se TWILIGHT. Jag som riktig Twilight nörd har sett fram emot att få se den ett tag och jag gillade den faktiskt. Böcker som är bra brukar oftast bli filmer som inte är så bra. Men jag tycker att dem hade lyckats med det här. Dock var Edward inte snygg längre. Han såg ut som en översminkad gammal mops. Men filmen var bra!

Idag måndag vaknade jag i lägenheten och tog bussen hem till kära everöd. Tittade på det sista avsnittet av Ally Mcbeal med stort vemod. En av de bästa serierna som gjorts tog idag slut. Oj som jag grät i slutet. Det där med att säga hejdå har aldrig varit min starka grej, och nu när Ally sa hejdå till alla sina jobbkompisar för att flytta till New York, sa hon också hejdå till mig. Och då gick det inte att hålla inne med tårarna såklart. Halleda så blödig jag är...
 Snart ska jag in till stan igen för att träna boxning. Najs! imorgon är det jobb igen. Och på onsdag är det dans = )

dagens gladhet: jag är ledig!

/ Victoria

Apparaten luktar skit

Idag är jag ledig och det är jävligt skönt. Inte för att jag jobbar sådär jätteofta nu, men om man inte gillar sitt jobb så mycket så känns även få dagar som för mycket. MEN jag är väldigt glad att jag överhuvudtaget har ett jobb, det är inte många som har sån tur så jag ska inte klaga för mycket. En sak är säker, jag ska inte vara inom bageri/konditori/restaurang branschen när jag blir stor.

Det här med den 19-åriga tjejen ute på Näsbyfält är något som finns i tankarna mycket om dagarna nu. Jag känner mig så grymt illa till mods när jag tänker på alltihop. Både hon och han gick på C4 samtidigt som mig. Vi har vandrat runt i samma korridorer som helt normala tonåringar och nu ligger hon nedsövd på sjukhuset med sönderskuret ansikte och möjliga hjärnskador. Tack vare honom. Det är så förjävla hemskt! det är människor som honom som får mig att vilja bli polis så att jag förhoppningsvis kan göra något åt sånt här. Man blir fan mörkrädd av sånt här, och jag hatar att vanligt folk ska behöva gå runt och vara rädda för att gå ensamma, eller kanske 2 och 2 när det är mörkt för att nån dum jävel med nått fel i hjärnan ska komma och råna,våldta,misshandla,mörda..ja listan kan bli lång. Varför kan vi inte bara vara snälla mot varandra?! hur jävla svårt är det att låta varandra vara? tänk vilken dröm det hade varit att leva i en värld där man inte behövde oroa sig för att gå ensam någonstans, närsomhelst på dygnet. Men det kommer nog inte hända mer än i sagor möjligen för vår värld är alldeles för överfull av sjuka människor. Och jag hatar det!

Annars så har nisse flyttat in i sin lägenhet och haft lite galaj där, jag o carro har ridit hos Elisabeth och så har jag varit lite tränare för diplomboxarna.

dagens gladhet: jag är ledig

/ Victoria

Livet på lannet!

Sedan förra söndagen har jag varit som jag vill bli när jag blir stor, nämligen boende på en hästgård ute i skogen. Mina kära släktingar i Lönhult är i Egypten och har det fint och jag ställer självklart upp som hus och djur passare. Till min hjälp har jag haft cakko och vi har haft det riktigt roligt = ) så många sjuka saker som har hänt under veckan som gått var det ett tag sen jag var med om. Och så mycket som vi har skrattat här var det längesen jag gjorde. Underbart helt enkelt! På kvällen har nisse också varit här och slagits med carro och beskyddat oss från monster som lurar i skogen. Trevligt!

Nästa torsdag ska jag ner här i krokarna igen och då passa "grannarnas" hästgård. Då ska jag bo där ensam och sköta djur som jag inte alls känner så det blir kanske inte riktigt lika fartfyllt som här i Lönhult men jag får göra det bästa av situationen. Dem har 4 hundar där, och här bor 3 stycken och det kan ju tänkas då att det inte är det bästa för en hundallergiker som jag, men under denna veckan har jag inte känt av allergin alls :D jag har inte behövt använda nån medecin nångång och det är superbra 5 av 5 toast!

Idag ska jag städa som satan här i huset och stallet så att familjen kommer hem till ett rent fint hus, och så ska jag hitta till sturup också vilket inte är det lättaste för min del som knappt hittar till maxi i kristianstad =/ 
Men jag får lösa det, med lite hjälp från nisse kanske. Apråpå nisse så ringde min mobil typ en kvart efter att han kört till jobbet. Då hade han kört på ett rådjur som inte dog direkt =( HEMSKT! men medan han satt där o ringde polisen o sådär så dog det av sig själv och det var skönt, så slapp det lida så länge. Jägaren skulle komma och ta hand om det sen och det är bra. Tur det finns människor som klarar av sånt där.

dagens gladhet: hus, djur, människor och marker är efter en vecka i min vård hela och välbehållna ( om inget händer under dagen innan jag fått hem familjen vill säga men hoppas inte det, peppar peppar som fan) och det är ju en liten bedrift och det känns bra att få ett ansvar (i detta fallet ett stort ansvar med 9 individers liv i mina händer) aom man klarar av att hantera = ) klapp på axeln

/ Victoria

P.S DAMPIIIIIIII!!!!! nisse har skype på sin dator så jag ska använda den så fort som möjligt för jag saknar dig också min älskade vän! hoppas du har det underbart i USA och att du gör det mesta av allt <3<3<3

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0