sommarkväll

Ikväll är jag sjukt jäkla sleten. Har jobbat mycket denna veckan och student som jag är, är jag inte van vid att slita med kakor och vara trevlig mot sura gubbar dagarna i ända. Och alla dessa stängningar tar kål på mig. Jag har inte en enda öppning kvar och kanske bara 3 stycken 8-13 tider, sen är det bara att stänga resten. Blööööööööööööööö
Men pengar är pengar och jag gillar dom så jag ler och är glad hur sura gubbarna än må vara. Försöker iaf.
Och ja jag vet! "åh hon klagar över det lilla hon jobbar" men jag e uppväxt i dagens samhälle och nu förtiden behöver vi ungdomar inte gå 4 mil för o komma till en kiosk för att kunna köpa en coca-cola för 5 kr! kalla mig bortskämd den som vill, men om jag jämför med mina kompisar är jag iaf enligt min mening inte speciellt bortskämd. Och jag menar inte att jag är o-bortskämd heller, jag är sådär mittemellan.

Igår var det 18- års fest hos Alex. Hade kanske lite för höga förväntningar för jag hade inte så kul. Men träffade folk från klassen och det var ju skoj.

Annars så har jag skickat ansökningar till lumpen och fått svar om att de ville ställa fler frågor. De handlade om mitt sociala  liv, min skolgång, sjukdomar, allmänna frågor, intressen och sånt. Och det känns som att mina svar är ganska så positiva för pliktverket. Det känns iaf väldigt bra efter att jag svarade på dem = ) så jag hoppas som fan att jag får mönstra och att jag klarar det också. Och jag vill göra det som beriden högvakt helst, men det ska jag nog inte ha för stora förhoppningar om. Och egentligen ska jag inte ha några förväntningar alls, för om det skulle vara så att jag inte får göra det så blir jag jäkligt besviken som fan. Dessutom har jag ingen plan- B. Surt sa nisse när han bet i citronen. Nää, de gjorde han inte, han bara gjorde en grimas som fick mig att tro att han var en rymling från gänget i Köping.
Usch det  lät hemskt, men jag menar det på ett bra sätt! gänget i köping är störtsköna. Det programmet borde börja snart igen.

Ikväll har jag träffat min dampe lite, det var snuffit = )
imorgon ska jag träffa min buppiga vän caroline :D det ska bli skoj som tusan. Hon ska färga mitt hår, dra i mina ballar och skrika i mitt öra. Och så ska hon visa sitt nya hus i Kiaby. Där bor det duvor som fan. Men nu ska jag gå o göra något vettigare, nämligen titta på tv. MOHA!

morsh


P.S jag saknar känslan av hur gott vatten smakar under en träning. Liksom känslan av att ha kämpat för att få förtjäna att dricka. Det var längesen jag kände så. Dessutom saknar jag mig själv, med bra kondition, handskar på händerna, svettig som tusan, med en tränare framför mig som säger: 1-2-3, högerkrok. Jaaa... Jag ber till ödet att jag ska få vara med om det igen. D.S

don´t call the police

vilken helg det har varit! fredagen jobbade jag 8-18 och när jag var klar med det gick jag på helg med vetskapen att jag var ledig i tre dagar = ) skönt som tusan!
Igår var det fete fint väder så jag o dampe var uppe med tuppen för att först köra in till stan och köpa en mobil till mig :D hittade en samsung 600i eller s eller vad den nu hette, men nöjd är jag iaf! fast den kommer inte förrän på torsdag men ändå, den är redan betalad o allt = )
efter stan så pimpade vi oss hem med musiken på full volym o slängde av oss de svettiga kläderna, hoppade i bikinin, smörjde in solkrämen (iaf jag) och brummade iväg till stranden. FY SÖREN vad skönt det var! vi låg o stekte i solen tills vi var sådär sjukt varma så det nästan tar kål på en, och då gick vi ner och doppade oss och sen när man kommer upp och lägger sig på handduken är man sådär sval och behaglig och värms av solen. Det är bland det härligaste som finns faktiskt!
sen åkte vi hem o käkade mat med mami, papi o deras gäster. Sen började vi pimpla öl o duschade o sånt för att göra oss fräscha inför kvällens utgång = ) haha vi satt själva o spelade fia med hutt och var småfulla redan när vi cyklade till bussen :P och väl inne i staden gick vi till hässle och fick visa legg för o komma in, och vi la fram våra körkort och jahadå vi får gå in lagligt mannen :D så köpte vi cider, vår första lagliga cider ihop! sen drog vi till artelleristen där mami, papi o gänget var. Fullt ös medvetslös och bara gamlingar så långt ögat nådde, men jag o dampe vi rockade loss för fulla muggar med mina föräldrar = ) skitkul!
sen drog vi till banken, där vi egentligen inte alls skulle kommit in eftersom det var 20 och kostade 100 spänn. Tack vare att Dulle, min gamla boxartränare/klubbkompis var dörrvakt så kom vi in gratis :D o väl där inne dansade vi järnet o köpte lite mer cider o sånt. Så jäkla kul var det! bara jag o dampe var väldigt klockrent, för sören vad lyckad kvällen blev = )
när klockan började närma sig 2 ringde vi mamma carina som numer är taxichaffis o så åkte vi med henne o ett helt gäng åhusare till åhus för o släppa av dom. När dom var avsläppta åkte vi till taxi kontoret o höjde stämningen där. Till sist kördes vi hit, fortfarande fulla o glada och hungriga. Vi tog oss en limpa o saft o sen somnade vi som fan.
Tyvärr är dagen efter aldrig rolig, men det var fan värt varenda minut av bakis känslan för gårdagen var kalas!

idag har vi varit bakis ( mest jag) och sen kollat på tia när han spelade final i beach soccer i åhus. De förlorade med 4-0 men vafan, vi fick frisk luft iaf!

IMORGON KOMMER MIN ÄLSKADE NISSE HEM IGEN EFTER TOLV DAGARS RESA OCH HALLEDA SOM FAN VAD JAG HAR SAKNAT HONOM OCH HANS RÄLIGA FISAR, SNARKAR PÅ NÄTTERNA, HANS KLÄDER ÖVER HALVA MITT GOLV, ATT BORSTA TÄNDERNA IHOP PÅ KVÄLLEN O SPOTTA TANDKRÄM PÅ VARANDRA, VAKNA PÅ NISSES MAGE MED HANS ARMAR OM MIG, ATT DRA I HANS HAKA, JA HELT ENKELT HELA NISSE OCH ALLT MED HONOM!
nu är det bara timmar tills vi ses min stora vackra fina kärlek!

MEN jag vill piska lite på min älskade dampii för denna underbara helgen. Det ska göras om så snart som möjligt, dock kanske lite nyktrare och mer ekonomiskt ;) men det var värt allt! puss på dig min pärla <3


jag sitter helt stilla och svettas, så varmt är det i mitt hus så jag tror jag ska gå o sova lite i frysen nu.

morsh

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0