Ovanligt bra tisdag!

idag är det den 28 April och min kära nisses födelsedag! så grattis som fan älskling, och ursäkta att min sång imorse inte lät bättre än knuttes bröl när han är fast i en länga. Jag hoppas iaf att dagen kommer att bli bra för oss = )

och till millan AKA da skunk vill jag säga: don´t worry about a thing, cause every little thing is gonna be alright! = )

Och till slutligen till dampe: förlåt dampe för att malmö trippen inte blir av idag, men hoppas du är lika på det på onsdag = )

dagens gladhet: nisse fyller år, och jag slutar skolan klockan 11. Det är grajor det!!

/ Victoria

MEN FÖR FAN

här lägger man jävligt mycket pengar på elektronik som man tror ska rädda alla ens minnen från en dator som kommer att haverera närsom helst, men upptäcker istället att det JÄVLA MÖÖGET går isönder direkt! HUR JÄVLA SVÅRT KAN DET VARA FÖR EN JÄVLA HÅRDISK ATT FUNGERA SOM EN HÅRDISK SKA?????? och varför i helvete kan den inte fungera när jag har varit med den hos min expert kusin 2 gpnger och på claes jävla skit olsson 3 gånger! JAG BLIR SÅ FÖRJÄVLA TRÖTT PÅ ALL JÄVLA SKITELEKTRONIK SOM SKA VARA SÅ MADDAFUKKING CP ATT EN VANLIG MÄNNISKA INTE SKA KUNNA ANVÄNDA DEN UTAN ATT FÅ NERVÖSA SAMMANBROTT!!!!! AGHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!
så köp för i helvete inte en trekstor-jag-suger-fett-hårdisk!


dagens gladhet: där jag i min livliga fantasi slänger fanskapet ut genom fönstret och sen kör över det med bilen 876 gånger! MAH det är vad den förtjänar den dumme fan


/ Victoria

du måste acceptera att vi är tjocka i den här familjen!

Började dagen med att hjälpa nisse upp ur sängen och iväg till jobbet, det var en jobbig dag för honom minsann ^ ^
Sen tog jag o dampe bussen till skolan och förgyllde morgonen med att titta på sagan om harry potter. Snoppolle är ett geni, jag älskar hans humor, för den är som min. Och det är kul!
nu har jag svenska men den är slapp för jag har varit så duktig o gjort klart mitt arbete redan = ) känns SJUKT JÄVLA SKÖNT o ha den skiten avklarad! snart ska jag dansa dansa o det är kul tycker jag, det är nog faktiskt min roligaste lektion när jag tänker efter. Efter det har jag en som inte alls är en favorit, svenska B = ( Och sen spanska där vi ska göra det sista repetiotionen inför Nationella proven och det brukar vara helt okej. Hem sen o chilla o njuta av att inte plugga och sen ikväll kommer min nisse efter att han har hängt i träd och svingat sig i en fet gunga med sitt jobb = )

Imorgon är jag ledig :D WIIHHAAAA så skönt och på kvällen där kommer mina kära små kusiner till mig för vi ska till ullared på fredag och shoppa som sadan ta mi! sjukt längesen dom sov över hos mig, och inte tvärtom så det blir najs = )

nu ska jag snart sluta min svenska C, muntlig och skriftlig kommunikation lektion och gå o byta om o jobba med kroppen istället, det är sååååå mycket bättre = )

dagens gladhet: att detta är sista dagen i skolan denna veckan. MAH så skönt

/  Victoria

listan e lång!

sadan ta mi vad jag har saker att fixa innan studenten! skrev en att-göra-lista, och en att-köpa-lista och dem är inte korta nån av dem. Det är roliga saker att fixa, det mesta av dem åtminstone, men jag börjar faktiskt känna mig aningens stressad. Letade studentdagsklänning idag och provade en hel del men det var ingen som jag föll pladask för. Har en favorit men ebbsson köpte den så jag vet inte riktigt... är ju faktiskt lite roligare med något som ingen annan har. Nåväl jag får se hur jag gör, får kanske bli malmö nån dag men vet inte riktigt när jag ska hinna det. Jag löser det hur som helst på något vis.
Slutade redan klockan 12.30 idag vilket var jäääääääääkligt najs! var hemma vid lite över 1 och har sen dess käkat fruktsallad, pluggat, skrivit listor och kollat på the city. Det känns som om jag borde göra någonting nyttigare än att sitta här o skriva, och jag har nästan lite dåligt samvete för att jag inte pluggar. Och det är en så förjävligt tröttsam känsla som det ska bli så SJUKT skönt att slippa snart. Jag kan inte göra mer på fördjupningarbetet just nu eftersom jag måste ha hjälp, och kvinnohistorian förstår jag inte ett dugg av så den behövs nog diskuteras en aning med mina klasskompisar, och ändå har jag ångest för att jag inte pluggar! är inte det lite sjukt? jag kan inte tillåta mig att sitta här o roa mig utan några måsten, för jag kan inte släppa tankarna på plugg. HUALIGEN! när blev det såhär egentligen? uffffffff säger jag.

och jag vet, jag vet, njut av skolan för det blir bara värre sen. Men då får jag iaf pengar för det värre så det ska jag nog klara av faktiskt.

Solen lyser himmelen e blå, det borde vara skönt att leva då MEN så kom skolan in o satte fälleben för det. Jaja, imorgon har jag iaf dans och det gillar jag!

dagens gladhet: att jag inte hade någon kvinnohistoria för den är seg som fan OCH att jag hann med bussen som jag kutade som fan till = )

/ Victoria

did I keep you just a little too long?

Moneybrother i fredes var riktigt, riktigt bra! skönt ställe med skön publik (bortsett från en del som inte borde vara där egentligen) och en jäkligt najs stämning. Publiken gungade med och sjöng med och moneybrother såg nöjd, glad och stolt ut och det är så det ska vara på konserter = ) hans trumpetare måste bara nämnas, så sjukt härliga killar! snacka om att gå totalt in i musiken och bara skita i resten av världen och digga det man älsskar att göra, nämligen spela musik. Så härligt att se = ) jag och nisse åkte hem nöjda med ett väldigt bra konsertminne, och två burkar tomatsoppa made by moneybrother, och 2 av hans nya skivor = )

Nu sitter jag här och har som vanligt läxor som hänger över mig som jag ska ta tag i nu. Det borde vara lättare att plugga som fan nu när slutet är så nära, men det är lika tröööööööööööööögt som vanligt tyvärr. Jag gör iaf det jag ska och ligger inte back med något direkt så det är skönt. Och det är jäkligt skönt att jag nästan är säker på att jag ska söka in till polishögskolan efter lumpen = )

dagens gladhet: jag är allmänt glad idag, det känns som en bra dag = )

/ Victoria

Pajas på timlön

Och så var man tillbaka i den trista vardagen igen då ja. Hade ett helt perfekt och skitbra påsklov i Lönhult. Jag trivs så jäkla bra där, och det är verkligen hakuna matata. Love it! Vi hade picknick i forsakar med hundarna, vi red en massa, vi var i Ystad o köpte en systemkamera och i Tomelilla och köpte glass, vi hoppade studsmatta, vi var ute och gick, vi red långritt till Hallamölla med picknick då också och det var så sjukt härligt och bra. Man tog dagen som den kom och skrattade och njöt av livet utan bekymmer och måsten som hängde över en. Det är så livet ska vara!

Nu är man tillbaka till alla måsten. Vi har som vanligt mycket att göra i skolan och man får ägna sina dagar åt plugg o sånt tråk. Men snart är det över, snart tar jag studenten och jag längtar som fan efter att komma härifrån! jag har gått i skolan sen jag föddes känns det som och nu är jag förbaskat trött på det och redo att ta nästa steg i livet. Och jag börjar faktiskt förstå nu att jag ska ta studenten om mindre än 2 månader. Det är först nu som jag börjar tänka på studenten som något som faktiskt angår mig eftersom jag går i trean och inte i tvåan som det har känts som hela året. Och jag ska vara lycklig fin och somrig när det smäller den 12 juni = ) aaagh så skönt det ska bli!!!!!
börjar dock bli lite småstressad av saker som är kvar att fixa innan man är redo att möta studentdagen. Jag måste köpa studentklänning, skor till bal och/eller studentdagen, boka tid på ren hud, klippa mig, fixa matbuffén och en massa småsaker. Men det löser sig och det blir roligt att lösa = )

idag har jag vårkläder på mig på riktigt för första gången i år i skolan och det är hääääääärligt! våren är den bästa årstiden och jag ska försöka njuta av den så mycket som möjligt. Nästa vår är jag ute i skogen o försvarar piloter och sånt coolt = ) galet att jag redan är så stor att jag ska göra lumpen som andra vuxna människor som är mycket större än mig gör. 

IGÅR fick jag den mycket briljanta idén att börja boxas till hösten : D inte tävla eller så för det går inte, men träna som fan o sparra lite med de som inte är så grymma. Jag är menad att boxas, jag liksom är en boxare även om mina armar inte kan inse det. Och jag är trött på att vara olycklig över att jag inte får göra det jag är bäst på och som jag tycker är så jävla kul. Dessutom kan jag inte få bättre träning än boxningsträning inför lumpen och jag behöver vara i topptrim när jag rycker in så att inte astman förstör något så det blir perfekt med boxning :D ah ibland är jag ett geni minsann. Det ska liksom vara victoria löfgren blå ringhörna, det bara är så!

Nu ska jag gå o avsluta svenska lektionen o sen dansa = ) det är skoj som fan!

dagens gladhet: att jag har mina nya vårskor och är vårit klädd utan att frysa = )

/ Victoria 

hur mår din gamle far din? si och så

Nu har jag gjort allt jag kunnat för att få till en så bra webbartikel (som jag inte ens är riktigt säker på hur man  utformar?) som möjligt och förhoppningsvis får jag et bra betyg. Mitt mål var ju MVG, men tyvärr tror jag inte att mina prestationer under de här 2 åren kommer att nå fram till det. Surt, men livet går vidare.
Det är iaf gjort, både talet och skrivningen och det är jääääkligt skönt! bara spanska kvar nu, vilket kommer bli grymt mycket svårare men det är bara att göra sitt bästa. Och en dag ska jag jäklar i kunna prata spanska flytande! det kan ni slå er i backen på. Tills vidare får jag dock nöja mig med det grovt begränsade ordförråd jag har samlat på mig under 3 år. Men det kommer, det kommer.

JO! igår var ju vi, jag och dampe, och tittade på Thomas Di Leva i konserthuset = ) berättar mer sen för nu är dampe klar med sitt rpov så jag ska få åka hem henne =)

dagens gladhet: provet är gjort, nu kan jag inte göra mer!

/Victoria

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0