Jag vill ha allting

 
Idag har vi varit vi i hela 5 1/2 år eller 66 månader. Vi har hunnit med en hel del, bilden visar en av dem häftigaste upplevelserna vi varit med om tillsammans; att befinna sig på macchu picchu. Tack nisse för att du fått upp mina ögon för omvärldens fina platser och för att du är min älskade nisse i ur och skur <3
"Och jag vill ha dig"
 
Puss din Victoria

bästa finaste pälsk

Vår första ridtur på 8 månader!
Bubblande skratt och känslan av att nu är allt som det ska vara!
 
Min fina fina isbjörn<3
 
/ Victoria

Jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans!

Det är så jädra sant. Håkan han är klok han. Och fin. 
Var på min första lektion på komvux (för denna gången iaf) idag, biologi 2. Det var aminosyror hitan och peptid- bindningar ditan. När jag gick därfifrån rök det ur öronen tror jag. Så det var så gött att bara svettas mycket och slåss lite. Har inte sparrats på svinalänge men det gick faktiskt över förväntan. Blir kanske åter comeback tidigare än jag först trott. Sydsvenska mästerskapen i Februari kanske inte är omöjligt ändå. Full patte framåt bara!
Annars så trivs jag rätt bra förutom att vi har dålig ekonomi så det tjongar om det. Men vi klarar oss alltid nisse och jag. Gillar att jobba på Axeltorp mycket mer än i början så jag kan stå ut med det ett tag iaf. Hoppas på ett bättre betalt sommarjobb dock, kanske maxi eller eniro. Får se vad det blir.
Ute och rider små turer på min ponpon och det går fint som snus! Han är så jäkla cool den hästen. Bäst helt enkelt. Och senan mår som den ska verkar det som så det är sketabra!
Även om det kommer gå tungt ibland i satsningen mot målet så är jag faktiskt sugen på själva vägen dit också. Och det känns förjävla bra!
 
/ Victoria

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0