Så jävla bra

Igår var jag hos Fanny i Lökaröd tillsammans med Jullan och red en lååångtur på typ 3,5 timme på Fannys fina islandshästar. Har bara ridit islandshäst 2 gånger innan så det var roligt med extra gångarterna. Jag red på Halle som var en is-version av Finn typ. Glad, vit och positiv och älskade att springa! Vi låg en bit framför dem andra hela rundan för han hade sån jädra fart. Det var så jäääävla härligt och jag njöt verkligen hela tiden. Fick så mycket energi av min glada pigga häst och naturen och sällskapet. Och äntligen fick jag galoppera fort igen! Det har jag längtat efter väldigt länge. Så fantastiskt att något man sett fram emot länge faktiskt blir precis så jävla bra som man hade tänkt sig. M-m-mmmmm
Picknick!
Ny kompis Halle
Selfie- försök. Som ett barn i en godisaffär!
Tack! <3
 
/ Victoria
 

oh fuck

Den när en klänning man köpte förra sommaren, som då satt perfa, plötsligt är astajt.....
 
 
/ Victoria
 

En bättre tisdag

Denna veckan bor jag i Everöd och passar katt och hus för mor och far är på Gotland. Rena lyxen här, jag har både TVÅ tv-ar, tvättmaskin, soffa, diskmaskin, två toa-or att alternera mitt bajs på, många rum att vara i och fri tillgång till internet! Och sällskap av Guiness såklart. Inte illa.
Framsteg görs i mitt framtida resande, på lördag ska jag fiska lite med finn-passare och kvinnan i Australien verkade gärna vilja ha mig där YÄY! 
Igår var jag i stan med Gabbi och kollade studentpresent och en del till mig själv. Så bra dag som avslutades med ett styrkepass med Henrik och Martin vilket var jävligt najs för jag har inte styrketränat på evigheter. Slappeballarna blev en biljondels lite slappare I hope. 
Idag har jag sprungit en lugn och längre runda, också första gången på läääänge. Asnajs.
Sen har jag såklart pussat på min ponny och nu ska jag laga och äta torsk innan jubbet hos gamlingarna.
Älskar att vara effektiv, det är det som ger en power.
 
 
/ Victoria

vill klappa mig själv..

Fastnade i min egna blogginlägg från förr, och insåg att jag blir inspirerad och motiverad av mig själv.
Bra Victoria.
 
/ Victoria

Nu tål vi noll

Timbuktus nya album är riktigt jävla bra! Lyssna och njut.
 
Känns som ett täcke av depp ligger på mig och har gjort det någon vecka. Vet att det inte är konstigt alls och försöker därför inte panikgöra något åt det. Allt har sin tid. Nu får jag vara ledsen emellanåt.
I lördags på fest satte någon på Håkans nya album och jag drog efter andan som om någon skrämde mig och började gråta. Mitt bland alla folken. Jag som hatar att gråta inför andra. Tänk vad musik kan göra med en.
Men sen blev jag rörd istället för hur fina vänner jag har. Carro som vrålade att dem skulle byta musik och att vi skulle gå ut på balkongen och vissla på folk istället. Och alla andra fina som torkade mina tårar och klappade mig på huvudet. Kärlek.
Så himla glad att jag har Carro, hon är så jävla bra och helt galen. Gulle <3
 
Nu ska jag snart bjuda Martin och Henrik på kaffe och fruktsallad. Fint såhär en regnig tisdag.
 
Swimming, swimming.
 
/ Victoria
 

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0