gangnam style

Nisse har vår dator och mor och far bygger om så det där med internetåtkomst var nästan lättare i Sydamerika än vad det varit här denna veckan så därför har det inte blivit något inlägg fast jag verkligen velat skriva.
Men nu ska jag berätta om hur det var att göra comeback i ringen igen!
JO, man kan väl säga att det var hur jävla gött som helst! Man blev sjukt peppad av publiken som visste vem man var, och även dem som inte visste men som tagit några bira och gladeligen hejade fram en. Och vi fick gå in till musik, har nog bara hänt en gång innan, så det var ju lite köttigt. Dock fick jag inte välja själv utan DJn tyckte att gangnam style passade mig bra. Jovars helt okej va. Väl uppe i ringen var jag så JÄDRA sugen! Oftast innan en match brukar halva jag känna "nej fan vi går hem igen och säger att vi blev sjuka så vi slipper skiten" medan den andra är mer "jamen nu jävlar kör vi väl då va". Detta brukar enas och bli ett "nu köttar du utav bara helevete!" när man väl börjar boxas (lite stolt över att jag fick in alla mina vanligast förekommande svordomarna utan att tänka på det) men just denna gången kände jag mig enbart taggad och sugen på att få köra igen! Jag ville testa mig själv, hur stark jag var, hur pass bra kondition jag hade och hur pass mycket min armbåge skulle tåla. Och jag fick bra gensvar på alla frågor. Jag var starkare än förut, hade nog fan bättre kondition också och armbågen var för en gångs skull på min sida även fast jag pressade den genom att slå en jävra massa högerslag. Så tacktacktack snälla kropp för att du höll hela vägen in i mål!
Så ja..jag är nöjd med matchen för att jag vann och för att jag höll, både armbågar och den fysiska formen. Dock vill jag träna ännu hårdare nu och förbättra explosiviteten som jag fattades men annars är jag så jävla stolt över mig själv. Jag gjorde det fan igen! Jag tog mig från botten med en söndrig jävla kroppsdel som bara motarbetade mig till att vara tillbaka i ringen i bättre form än förut och med en hunger som känns helt ny. Bra jobb Victoria och skit på dig jante!
Jag i rött om det inte framgår.
Terry som varit med ända från början var såklart min sekond!
HELL YEAH!
 
/ Victoria
 

En ledig lördag

Idag har vi sovit tills vi vaknade, vilket var ganska så tidigt för nisses del och då också för mig, men ändå! ingen väckarklocka som vrålade på en och sådana morgnar är ju rätt fina. Lite fin bullfrukost och farmen på det innan nisse faktiskt gav sig av för lite jobb och cykelmeck. Jag ska snart köra till min hårigaste bästis och förhoppningsvis ska vi ut och gå med jojjo och caxa, fint som snus!
Annars så har jag två sjukt fina nyheter;
1. Jag fick B på mitt biologi prov! (betygsskalan nu är F-A där A är bäst) Så jävla nöjd faktiskt! Känns sjukt bra eftersom jag pluggade som en nöt och det lönade sig ju. Detta var enligt läraren det svåraste i hela kursen och gick det så bra här så känns chanserna att kunna få ett bra slutbetyg ganska så hög, FETT!
2. Nästa lördag klockan 19.00 entrar jag återigen boxningsringen för min andra comeback efter armbågsskadan! Det var Terry som i slutet av förra veckan frågade om min matchbok var klar och att jag sa att jodå, jag är läkarundersökt och allt, och han då med världens lyckligaste min utbrister (på finsksvenska) MEN DÅ KAN JU DU GÅ MATCH PÅ GALAN! och ja förfan jag var inte sen att hänga på! Så nu ska alltså lilla jag vara en av tre förmatcher till dem stora proffsboxarna på fight night 3 som vi håller tillsammans med Armand boxing promotion. Jag är så JÄVLA taggad och denna gången om jag nu ska förlora ska det fan vara för att min motståndare är bättre och inte för att kroppen inte håller, det är ett av mina mål, det andra är såklart att vinna på snyggast möjliga vis och på så sätt förhoppningsvis visa alla "tjejboxningshatare" att så jävla tråkigt är det inte att kolla på. Men att ett av mina stora mål för året faktiskt lyckas är gött som fan! Jag känner mig stark, taggad som fan och mer sugen än inför många av mina andra matcher så detta blir FETT SOM FAN!
 
Nej nu ska jag hänga in tvätt och sen ge mig ut i stormen för lite lantliv. Ikväll blir det spelturnering i Everöd med familjen. Jag och nisse ska briljera i TP mot gamla paret, unga paret FTW.
Jädra fin lördag det ni!
 
Här är vi Atacama öknen på gränsen mellan Chile och Bolivia. I den Jeepen spenderade vi tre dagar. Ibland jävligt obekvämt och det var inte alltid den ville starta men ändå coolt och vi såg mycket fint. Dessutom träffade vi två coola brasilianare och en helt okej fransman och en inte sådär jädra kul fransman. Såhär i efterhand blir jag själv jävligt amazed!
 
/ Victoria
 

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0