F A D F <3

Jaha, då var det gjort. Jag o dampe har sagt hejdå till varandra för ett års tid. Många många tårar rann och det var riktigt jobbigt men som vi sa, det är nu tiden är den rätta för att utforska världen, sen har man jobb och familj att ta hand om och kan inte bara dra iväg ett år. Så gör det mesta av din USA vistelse älskling så firar vi jul i Agusa när du kommer hem = )

Annars så är min kropp inte som den ska. Har haft sjuk huvudvärk sådär varannan dag sen i lördes kväll och förkylningen går hit o dit. Inte alls vad jag behöver. Börjar känna mig stressad över inryck, det är bara 2 månader kvar nu och min kondiotion är förjävlig! måste bli frisk nu så jag kan börja lägga på ett kol.
Vissa dagar när jag tänker på lumpen är jag så sjukt taggad och längtar efter att få börja äventyret, och andra dagar är jag nästan rädd för vad jag har gett mig in på. Jag ska ha folk som skriker och vrålar på mig varje dag i ett år, jag ska sova ute i skogen i februari utan mat, vatten, sovsäck eller sällskap, jag ska vara vaken nästan dygnet runt i början, jag ska konstant ha en tidsgräns för allt jag gör, kissa, klä på mig, hämta saker, gå till andra sidan skogen och dylikt. Och det kanske inte är så konstigt att man kan bli lite fundersam på varför man frivilligt utsätter sig för det här. Men jag ska klara det som fan! allt sitter i huvudet (förutom astman, andas kan jag tyvärr inte välja om jag vill kunna göra eller inte ) men säger jag till mig själv att nu ska du jävlariden röra på dina fötter och klara av att gå de här 3 milen med all packning  så ska jag fan ta mig göra det också! Att ge upp finns inte i min värld.

OCH det här satans mysteriet med mina armbågar har fått ännu en daignos. Denna gång av en av de bästa ortopederna inom området i hela sverige. Jag var där för ca 1 månad sen och förklarade att min högra armbåge gör ont när den inte ska göra ont. Att det gör ont när jag boxas vet jag inte går att göra så mycket åt, men att den gör ont när jag cyklar, bär på saker, kastar bollar eller har den böjd ett längre tag borde gå att lösa trodde jag. Specialistens utlåtande blev att jag inte ska styrketräna eller boxas på 3-4 månader, även om det kan kännas LITE BITTERT, men att då ska mina problem försvinna. Jag har för i helvete hållt upp med allt sånt i mer än ett jävla år och ändå är det såhär. Så jag ska gå med en armbåge det är fel på för resten av mitt liv nu. Jävla skitdoktorer! dom lyssnar ju inte, och bryr sig inte om mer än att dem får sina jävla 300 kr för att dem gör undersökningen. FY SKÄMS!

dagens gladhet: jag ska dansa och det tycker jag om.

/ Victoria

ctrl+alt+ delete

Riktigt bra låt med svenska akademien. Dem är så jäkla grymma på texter.

I helgen var det åter tävlingar i Hilleröd där jag var med för 2 år sen och gjorde en insats som jag är så jävla stolt över, och som är bland det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Jag vann över en duktig tjej på teknisk knockout. SÅ BRA VAR JAG! och nu är jag såhär. Fy fan säger jag bara. Det är fan inte rättvist att en 17 åring går sönder. Och nu har jag varit hos en av de bästa läkarna som finns inom ämnet och han kan inte heller hjälpa mig. Sorg, hat och ilska.


Jag beundrar människor som har tålamod att jobba med utvecklingsstörda människor. Idag på jobbet kom där in ett gäng utvecklingsstörda gamla mäniskor och en av dem sa konstant i de 40 minutrarna dem var där: "JAG VILL HEM!" jag höll på att bli galen bara på den stunden, och deras hjälppersoner är med dem varje dag. Det är värt att beundras!

dagens gladhet: nisse hämtade mig från jobbet och hjälpte mig med att stänga så jag slapp ta bussen. Det är kärlek <3

/ Victoria

Just beat it

jag går rundor och sjunger Beat it för mig själv inne i mitt huvud, och jag kan inte sjunga så bra så det är ganska irriterande faktiskt så var god och försvinn din sadans låt.

Idag har jag jobbat och det var faktiskt nästan på vippen till trivsamt. Nu när det är kallt och ruggigt ute är det faktiskt ganska mysigt inne på smulan och nu säljer vi soppa och såhär och har levande ljus på borden som höjer myskänslan. Och det är bra för då är det sååååååå mycket enklare att masa sig dit = ) och jag har faktiskt fått ganska mycket jobb, mycker mer än vad jag trodde innan iaf, typ 2-3 gånger i veckan och det är inte fy skam minsann!

Annars så passar jag och nisse pågar, hund och hus sen i torsdes. Jag trivs bra i vittskövle så det är väldigt najs = ) Jag tycker faktiskt mitt liv just nu är väldigt najs överhuvudtaget och det är en så jävla skön känsla. Jag trivs så enastående bra med att inte gå i skolan längre, JAG ÄLSKAR ATT SLIPPA GÅ I SKOLAN! Det är underbart när man tänker på hur de yngre får gå till skolan och lyda lärare medan jag går till jobbet och tjänar pengar. UNDERBART! saknar det faktiskt inte för en sekund.

Det som inte är underbart är att dampe åker till USA alldeles snart nu = ( jag är glad för din skull dampe att du gör en så bra upplevelse och får så mycket nya erfarenheter, men jag kommer sakna dina fisar jättemycket i Everöd! Hur ska detta gå egentligen?


dagens gladhet: det var nästan kul att jobba, det är mysigt att komma hem till min älskade nisse i vittskövle och jag tjänade mer än jag trodde i September.

/ Victoria

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0