alltså åh :´)

När luften smakar som en jordgubbspaj, en solig dag i maj
 
/ Victoria

welcome to the new age

Lite snabb update innan biologilektionen
Bor numer i Everöd igen, hos mor och far. Att gå från att bo på 74 km2 till typ 8-10 km2 är smått kaotiskt. Men jag börjar få ordning på allt nu, en kartong i taget.
Riktigt gött att ha nära till stallet. Igår var jag där 4 gånger. Hur lätt som helst att bara ta cyllen och cylla dit.
FETT att ha en dator närvarande hela tiden igen.
Allt med längeheten är löst, tack alla som hjälpt till!!! <3 och jag överlämnade ansvaret för den till de nya människorna i måndes. STOR djup suck av lättnad.
Har vinkat av min dampi som flyttat till Mallorca. Var faktiskt riktigt avundsjuk när jag stod kvar på perrongen och vinkade hejdå. Njut för mig också dampi :*
Är inte krasslig längre och kan träna igen YÄY! så nu blir det köttfifan inför gbg varvet. Bara typ en månad kvar oh harregud.
Mission sommarjobb är fortfarande en svår nöt att knäcka men jag jobbar på det så blir det nog bra.
Kemiprovet gick åt skithuset som väntat men nu går jag på frågepass och torterar hjärnan så omprovet ska fan sitta. Det som bankas ut på boxningen får fan bankas in igen med lite allmänna gaslagar och sånt kul.
Det var nog allt för nu. Ska in och lära mig om biosfären och annat sånt mycket intressant nu!
Småpluttar från 2005 eller 2006.
 
/ Victoria

men WTF!

Var på frågepass på VLC i måndes och kämpade med kemin. Tänkte att när jag ändå var där kunde jag ju prata med en studievägledare också. Den pratstunden blev ju som en jävla smäll i solar plexus. Det är nämligen såhär att jag inte kan höja mitt sk. jämförelsetal (alltså mitt betygsnitt från gymnasiet) genom att läsa kurser på komvux som jag trott nu hela året. Det jag kan göra är att läsa engelska C och få ett meritpoäng men det höjer mig inte alls tillräckligt, så ur den synpunkten är det same same. Min enda chans är alltså att sätta omkring 1,6 på högskoleprovet, vilket är jävligt högt. Det är min ENDA väg att gå för att kunna komma in på utbildningen jag vill. Så för att jag inte visste vad jag ville bli när jag var 15, och för att jag hade andra intressen än att enbart plugga på gymnasiet så blir det sjukt jävla svårt för mig att bli det jag verkligen vill. Nu när jag äntligen kommit på vad det är! Hur i helvete tänkte den jävla idiotfan som satte upp dem reglerna? Man ska alltså inte få en andra chans i princip, utan man ska nöja sig som ett jävla mähä med att bli något som man förhoppningsvis kan stå ut med tills man får gå i pension. I HELVETE HELLER! När jag förstod hur det ligger till blev jag så jävla ledsen och frustrerad och ville bara springa gråtandes från studievägledarens kontor. Men nu har jag brutit ihop så nu ska jag komma igen och fan i mig lösa situationen på något vis. Men jag blir så JÄVLA förbannad över hur studieregler ser ut! Fattar dem inte hur jävla drömkrossande dem är!
Ska ta och skriva ett brev till Jan Björklund och fråga hur fan dem tänker där egentligen. Jävla pack.
Mitt i allt detta så skulle jag hitta motivationen till att plugga till proven jag har i veckan. Känns ju inte jättelätt att plugga som ett as när jag inte kommer kunna använda mig av betygen i vilket fall. Men det kändes ändå ganska bra på biologi provet idag. Mycket bättre än förväntat så det är skönt. Imorgon är det kemiskiten vilket känns rätt jävla kaos men det får fan gå ändå.
Nu ska jag ut och rida på min älskade lilla häst så blir jag på bättre humör.
/ Victoria

Ta min hand och kom så går vi vidare

Har haft en mycket bra påsk och ett mycket bra lov såhär långt. Nisse var hemma nästan en hel vecka och det var skönt! Jag tänkte innan att jomen jag klarar mig ju rätt bra ensam, det är ändå helt okej men när väl nisse var hemma så märkte jag verkligen att det är fasen så mycket bättre då! Vi har grejat mycket med lägenheten såklart. Den ska lämnas den 15:e så vi tömde mesta av möblerna och sånt. Så nu sover jag på en madrass på golvet men det går finfint. Sen blir jag Everödsbo igen! hujedamej det var ju kanske inte riktigt planen att flytta hem till mor och far när jag bott hemifrån i typ 2 år men tur att mina föräldrar är bäst som tar emot mig med öppna armar. Det blir bra.
Sen har jag varit hos mina finingar i Brösarp och vi har försökt återskapa forna tider med ett bra resultat tycker jag! Även om vi var i ett villaområde och inte en gård, och även om vi red på energifattiga (men mycket fina ändå) islänningar och inte våra egna fantastiska pållar så var det ju ändå vi tre. Precis som förr och precis som det ska fortsätta vara men med en twist. Det blir också bra!
Följde med Knoen till meditationsstund i Andrarum och det var mycket intressant och jag är väldigt glad att äntligen få ha träffat människorna som är en så stor del av hennes liv nu. Det känns tryggt och lugnt.
Haha ja det har ju hänt en del!
Igår hade jag och dampe en väldigt efterlängtad och behövlig heldag i sann toja och dampe anda! Började med en frulle i stan, sen styrde vi bilen mot Agusa med Popular, What´s in it for me och Hero på full patte precis som det ska vara. Sjöng (skrek/bräkte) så jag fick lite ont i huvudet av mig själv men det är så jävla härligt och gött. Träffade kniddor i Agusa och han visade upp sitt fina hus och vi hämtade ett brev som vi skrivit till oss själva 08 om hur vi trodde vår framtid skulle se ut. Vi hade fasen ganska bra koll ändå men livet ser rätt annorlunda ut samtidigt. Men det var himla kul att läsa, speciellt ett annat brev från 07. Så jävla störda haha!
Sen fikade vi på Smulan, namnam och sen körde vi till min vita springare och mös lite med honom. Åkte inom mor en runda så dampe fick träffa henne innan hon beger sig mot Mallis. En pizza på det sen och så lite bio på kvällen. Du gör mig galen såg vi och jag gillade den faktiskt väldigt mycket. Rolig och mysig och fin. Se den! Avslutade sen dagen med te och djupa samtal innan vi däckade. Så jävla bra dag!
Från typ 3 vårar sedan i underbara Lönhult. Dampi och min ponpon
Idag var jag uppe med tuppen och red en runda med Gabbi och sen har jag pluggat kemitill provet på torsdag. Vet inte riktigt vad det är med mig men jag kan inte riktigt hitta samma känsla av "jag måste plugga som en idiotjävel till provhelevetet så gör nu det för fan!" som jag hade inför dem förra men det ska nog lösa sig ändå tänker jag. Hakuna Matata har blivit lite av mitt motto på sistone känner jag men det är ju inte fel. Se bara så cool pumba är. Nejfan nu får jag fortsätta motarbeta min hjärna som vill fly från att räkna ut molmassan och balansera reaktionsformler och istället övertyga den om att det inte är så jävla svårt.
Avslutar med en annan gammal goding som jag hittade i mor och fars dator. Från den tiden man gick på degeberga, lyssnade på koRn och trodde att charterresor till Sunny Beach var att resa i min smak.
Allt var inte bättre förr så att säga höhö.
 
 
/ Victoria

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0