HAJHAJ

Godafton och tja
numer går jag intensiv kurs för att såsmåningom få ett körkort. Förhoppningsvis blir det innan Mars är slut, och nu känns det inte fullt så omöjligt längre :) efter första dagen var mitt självförtroende i botten eftersom jag tydligen enligt min lärare, rattade som en kärring vilket var fel, använde pedalerna helt fel och växlade fel så  det var nog inte så konstigt. Men efter andra dagen när alla nya instruktioner hade fått sjunka in lite så kändes allt mycket bättre : )
Och teorin är svår såklart, men vill man verkligen så går det. Och jag vill verkligen. Det är dessutom SÅHÄR jätte bra att jag har min dampe där också. Utan henne hade det inte gått så lätt att tillbringa jullovet med att plugga. Och vi livar upp stämningen på lunchen genom o spela dansband för lärarna ^ ^ det gillar vi!

Annars så var det min och jeppes 5-månaders dag igår och det firade vi genom o köpa glass. Piggelin och magnum, det är viktiga grejer :) det har iaf varit bra månader och jag trivs!
Igår var vi också på släktkalas i världens bästa ställe Lönhult. Det var trevligt sällskap och god mat, alltså en väldigt bra kväll. Det roligaste var när vi lekte charader och min pruttiga kusin skulle härma deras lilla fjollhund när hon var förstoppad. HAHAHAHAHA fy fan va kul det var! och även när min mamma skulle härma min moster när hon cyklade uppför stödekullabacken och tog i så hon fes. Tänk er MIN MAMMA knipa ihop ansiktet som fan o pressa som om hon försökte bajsa ut världens fetaste korv och sen blåsa upp kinderna och visa att det flyger saker ur stjärten på henne. Jävlar jag trodde inte hon kunde sånt, men jo för sören :D jag älskar min släkt.
OCH jag fick klappa på en häst och sniffa på dom och pussa i deras shluphål. ooooooo vad jag hade längtat efter det. Häst= bäst och nästa år ska jag på något vis hitta tiden till att vara mer i stall för det är där jag mår som bäst. Bland annat.
 Det hände en tråkig sak också. Jag och min älskade korv var ute och gick med hundarna och så försvann den lilla fjollhunden så hämtade Felicia hennes favoritleksak, en mus i ett snöre och då kom hon som fan och började leka med den. Så var Felicia kissig så hon sprang in och jag stod kvar o höll i snöret och hunden bet i musen. Så fick hon av den från snöret och började tugga på den och då tänkte jag att oj hon kanske äter upp den så jag försökte ta den, men det gick inte för hon hade den så långt in i munnen. Så HON SVALDE DEN JÄKLA MUSEN! jäkla puckohund! det är ju farligt! så nu kanske jag har dödat deras hund = ( det känns inte alls bra i själen. jag hoppas att hon kan klämma ut den eller att den kommer ut på något vis iaf. Ja fy fan...
Idag ska jag plugga körkort, kanske springa en runda fast det hinner jag nog inte för sen får vi gäster och ikväll är det spel med familjen Färm som gäller : ) jag och dampe ska vinna allt, förutom typ TP för där suger vi båda som fan. Men vi kan iaf bjuda på oss själva och det är bättre än o kunna svaret på vad Englands kung hette år 1789, så det så!
Hajoivaj!

Dagen efter julafton

igår var det julafton för 17:e gången i mitt liv. Den firades traditions enligt först i Öllsjö hos faster Gertie och sedan på Näsby hos mormor. Det var en bra dag, men jag saknade den där känslan som ska finnas där på julafton. Den fanns inte igår, och det beror nog både på att snön inte ville visa sig och för att jag börjar bli stor. Tyvärr =/ Men det var kul att träffa släkt och vänner, speciellt min lilla fiseplutte Felicia som jag inte sett på 18 evigheter. Hon var stor som vanligt och jag var liten. Men hon är sjuk i huvudet och en av de bästa som finns så det var SÅHÄR bra o få klämma på henne igen. Nu ska jag skriva llite av det jag fick i julklapp:
pyjamas
parfymer
pengar
osthyvlar
böcker
filmer
kofta

ja och en del till, men jag skriver inte alla, en del får man tänka sig själv!

Jag och dampe har även firat jul i vårt kära Agusa. Det var bra dagar där, som verkligen behövdes. Vi julbakade, krängde, kollade på en hel säsong vänner, var ute och gick, sjöng julsånger och mådde bra ihop = ) Det är sådana dagar som man tänker tillbaka på när livet känns för motbjudande och svårt. Tack för dom älskling!

sen så har jag även firat lite jul hos jeppe på en av hans julfirande dagar. Det var trevligt och mys och ingen hade rabies ; ) vi spelade spel som fan, och vi vann inte för det gjorde jocke och marie, men det var skoj ändå.

Jag undrar hur nyår ska bli. Och vad som händer egentligen? puts väck borta med vinden och adjöss tydligen =( tråkigt som fan tycker jag.

Nu ska jag äta frukost med min kära familj och visa framtänderna för mamma och svära lite så hon blir tosig.
Fortsatt God Jul!

Jullov =)

Goderafton goderaftion båd herre och fru vi önskar eder alla en fröjdefull jul!
OOOOH idag när jag och dampe har anlänt till Agusa vill jag sjunga jätte mycket julsånger! för det har jag sagt ett tag, men det har aldrig blivit, så nu tycker jag det ska bli. För det är väldigt juligt och mysigt om nått. Och roligt dessutom. JAg kom att tänka på en gång i skolan när jag gick i femman och vi övade luciasånger i vår lilla gympasal. Jag stod bredvid Freddan och vi töntade oss och sjöng falskt (med vilje höm). Så kom läraren som höll i sjungandet gående mot oss och brölade för full hals "stråååla en häääärliiiigg klaaaar" och medan hon fortfarande brölade som fan ställde hon sig bredvid Freddan och han började hålla för öronen och göra miner. HAHAHAHAHAHAHAHA det är fortfarande ett av de roligaste minnena jag har. Jag skrattade så jag ramlade ner från bänken vi stod på. Frökens blickar var inte nådiga men jävlari satan vad kul det var :) Ja tiderna på Everöd när jag gick i femman var nog den lättaste tiden att leva. Man hade inte så mycket läxor, gick i en väldigt bra klass där vi bossade lite, jag och mina 3 tjejkompisar, hade två beundrare, en lärare som vi älskade, en sport jag tyckte om att hålla på med och som jag var bra på, inga större bekymmer och ingen ångest för framtiden. Allt bara lekte och var bra. Jaa..det var tider det.
Fast jag trivs rätt bra i dessa tiderna också, men de är ju extremt mycket mer stressade och planerade.
Nehe nu ska jag nog ta och masa mig bort mot teatern för att titta på julshowen. Dampe ska teaterapa sig lite så det blir nog kanon :) sen idag så drar vi till vårt ställe mitt ute i ingenstans och det ska bli bäst. Precis vad som behövs.
nu vill jag önska en GOD JUL OCH ETT FÖRTRÄFFLIGT JULLOV!

sakta men säkert

goderafton

Jaha, den hära förgrömmade sjukdomen halsfluss har äntligen lättat sitt grepp om mig och det är så jäääkla skönt! Igår kunde jag dricka, hyffsat smärtfritt om man jämför med innan, och idag kan jag äta också =) och nu gör halsen bara lite ont när jag sväljer, fy tusan vad härligt det är o kunna svälja som en normal människa igen :D
eftersom jag har känt mig piggare idag har jag ägnat dagen åt annat än o vila. Först läste jag tidningen, sen fixade jag lite med naglarna, sen vilade jag ( det var ganska jobbigt o hålla igång så det behövdes) sen plockade jag undan lite grejer från rummet och ställde in mina traditionella julprydnader, sen klämde jag på julklapparna och jag tror att det ena paketet nog innehöll antingen nagellack eller någon annan sorts kosmetika, de andra var svårare så där har jag ingen aning. Men jag får se på julafton =) på tal om julafton är det bara 6 dagar kvar! näe vad snabbt det gick =( och denna december blev typ likadan som förra, minus depression. I Söndes klädde pappa julgranen och jag var för sjuk för att hjälpa till. Och alla stökade runt och städade så noga överallt och ställde in alla julsaker medan jag låg i soffan o drömde om vatten. Lagom nedrigt som Pippi säger. Jag tänker inte ens säga att nästa år ska bli bättre för det vet man aldrig ändå. Jag hoppas iaf att den lilla tiden som är kvar av julen ska bli sådär bra som julen är egentligen!
Imorgon ska jag o dampe storhandla på maxi inför vår väldigt efterlängtade Agusa-tripp! Oj vad vi ska baka jul smått o gott och mysa och sjunga julsånger och dricka glögg och julmust och bara vara vi två igen. Det behövs för det var längesen och vi två är vi till döden och ännu längre, så är det bara. Jag längtar som en hund längtar efter människobajs!
Människor! imorgon är sista dagen i skolan, sen är det avslutning och vi har jullov! jääävlar i satan vad snabbt det gick! halva tvåan är avklarad och sen är det bara trean kvar. Ja jisses analia så stora vi börjar bli fy hundan. Men nu är det nu, och nu är det made på tv =)

GOD JUL ALLA!

Fy fan o jävlar

igår var nog en av de hemskaste dagarna i mitt liv. Jag har aldrig haft så ont i halsen innan. Varje gång jag sväljer känns det som det inte är spott utan snarare ett rakblad som åker ner i halsen. Men tack vare min älskade nisse så var jag hos doktorn igår o fick medicin, så förhoppningsvis är det bättre imorgon. Så Lördagen o Söndagen har jag spenderat sovandes i soffan/ sängen eller kollat på tv. Men idag har jag inte lika mycket feber o det är ju alltid ett steg i rätt riktning!
Fredagen var iaf bra fram till senare delen av kvällen. Då var jag o nisse i Göteborg :) först gick vi runt i stan o letade kläder o käkade o sånt, sen gick vi in på Liseberg på julmarknaden. Det var jätte mys o fint =)
jag är så jäkla glad att det finns en jeppe i mitt liv, för han är så jäkla bra! (L)


God Jul!

Lussevaka 2007

goddag o hejsan hallå
Idag har jag köpt klart nästan alla julklappar och det känns så jävla skönt o ha det gjort! Jag o dampe spenderade eftermiddagen på stan o det var najs.
Ikväll är det lussevaka som gäller! ska till björket, får se hur det hela slutar. En nykter kväll blir det iaf för min del. Och sen imorogn ska jag plugga satan igen. Men ikväll behöver jag inte bry mig om det, ikväll är det bara dans dans dans som gäller =)
Haj o ivaj!

goddag

jag har bestämt mig för att en blogg kan vara ganska skön att ha för o skriva av sig lite om vad som händer i livet. Dock förstår jag verkligen inte hur tusan det fungerar här, detta är mer komplicerade grejer än vad jag klarar av tydligen. Men det ska väl gå att lösa det också så småningom.
Annars så har jag haft testkörning idag. Och träffat cakko.
Imorgon ska jag simma efter skolan o sen kanske ebbsson kommer hit eller så blir det något annat.
Sen på Lördag så kommer Jeppe hit o då ska vi dricka glögg :)
o sen på söndag så vet jag inte vad som händer.
På Måndag ska jag träna igen, o det var ett bra tag sen sist. Får väl se hur mycket jag kan hänga med i.
Jag har en såndära jävligt obehaglig känsla i magen o det är jobbigt för jag vet inte riktigt varför. Dessutom saknar jag nisse. Som för det mesta nuförtiden.
Och så måste jag plugga historia nu, men vem har ork till det egentligen? =/
jag ska skriva en saga istället bara för att jag vill det.

Det var en gång en tesked som inte blänkte längre. Han var ledsen för det så han bestämde sig för o hitta blänkningsmedel. Men det gjorde han inte för han råkade ramla i ett ljus o smälte o rann ut i vasken. Otur för den lille rackarn. Sen kom det in en matsked i bilden som en människa vid namn gunhild började ösa kakao med för hon skulle göra varmchoklad. Så tappade hon matskeden på tån så den bröts o den varma chokladen kokade över så det blev kletigt på spisen. Satan i helvete sa hon då o hoppade omkring på ena foten samtidigt som hon brölade AAAOOOW! då kom hennes man göran in i köket o såg sin kvinna dansa runt så han började sjunga en papaya coconut men då blev frugan arg o kastade sin sko i hans öga. Då blev göran lite sårad och hans öga blev rött. Så råkade han snubbla över mattkanten för han såg ju inte så bra o då ramla han över gunhild så båda dog o ingen återuppstod.
Adjöss

Välkommen till min nya blogg!

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0