flitets lampa lyser

jahaja ohja vad den lyser som fan över mig idag!
ställde klockan på 10 för att då gå upp och käka frukost och samtidigt läsa svenska B läxan om pappa Goirot.
Sedan fixade jag en annan sv B grej och så var jag klar med den biten.
Sedan planerade jag lite på gympalektionen som jag och steff ska ha på tisdag, men måste planera den ihop också sen så det är inte riktigt klart.
Sen skrev jag min träningsdagbok till Råååbääärt och skickade den.
Nu har jag filosofi uppgiften kvar, svenska C där jag ska fixa mitt argumenterande tal och komplettera min artikel om blåtunga och så planera gympalektionen ordentligt och ringa tandläkaren.
Sen är högen avklarad = ) FY FAN SÅ SKÖNT! jag har varit konstant stressad av att ha den liggandes, men nu när den snart är klar känns det mycket bättre.

Nu tänkte jag bege mig till hästarna och ride en runda på Kavatina = )
sen blir det mer plugg och så lite cykling på motionscyklen för nu närmar sig mönstringen med stormsteg!
och vid halv 4 ska jag ta bussen in till stan för att möta nisse så ska vi vara i fjälkinge och passa huset där då de andra är i norrköping hos freddan och emms.

OH BTW! igår provade jag balklänningar och fyfan vad coolt det var! jag har aldrig nånsin haft så fina kläder på mig, och man såg lite ut som en prinsessa i några av dem. Hittade 3 som jag verkligen gillar, men den ena är alldeles för dyr, så nu står det mellan en lila som är väldigt annorlunda som jag nog är mest kär i, och en guldfärgad som är lite billigare men inte riktigt lika fin. Men ska åka dit med mamma på fredag förhoppningsvis och så får hon också se dom så hon kanske blir lite mer villig att lägga alla pengar på en klänning jag kommer använda en gång. Men oh så fina dom var! så nu vet jag hur jag ser ut i sjukt fina klänningar också, och det har jag undrat sen jag var typ 14 = )

nä, ridturen kallar! = )


"Ars longa, Vita bevis"


P.S. jag är galet sugen på en tatuering! D.S

a new day has begun

och så var det tisdag för jävligt mångte gången i mitt liv. (mm man kan inte säga så men vafan) Dagen började najs med en ridtur på kavatina = ) uppfriskande och avslappnande! nu sitter jag i skolan och ska snart ha religion vilket suger aningens skitmycket mer. Efter det är det simning på idrotten och jag ska simma cooper test så snabbt så det blir fete mycket våger och små spinkiga människor flyter rundor överallt.
Efter det så ska jag ta bussen hem, sen cyklen och så väntar nisse där med mina duntollor på sig kan jag tänka mig.
Det är så JÄKLA SKÖNT att denna äckliga skitdagen bara är halv idag = ) annars brukar tisdagar vara ett rent helvete. Typ som att ha syslöjdslektion i 1 år, eller mattelektion med högskolan i en vecka eller att kolla på dansbandskampen en hel säsong på en gång. HUUU!
så istället för att ha NK, filosofi och religion i en evighet så red jag rundor i solen och mådde fint = ) kan knappt bli bättre!

nähe nu får jag dra mig bort mot klassrummet där det väntar en religionslektion på 2 timmar. Men eftersom jag har varit fri hela förmiddagen så tror jag att jag ska klara det utan allt för många "jag vill inte gå i skolan mer" kommentarer.



"Ars longa, Vita bevis"



tjenis

vem vet mest?

det är faktiskt ett bra program tycker jag. Sitter och kollar lite smått på det nu och man lär sig litegranna iaf. OCh jag behöver bli lite mer allmänbildad så då är det ju inte fel med sånt.

Annars så var det jobb igår. Helt okej dag. Var ganska lugnt fram till 14 då alla bestämde sig för att komma in och såklart så slutar kassan att funka precis då. Så jag fick helt enkelt ta till miniräknare, papper och penna vilket gjorde att den redan ganska långa kön blev ännu längre eftersom det tog dubbelt så lång tid. Samtidigt tog både kaffe och te slut och jag hade inte förberett en ny kanna så då blev det ännu stressigare och alla folk vill ha hjälp direkt men det är ju lite svårt så dom fick vara så snälla och vänta på det satans kaffet ett litet tag. Som tur är har vi en snabb kaffekokare så dom hann inte bli så sura. Men jag tyckte jag löste situationen på ett bra sätt och efteråt var jag ganska frestad att klappa mig själv på axeln och säga "dooooooktig". Men jag lät bli.
Efter jobbet åkte vi hem till mormor och firade henne. Det var treligt men jag var sjukt trött så jag somnade i soffan vid 11 tror jag det var.

Idag blev det först frukost med vår familj + jeppe, jan och ola. Najs såhär på en söndagmorgon. Sen tog jag min cykel och trampade bort till hästarna och så red jag en runda med stefan = ) det var fett najs! sen hade vi lucia övning här hemma och nu väntar jag mest på att klockan ska bli 17 för då är det dags för sminkmöte i vårat kök. Blir säkert lärorikt och kanske lite tomt i plånkan efteråt.

uuuffff denna veckan MÅSTE jag ta mig i kragen och göra alla skrivuppgifter jag har som bara ligger och vrålar. Men ikväll är det söndag och jag orkar inte ta mig i kragen så det får bli imorgon.



"Ars longa, Vita bevis"


morsh

snälla skicka ett vykort för jag undrar så

Ja, det jag undrar mest just nu är varför i helvete min jävla hårddisk (är det ett eller två d i det ordet egentligen?) har pajjat efter ingen tid alls. Har haft igång den kanske 10 gånger och den är redan sönder. Sånt blir man ju helt jävla galen på! tekniskt skit är vad det är. Och den kostade 800 spänn så det är svid i plånkan!
men det värsta är inte pengarna, utan alla bilder, videor, musik och andra dokument som finns på den.
Det allra värsta är om alla mina bilder från boxningstiden har försvunnit. Då vet jag inte vad jag tar mig till. Det skulle verkligen vara så jävla hemskt. Jag tvingades sluta för min jävla kropp suger, men jag vill iaf ha kvar alla minnen och alla filmer. Det kan jag ju visa min barnbarn nån gång i tiden, ja titta de e mormor som var sådär cool. Utan bildbevis kanske dom inte ens tror mig = / men uff fy fan, dom måste gå att rädda på något sätt. Ska ringa min datasnille till kusin idag så har han säkert nån lösning för det har han typ alltid när det gäller datorer och sånt.

Annars så har jag klarat en vecka till = ) way to go me! slutade redan 09.40 idag vilket var jäkligt skönt!
nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka fram till 11 för då ska jag vara på sjukhuset IGEN. jag kan snart hälsa på alla med deras namn ^ ^ 
Sen ska jag dit igen nästa torsdag men efter det hoppas jag att jag slipper det ett bra tag framöver. Men eftersom jag dricker mivi total nu så tror jag faktiskt att det kan gå vägen denna gången.

Fundersam är jag dock över min mönstringsdag. Jag har fått preliminärt den 16 januari, men de skulle skicka ett definitvt svar om det 60 dagar innan. Och nu har det gått 3 dagar sen det var 60 dagar, så jag börjar undra om jag verkligen ska mönstra då, eller om dom har flyttat min tid igen? klurigt sånt där. Ska iaf träna som om det är den 16, bara för att vara på den säkra sidan. Det skulle iofs inte göra så mycket om dom flyttar fram det en gång till, då har jag bara mer tid på mig att få upp konditionen, vilket jag kan behöva all tid i världen för att göra.

Ikväll är det bara slappekväll hemma eftersom det är dags att jobba imorgon a las siete de mañana ( WAOW jag hittade bluppen ovanför n:et!). Nu ska jag bege mig ut på en rask promenad mot sjukhuset.

En rolig grej som hände i veckan bara:
vi har precis slutat vår spanska lektion och läraren står framme vid tavlan och suddar medan vi klär på oss och ska gå ut. Då hör jag att det börjar låta sådär "brrrmmmmm" som när en mobil vibrerar så jag säger "hallå nåns mobil ringer nog"
men nähe det var inte alls en mobil
"nej det är mats som nynnar" säger ebba och då hör jaga tt det inte var nån mobil utan mats skönsång. HAHAHA

man kanske måste vara där för att förstå humorn i det hela men jag hoppas helt enkelt att ni har lika livlig fantasi som jag!


nu går jag.

trevlig helg!

so live your life

så var då äntligen ännu en onsdag avklarad och det är så jävla skönt. Är så förbaskat trött, både fysiskt och psykiskt och då kan en ledig dag imorgon inte bli bättre.
Jag somnade inte på en enda lektion heller faktiskt även om jag gärna hade gjort det.
Nähe..ska nog ta mig lite kaffe nu som jag har längtat efter hela dagen, sätta mig i soffan med duntollorna på fötterna och bara njuta av att jag snart tagit mig igenom ännu en skolvecka. För jävlar i satan vad det är hard work nu förtiden.

Dessutom har jag kommit fram till att man ska inte snacka en jävla massa om saker om man aldrig har varit i den omtalade situationen. Det kan vara så jävla lätt att veta vad det rätta är, tills man själv står där, i den där innan så enkla situationen, men som man upptäcker inte är så jävla självklar.

hej då

I know just what you are

Idag är en sån där dag då ögonen inte riktigt vill stanna uppe utan tvång. Jag är verkligen hemskt trött, och nu ska jag ha svenska c i nästan 2 timmar. Inte den bästa kombinationen så att säga. Efter det är det gympa >_< inte bättre, och sen går dagen mot ljusare tider. Har man bara klarat av förmiddagen så är det ganska lugnt sen, även om vi har svenska B sen också i 2 timmar. Ikväll är det sminkmöte hemma hos mig. En från Mary Kay kommer och visar produkter som vi får prova helt gratis. Det gillar vi!
annars så ska jag titta på grey´s ikväll och njuta som fan av att imorgon är det tordsag och då är det ingen skola. Jag älskar torsdagar. De är nog faktiskt min favorit dag i veckan, näst efter lördagar och fredag eftermiddagar. Mestadels för att ingen av de här tiderna inkluderar skola ^ ^

Nu ska jag iaf ha lektion och försöka att inte somna.

Chiao

onödigt som fan

jahopp, drog mig upp vid halv 10 med tron att jag inte börjar skolan förrän 13.00. Får ett sms av ebba där hon sa att vi har svenska och alltså börjar kl. 11.55 istället. Men eftersom jag gick upp tidigare så hann jag ju med bussen som tur var. Väl inne i skolan får jag veta att vi inte hade den lektionen så jag, malin och emmie bestämde oss för att fika på fenix i väntan på kvinnohistorian. GÅr tillbaka till skolan vid 12.50 och väntar på läraren, när en annan lärare går förbi och säger att kvinnohistoria läraren är sjuk så lektionen är inställd. Hur höga är oddsen på det? alltså 2 av 2 lektioner idag inställda och min resa in till stan var helt meningslös!

Nåväl. Snart kommer nisse och hämtar mig och sen ska hem till everöd och hitta på nått.

GIVE ME SOME LIGHT

från klaraberg till dig

Onsdag kväll och nu är ännu en skolvecka i princip slut. Det är så jävla skönt. 5 veckor kvar till jullovet och jag längtar som fan efter en paus från allt, och till julen förståss för det är den bästa tiden på året. Dock har jag bestämt mig för att verkligen ta mig själv i kragen och sluta upp med jag-skiter-i-hela-skolmöget-grejen för jag vet att jag kommer att ångra det som fan sen. Det är inte värt att få dåliga betyg bara för att jag är sjukt trött på att gå i skolan just nu. Jag är faktiskt smartare än så. Trot eller ej!

På tal om det (nisse fattar) så gick det super bra hos hästarna i söndes = ) red 4:a åringen Henrietta och hon var riktigt snäll och lugn för att vara så ung och inte ha blivit mer riden. Den andra hästen som ska ridas heter Kavatina och är en äldre mer promenadhäst. Trevliga ägare och en sjukt härlig unge! det är inte ofta jag tycker om barn men han var fan störtcool. Ska dit imorgon igen förhoppningsvis och då får jag lära känna dem mer, vilket behövs.


hm jaa annars så nääee. . Jag har en underbar pojkvän. Det har jag verkligen. Jag vet inte hur många som har sagt till mig att de vill att deras förhållande ska vara lite som mitt och jeppes. Och jämfört honom med andra killar och sett alla fördelar med nisse. Jag har verkligen haft grym tur! så tack älskling för att det plötsligt var mig det hände = )

nu ska jag sätta på kaffe så att dampe och jag kan dricka det till grey´s som börjar om en liten stund.
 




make the ordinary extraordinary!

I feel stupid and contagious

Jaha. Då var jag där igen. Sjuk. Förkyld även denna gången, dock ingen bihålsinflammation hoppas jag. Så jag har varit hemma från skolan hela veckan och det är inte alls vad jag behöver. Min närvaro är inte den bästa och jag börjar bli lite stressad inför mönstringen redan, ska det fortsätta såhär så kommer jag inte hinna komma i form och då vet jag att jag inte kommer in. Eller jo kanske på en fysiskt lätt utbildning, men det är jag inte så värst intresserad av. Jag vill ha en riktigt utmaning för det behöver jag. Jag behvöer få veta vem victoria är, och det tror jag lumpen kommer hjälpa mig med. Igår fyllde Rebecca 22 år. 22! det är vuxet som fan, iaf på pappret. Så ikväll blir det släktkalas trots att halva familjen är sjuk. Men det är bara att käka alvedon och försöka att inte träffa någon med nysningarna så ska det nog funka. Förutom att mattias ska komma hit >_< SUCK och STONK! men vafan, det är henens kalas så det är bara att bita ihop även om jag aldrig har haft svårare för att göra det någon gång innan. Nästa helg ska vi till Lindells och det längtar jag till. Har inte träffat dom sen i September föra året! helt sjukt med tanke på att de faktiskt bor lite deltid här nere i skåne nu. Men nu är det iaf dags igen = ) synd att så bra människor inte finns mer i ens liv, att man inte tar sig tiden och bara bestämmer datum så att man ses regelbundet. Men ja, så är det på så många håll och det är lika synd överrallt men ändå är det som det är. En god nyhet är att jag kanske har hittat lite hästar att rida några dagar i veckan = ) och det är perfekt avstånd härifrån, tar inte ens 5 minuter att cykla så jag hoppas verkligen att jag ska passa ihop med både hästar och människor. Det skulle nog vara ett lyft som verkligen behövs just nu. Nu ska jag plugga undan en massa så att jag har den tyngden borta från axlarna sen. hej då

tillbaka till verkligheten

hemma igen.

Lovet i lönhult var så jävla bra och jag vill vara där mycket längre och slippa skolan.
Men det kan jag inte.
Iaf så har jag världens bästa släktingar och de bor på världens underbaraste gård med de snuffigaste djuren. Och egentligen borde jag också bo där på heltid!

Dessutom så var jag och tävlade i Angered för tredje gången i helgen. Jag gick i 60 kg klassen och mötte en tjej från Hisingen. Hon var duktig, men eftersom jag har legat i med träningen och faktiskt inte varit sjuk så var min kondition på topp och min teknik var grym. Jag ägde matchen helt enkelt och vann med 3-0 = ) mina armbågar var det absolut inga problem med så jag kunde kötta mina raka felfritt under hela matchen. Mina sekonder var Palle och Joel och bredvid ringen stod camilla, achie, johan, terry, mats, stoffe och louise och hejjade på. Dessutom satt min favorit vuxen Marie och hejjade en liten bit bort = ) jag trivdes jätte bra och ser fram emot nästa match och junior sm i februari!
om ändå denna , min största, dröm kunde bli verklighet......

hej då

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0