för att satsa det sista på travets tröttaste krake

Tjo. Nu är jag tillbaka till det vanliga livet igen efter en veckas sportlov. Måndagen träffade jag carro vilket var trevlans o det är synd att vi inte ses så ofta längre.
Tisdagen åkte jag för första gången i mitt liv skidor nerför en fet ashög backe (egentligen är den lilleputt om man jämför, men med min höjdskräck var den gigantisk) i vångabacken med nisse. Han var lärare och jag var elev och han var nog ganska så nöjd när dagens åkning var till ända. Jag tyckte jag var ganska grym, eller sådär lagom grym som jag trodde att jag skulle vara ungefär så det ska nog gå bra i sälen. Bara jag inte får kassa pjäxor där också som i vånga som gjorde så att mina smalben klämdes sönder litegranna så löser det sig nog.
I onsdes åkte jag till min favoritplats och har sen varit där tills igår kväll. Najs som vanligt men mycket jobb o lite lönhult kändes det som. Men jag behöver alla pengar jag kan få tag på så det är bara o le och sälja så mycket kakor det bara går.

Idag var det back to school again. Studietid på förmiddagen så hade bara en lektion som började klockan 13.00. Trodde jag ja, men när jag kom in till stan så var den inställd. Helt onödig resa in till det inte så kära kristianstad, men träffade lite classmates o det var iaf najs. Nu sitter jag här o har en klump i magen. Är inte riktigt säker på varför men jag tror att det beror på att jag har en hel drös med plugg som ligger o väntar på mig med fula glosor o sketna naturkunskaper XD blööööööööäääää! Men vafan slutet är nu nära och jag kommer slå mig själv jävligt hårt om jag bara sumpar mina betyg för att jag var lat. Nej fy fan sånt trams ska jag då inte syssla med så nu ska jag dricka en massa kaffe o sen dunka in spanska glosor, böjelser av oregelbundna verb, preteritum/imperfekt och allt annat smaskigt som jag ska kunna till på onsdag.

En dag ska jag kunna prata spanska flytande. Det är ett av de mål jag har här i livet.

Dessutom har jag kommit på att jag stör mig på att jag ofta är så negativ. Det är tramsigt så från och med nu ska jag skriva något som har gjort mig glad den senaste tiden. Här kommer min första gladhets spridning:

Jag blev glad idag av att gun sa att hon har levt på mitt sms om att hon är den starkaste personen jag har träffat nu när hon har haft det jobbigt. Det kändes bra!

nej nu sadan ta mi ska jag plugga så det ryker ur öronen OCH APRÅPÅ DET! bara för att man är dålig på matte och inte alls bra på huvudräkning eller annan räkning för den delen, så betyder INTE det att man är trög eller osmart! man kan vara jäkligt intelligent på andra ämnen och ska inte bli beskylld för att inte vara det! Det kommer så ofta upp tal man ska räkna ut i vardagen och därför märks det också så tydligt när man är dålig på det. Därför ville jag poängtera detta och säga att jag är fan inte ett dugg osmart bara för att jag har IG i matte B! så det så!

med detta sagt vill jag önska en trevlig dag.

/ Victoria

surrealistiskt

mitt förra inlägg är cp som fan å jag vet inte varför men tror att det var för att jag råkade komma åt en knapp som jag inte skulle ha tryckt på men ja, snille som jag inte är så vet jag inte hur fan man rättar till det så ja. Kanske det löser sig av sig självt när det vill sluta upp med att vara dum i sitt huvud. Jag hoppas det. Idag fick jag veta något så sjukt overkligt och tragiskt och ja, nog alla adjektiv som beskriver hemskhet. Jag förstår nog inte riktigt och även om det inte drabbar mig så hårt så blir man så berörd av en sån här situation. Det är för jävligt men jag hoppas att de närmast inblandade ska hjälpa varandra igenom det hela och att dem mår någorlunda okej ändå. Jag kan inte göra så mycket mer än att finnas till om det är någon som vill ha mig att luta sig emot. Då finns jag iaf. Blev lite ändring i planerna för kvällen eftersom jag kände att idag är en sån dag då jag vill sniffa på min nisse och känna att han finns på riktigt. Så nu ska jag o han åka bussen till fjälkinge för typ första gången, iaf på dagtid. "ta inget för givet" / Victoria

19 år hurra hurra!

Jag ska ni berätta om dagarna som gått den senaste tiden för dom har varit ganska så bra.

I torsdes firade jag och min nisse vår 1 och ett halvårs dag  med att äta på la fuestra italiana ( eller vad den nu heter) och sen gå på bio = ) det var jätte mysigt och nisse kom och hämtade mig efter skolan med en nalle och en b&j glass bar och en alvedon och allt var så kärleksfullt och varmt = ) maten var smaskens, och innan bion var vi och fikade på vårt ställe Walhqvist café och det var väldigt najs det också. På bio såg vi mammut, den var bra om man vill se en ledsen filmoch inte så bra om man redan är deprimerad. Kvällen avslutade vi hemma i Everöd med en b&j och kaffe = ) TACK ÄLSKLING FÖR DEN KVÄLLEN!


När jag vaknade upp i fredes sen av att mamma och rebecca sjöng så kom jag på att ja just det idag fyller jag 19 år! Helt otroligt hur gammal jag har blivit. Fick presenter och så sov jag och nisse till halv 12 vilket var göttans. När vi vaknade gjorde vi en fin frukost, kollade på film och slappade. På kvällen åt vi på restaurang, det blev inte alls så bra som jag tänkt mig eftersom min mor prompt ville att vi åt innan vi skulle på bio. Så det blev en ganska stressig måltid på peking innan jag och nisse ännu en gång gick mor bion för att se i taket lyser stjärnorna. Den var bra, men eftersom bokenär bäst så blir det aldrig riktigt bra. Men bra ändå liksom.

Efter bion blev det dem traditionsenliga våfflorna och det var jäkligt gott = ) sen somnade vi mätta och belåtna.


I lördes  sov vi länge, sen slappade vi lite och sen drog jag o jobbade. Gick bra men var stressad som fan hela tiden för det var sjukt mycket att göra. Men då går tiden snabbt så de e bra. På kvällen sen avr det kalas i Lönhult för mina kära små rumpetoskar har fyllt år = ) det avr mycket trevligt och mycket gottigheter och skratt. Vi spelade så ska det låta och mitt lag vann för vi var grymma!


söndes sov jag också länge och sen körde jag till ebbsson för att plugga. Blev kanske inte jätte mycket plugg men det vi kunde göra gjorde vi.

Sen kom nisse till mig och så slappade vi, var ute och gick i det härliga kalal vädret och käkade mycket taco. Dessutom spelade vi TP och jag vann ^ ^ mohaha!

"biblion" betyder bok, så ni vet!


nu sitter jag i skolan och det är måndag igen. En ordentlig vecka efter förra veckans få lektionstillfällen och det är väl rätt könt egentligen. Det ska inte vara för slappt för då uppskattar man det inte till slut.

Nehepp, spanskan väntar.


/ Victoria

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0