sagobröllop

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tillvaron

Jag och Mary
Huset jag bor i och jeepen jag åker rundor i
Grumpey the calf
Larry min favorit, han är en ras jag aldrig hört om- warlander. Blandning frieser/andalusier och asfin!
 
Kommer fler bilder för det är efterlyst.
 
/Victoria

surrealistisk

Ojoj..Här ligger jag nu på andra sidan jorden i min säng i mitt rum i huset ute i buschen där jag ska vara nu ett tag framöver. Och idag är första dagen som det faktiskt känns väldigt bra! Jag lär mig så mycket varje dag. Jag matar olika sorters djur, bl a hästar, hundar, papegojor, lamm, kalv, kängurur osv. Det är ännu häftigare än jag föreställt mig. Och jag är ute och jobbar hårt med kroppen varje dag. Lovely!
Idag var första gången vi skulle köra med två hästar i en vagn, det slutade i kaos då den ena hästen fick damp, stegrade sig och drog rundor och ramlade över den andra stackars hästen så dem låg helt fastspända på marken på varann. Jag satt i vagnen med Bruce och den stod på två hjul o höll också på att välta men jag kastade mig av och hängde mig i ena sidan så den klarade sig. Och som ett mirakel klarade sig alla och allt! Sen spändes dem fast igen efter en stund och vi körde en sväng utan problem. Action i vardagen så att säga.
Iaf, jag har det mycket bra!
 

Bra där

Igår hade jag en sån jävla stress känsla i kroppen igen. Hela denna veckan är jag ledig från jobb just för att jag inte skulle känna mig stressad över allt jag vill hinna med innan lördag. Men näfan, bankbank lite fort för hjärtat iaf. MEN då skrev jag en planering för veckan och genast kändes allt lättare. 
Idag gick jag upp tidigt och var i stallet. Red ut på min bästaste guldklimp och sen släppte jag ut alla hästarna och pulade i stallet. Älskart!
Sen jävlar har jag betat av saker från listan och det är så jävla skönt! Hade tillochmed tid över nu innan jag ska köra till stan för o fixa med telenor och sen träna. Jag säger det igen- effektivitet är en av mina bästa känslor.
Min magkänsla inför allt så bra. "All will be fine" som Jodie, kvinnan jag ska åka till först skrev igår.
 
Ja fan....allt blir bra.
 
/ Victoria
 

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0