take a bite cause life is beautiful

IMORGON ÅKER JAG TILL GRAN CANARIA, PUERTO RICO MED MINA FEM SNYGGA KOMPISAR OCH DET SKA BLI SÅ JÄVLA BALL OCH JÄKLARNS VAD JAG LÄNGTAR EFTER SOLEN OCH VÄRMEN OCH FESTANDET OCH ATT CHILLA OCH ATT HA KUL SOM FAN MED MINA KOMPISAR I ETT ANNAT LAND

Adios amigos! :D

attans rabarber

uuuuffff känner mig sjuk o det är verkligen inte det bästa läget att bli det nu, åker ju till Gran Canaria om 2 dagar. Ja halleda, det är bara två dagar kvar! :D så jäkla gött! hoppas bara jag inte blir sämre för då blir de jäkligt segt o sitta i flygplan i x antal timmar. Oh det påminner mig om att idag på mattelektionen räknade jag 4 tal, utan hjälp och alla blev rätt! det händer verkligen inte ofta så jag är ganska stolt med tanke på hur obegripligt matte är i min hjärna. Man får ju leva för de små stunderna för sören.

Annars så har jag pluggat på olika saker som jag ville ha klara innan fredag så att jag slipper tänka på den skiten på semestern. Spanska prov imorgon bl a, som jag hoppas ska gå bra. Men jag har blivit så hemskt dålig på att plugga så man vet aldrig. Dessutom har det där med grammatik och verb aldrig varit min grej.

har även packat det mesta, eller iaf lagt fram kläderna jag ska ha med mig. Hittade en bikini på Lindex för 30 spänn, OCH den var snygg! värsta köpet = )

imorgon är jag förhoppningsvis inte mer sjuk för då ska vi äta påskmiddag här hemma hela familjen och nisse. Sen ses vi inte på 10 dagar så det blir till att mysa ordentligt och sniffa in extra mycket nisse luft i lungorna.

nu ska jag göra sjävldiagnosen i spanskan och skriva klart svenskan hade jag tänkt. Sen blir det Grey´s om jag orkar vara vaken sålänge.

Om jag inte skriver innan, så skriver jag efter Gran Canaria, när vi kommer hem bruna, glada och blonda = )

Haj haj!

någon dag e jag din jakttrofé som du övergav

Fredag och äntligen helg! ska köra till Lönhult ikväll och vara där till Söndag = ) det är bland de bästa, och för mig funkar det som en påfyllning av glädje och energi.

Sitter och kollar på musikvideor och fy fan vad jag skulle vilja börja dansa! det är sjukt kul och jäkligt coolt om man är bra. Inte balett då, utan street dance och dylikt, de e roligast. Synd att inte mamma tvingade mig till något annat än bugg och oseriös hiphop när jag var liten, för då hade jag kanske kunnat vara en bra dansare nu. Och det hade jag gillat som fan. Fast jag gillar ännu mer att vara en boxare som jag är nu, förutom just precis den här perioden men jag är fortfarande en boxare i hela mig även om kroppen inte riktigt vill som jag vill. Men jag ska komma tillbaka en dag, så det så!
Här är en sjukt grym koreografi med Ciara. Låten är också skitbra. Tänk att kunna dansa så!

http://www.youtube.com/watch?v=smdSgvvap3w



Men den störste av dem alla är såklart Håkan Hellström och idag har jag hört ännu en kommande låt från hans nya album som är ute i butik den 26 mars. För sent för Edelweiss heter den låten, och hela albumet. När jag satt där och tittade på videon till för en lång lång tid så fick jag en väldigt påtaglig känsla av värme och kärlek. För Håkan är kärlek och vacker och värme. Och den tolfte April ska jag och nisse se honom i Göteborg = ) waow! Han är fortfarande den mest begåvade musikern jag har hört, och i mina ögon är han en väldigt vacker person, falsksång eller inte!

nu ska jag kolla vidare på Ciara klipp för halleda vad tösen dansar bra!

Se bastasse una Canzona

Onsdag idag och halva veckan avklarad. Hade volleyboll turnering i skolan idag, tyvärr gick det inte så bra för oss för vi åkte ut efter första matchen mot B klassen = / förlorade dock bara med en boll, vilket gör att det känns lite bättre. Fast lite sämre också egentligen. Hur som helst så bryr jag mig inte så speciellt mycket för jag var mest med bara för att de var roligare än o bara sitta o glo hela dagen. När vi sedan hade kollat på alla matcher och fick sluta vid 11.30 satte jag mig i bilen som jag dagen till ära hade kört och pluggade på min illmariga historia uppsats för halleda vad mycket fel läraren hade hittat. Typ 4 A-sidor med bara sånt jag var tvungen att ändra på eller kompletera. YÄY! jag kände paniken växa ju längre dagen gick, för inte nog med att historian ska vara klar på Fredag, så har vi en samhälls upggift till på måndag som jag inte ens vet riktigt vad som ska visas med den. Det handlar om Kenyas politiska system, så långt är jag med. Men vad jag är tvungen att veta på redovisningen är en annan femma = / jaja, det löser sig väl på något sätt.
Begav mig sen till sjukhuset för att mäta mina armbågar till skydden som nu äntligen är beställda = ) de anländer förhoppningsvis nästa vecka o det ska bli jäkligt skönt o ha dem.

Men nu har jag gjort så mycket jag kan på historian iaf. Skrivit om en massa, men kan inte skriva in på datan eftersom det bara är sparat i skolan. Men imorgon ska jag stanna kvar och skriva in och gå till stadsbibilioteket eftersom "mina källor absolut inte var tilräckliga. Jag måste sätta mig in i minst ett par böcker" men tack kära lärarjävel att du säger det två dagar innan allt ska vara klart >_< men vafan, även om hon tror att hela klassen siktar på MVG så är det inte så, och jag gör så gott jag kan sen får de gå som det går för historia är ett så jävla trist ämne ändå, och hon är en DÅLIG LÄRARE!
Nu ska jag läsa om varför Kenyas politiska system är uppbyggt på det viset som det är, bara för jag tycker det är så himla intressant och spännande. Eller mest bara för att jag valde samhälls linjen o då måste jag veta sånt tråkigt skit som jag inte bryr mig ett dugg om!

Längtar tills ikväll för då ska jag o dampe mysa o det gillar vi! = ) väldigt mycket mer än min historielärare

nostalkiska stunder

sitter o kollar på bilder från våren när jag var typ 15-16 och det är ju inte annat än att man längtar tillbaka lite. Speciellt när jag kollar på bilder från fotbollsmatcher med Everöd tröjan på och hästbilder från gamla ridskolan. De ser så hoppfulla och trivsamma ut, men oftast är det just så det är på våren. Det är en hoppfull tid, och iaf jag brukar känna mig lite lättare på något vis. Som att jag har ätit en sallad istället för en pizza ungefärligt. Och gladare som fan. Som t.ex. idag i skolan så hade vi PA-information och satt och lyssnade i nån timme på människor som pratade, och när vi sen fick rast gick vi ut i solen och då gick det så himla mycket lättare att lyssna vidare sen än om vi hade satt oss i cafeterian t.ex. Ja, det är sannerligen skönt att våren börjar komma och dessutom så ÅKER VI TILL GRAN CANARIA OM 11 DAGAR! det är ingenting, det är praktiskt taget snart dags att packa väskan! :D

I helgen har jag o nisse varit i Norrköping hos nisses bror o hans fruga. Emmas lillasyster mini kom också dit. I fredes var dte mest chill o lite handla o sånt, sen i lördes var det shopping ( bara titt för min del eftersom alla mina pengar går till resan ) o på kvällen avr det förfest hemma hos emma o freddan, sen utgång. Min första sen jag blev 18 på ett 18 ställe :P stället hette trappan o där var inte smockat om man säger så. Typ vårt gäng o 5 till, så vi var kungar i baren o på dansgolvet. Sen drog vi vidare till ett 23 ställe som alla kom in på fastän ingen var 23 ( yeah ; ) ) men där var alla gamla o sladdriga så vi gick tillbaka till första stället o dansade loss lite till, och sen kom några från Indien o joinade ^ ^ kvällen avslutades med en god kebab o mycket vatten. Det var skoj o gött o dansa speciellt till våldtäktsman för den är lika fet som Elisabeths tudor, vilket inte är så lite fett!
Söndagen var det bakis o uufff så vi sov mest o kolla på plötsligt i Vinslöv, sen åt vi på McOrvars, det rekommenderas inte för bröden avr lika sega som en mattelektion, o sen körde vi hem. Var hemma vid typ 22 för vi stannade på olika ställen och lekte kurragömma o hade fisbrännarturneringar med en polack som hette sverker i örkelljunga. Nisse vann, sverker förlorade.

I veckan ska jag skriva klart min historie undersökning om Jeanne d´Arc, medverka i volleyboll turnering, få mina stödsaker till armbågarna, göra klart samhällsredovisningen,städa huset och kanske fixa nytt träningskort. En spännande vardag var ordet. Om man heter Börje Salming iaf, men det gör inte jag.


Solong!

gick du vilse nånstans, hamna ur balans

borde plugga satan, men jag har ingen som helst lust och när jag ska läsa om dom där jävla författarna flyter tankarna iväg på framtidens ovisshet och då är det omöjligt o få in någon kunskap. Tänk tänk tänk om det aldrig funkar mer? den frågan är däremot lätt o ha i hjärnan för jag tänker på det nästan hela tiden. Känns som ortopedens ord inte riktigt sjönk in förrän nu de senaste dagarna o då e dom där hela tiden.
Jag önskar med hela mitt jag att jag var nu som jag var i våras. Men det funkar ju inte så, och nu är det som det är.



                                                                                   från min bästa match, och bland de bästa överhuvudtaget jag har gjort. Näst sista matchen innan armbågen pajja. I Hilleröd mot Sanna Liljegren från BK Amatör.

Söndag

Jag saknar att få göra 20-20. Jag saknar att få linda händerna med lindor som luktar äckligt som fan. Jag saknar att svettas som fan o ha spyan i halsen när vi gör de sista sit-upsen. Jag saknar att känna nervositeten och upprymdheten på invägningarna. Jag saknar min extra familj, speciellt min storebror. Jag saknar att ha ont i näsan. Jag saknar att hoppa hopprep och räcka ut tungan till Achie. Jag saknar att lära mig ny teknik. Jag saknar att få använda all min energi, vilja och koncentration på att göra en så bra match som möjligt. Jag saknar natten före en invägning när jag sover med mycket kläder och har en packad väska beredd. Jag saknar känslan av att ha ett tandskydd i munnen. Jag saknar mina sekonders pep- talk i rond pauserna. Jag saknar att få ansiktet insmort av vaselin och nässpray insprutat 2 gånger i varje näsborre. Jag saknar att hälsa på domaren när jag precis stigit in i ringen.

helt enkelt

JAG SAKNAR BOXNING!

Och jag hatar min söndriga jävla kropp

varför måste vi döda varandra?

Hej hallå
Sitter och lyssnar på Håkans nya singel "för en lång lång tid", och efter några lyssningar är jag ganska kär i låten. Härligt med lite nytt från världens bästa Håkan!

Jaha veckan har gått jäkligt snabbt som fan, det var precis måndag och vips så var det helg. Men det är skönt eftersom skolan inte är sådär hemskt roande. Igår var vi först och tränade jag, Ebbsson och Johanna, sen bar det av till Degeberga där Gun också joinade oss. Kvällen spenderades med reseplanering, matlagning, vattenpipning och en kåt hund. Trevligt som tusan iaf = )
körde hem vid 8 o då väntade nisse här, för igår var det vår 7- månaders dag! vi firade den med att bara vara tillsammans, och kollade på en boxningsfilm. Det är ibland fortfarande svårt att förstå att du finns på riktigt älskling <3

Idag har jag inte gjort ett skit egentligen. Kollat på 2 boxningsfilmer till och sovit lite i soffan. Vid halv 6 ska vi till Lönhult och fira bajse och fnys = ) ska bli muchos trevlos!
imorgon ska jag plugga som en tok för de kommande veckorna kommer bli ganska tuffa, och då är det lika bra att ta itu med en del redan nu. Seriös som jag är XD

Idag är det den 1 mars, och det återstår nu bara 20 dagar tills vi åker till Gran Canaria! WIIEEEEEE :D

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0