Lullaby for grown- ups

Längesen jag skrev nu. Jag har tänkt göra det många gånger men sen ångrat mig igen.
Maj har varit ungefär mer dålig än nånsin innan. Både väder och allt annat. Jag har varit så förvirrad och olycklig. Min hjärna har arbetat non-stop och tankarna har bara malt på om och om igen. Jag har haft miljoner frågor men inga svar. Och jag har inte haft kontroll över min framtid, och det har nog varit det jobbigaste.
En månad tog det, men nu har jag äntligen ro i själen igen. Åtminstone nästan. Jag har iaf accepterat läget att jag faktiskt inte kan göra något mer. Det är bara att vänta och, försöka tänka på annat och ägna mig åt bra saker.
Halmstad eller ej? ja  den som lever får se.
Idag gjorde jag det sista jag kan för att förbättra mina förutsättningar något. jag gjorde slutprovet i matematik B. Det har hängt över mig sen i februari så det är väldigt skönt att ha det bakom mig nu. Jag vågar inte säga att det kändes bra, men typ. Inte så översvårt som jag trodde åtminstone, sen får vi se vad det slutar med.

Jag firade det hela med att sola som fan. ÄNTLIGEN kom värmen och det gillar vi!
På tal om att gilla så var det sista boxningsträningen igår och i rondpausen när jag stod och vilade lite från sparringen så sa Terry " du boxas fint..vackert! du boxas vackert, du liksom har det i dig, boxningen"
Mitt hjärta blev varmt och mina kinder rosiga. Tack Terry!

Så kommer jag inte in på skolan ska jag göra comeback i ringen. Fy fan vad kul!

Annat som jag gillar är min älskade vän ponnyn Finn. Vi har vandrat många vägar tillsammans ochh nu har vi börjat ge oss ut på "tävlingar" också. Han är bästy som har stått ut med mig i alla år <3
Vi övar dressyrprogram för fullt. Vi kom 2:a sen på tävlingen, men det var mest för att alla andra var dåliga ^^

N J Ä D <3


dagens gladhet: matten är gjord och solen skiner :)

/ Victoria



Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0