som om jag verkar borta i tankar

idag har jag gjort något jag aldrig har gjort förut, och det gick bra.

I måndes fyllde nisse 20 år! det är inte lite det inte, att ha funnits i 20 år minsann. Han firades med ett besök på klå fann thai? tror de heter så, och det var gott och alla var glada och nöjda, förutom nisse som fortfarande var hungrig när vi gick ^ ^ hoppas du hade en bäst dag iaf älskling!
jag såg Joel när vi åkte hem från restaurangen! han var sig lik som fan, men jag kunde inte hälsa för jag satt redan i bilen = ( nåväl, skönt o se att han ser mer ut som sig själv igen.

Annars så är det minsann valborg idag och det ska vi fira på stranden i Åhus. Det blir nog trevlans! hoppas det inte börjar regna bara, då blir det ganska så jobbigt faktiskt.
Imorgon fyller farmor 89 så då ska vi dit på fika klockan 3, så vi får se till o må okej då.

Nu ska jag gå o ta ut min jävla filmrulle o fortsätta med det här jävla fotografiska bild skit ämnet o fy fan va det är tråk! men nåväl, snart är det slut på skiten!
morsh

fis på en katt

jag och coachen hittade den här bilden och blev lite funderig. Det är jag och coach Palle som buggar i köket i Hilleröd när vi var där och tävlade i Oktober. Det var början på slutet. Eller ja, inte mitt slut förhoppningsvis men Palles. Och uff vad jag önskar att jag hade en tidsmaskin som gjorde att boxning var som det var innan och att det bara var alla de älskade bra människorna där. Men nu är det som det är tyvärr.

Nu ska jag och dampe gå ut med Mitzan i det fina vädret.
Morsh

ohoj för att satsa det sista på mirakel

kära läsare ( de få som finns)
det var ett väldans långt tag sen jag uppdaterade här, och jag vet inte riktigt varför men jag har knappt spenderat någon tid vid datan på sistone. Men nu ska ni få höra vad jag har varit med om den senaste tiden

Först och främst så har jag sett Håkan live i Scandinavium den 12 April, och det var magiskt! bästa Håkan konserten jag varit på. Det var fullsatt och vart man än vände huvudet fanns där människor som tyckte samma som jag; nämligen att Håkan är fantastisk. Det var så jäkla häftigt! och låtarna han körde var så väldigt bra val, för oj vad hela konserten var grym rakt igenom. Och ÄNTLIGEN fick jag se "nu kan du få mig så lätt" live = ) det var så vackert att det nästan tårades lite i mina ögon. OCH! när min och nisses låt " jag vill ha allting" spelades, så stod jag o nisse o höll om varandra och såg förmodligen jättekära ut ( för de e vi ju faktiskt också) och då tittade Håkan på oss och log SÅHÄR mycket! WAOW! Håkan tittade på oss! och det kändes så himla bra att se hur glad han blev av den kärleken vi utstrålade, inte bara vi två utan hela publiken, att vi gav tillbaka till honom lite, eftersom han bara sprudlar av glädje och kärlek till oss. Och han verkade vara så nöj och lycklig och stolt över sig själv och sitt band. Ja, det var en konsert där hela jag fylldes av lycka, så tack för det Håkan. Och nisse som fixade biljetterna, du är duktig du älskling!
vi bodde på hotell också i gbg o det var väldans mysigt och kändes väldans vuxet = )

jag har även fått jobb = ) jobbar nu i Brösarp på Café Smulan som ägs och drivs av min moster Anna Gartz. Kom gärna dit och ät er feta på kakor och sånt! jobbade där både fredag och lördag, och det är faktiskt ganska kul = )

I lördes var det kalajs för nisse också, för han fyller ju faktiskt 20 år snart! det var en trevlig kväll som tusan, med mycket dans och succé för mina föräldrar :P jag har nog aldrig hört så mycket goda ord om några folk på så kort tid innan. Det var najs!

annars så är det mesta som vanligt tror jag. Idag har varit en väldigt härlig dag på väderfronten och det gör mig hoppfull! snart är det sommar, och då har vi klarat av tvåan, och fy fan vad skönt det ska bli när den är över för fy satan vad tungt det har varit. Men det som inte dödar, gör en starkare!

Nu ska jag gå och kolla på andra avenyn och dricka kaffe, sen är det häxdansen.
Morsh

morsh

tja
idag är det måndag och det var en go skoldag. Började 09.50 o hade en slapp samhälls lektion, sen va de lunch i två timmar o sen hade vi spanska lektion till 14.10 o sen drog jag hem till ebbsson för jag skulle till tanamagarn. Hos ebbsson åt vi knäckebröd med vitlök på och yoggi o så kissade vi toan full. Sen gick jag till Lars min tandläkare o så kollade han o letade efter hål, men jag hade inga = ) sen drog jag hem med bussen och Håkan i öronen. Cyklade från kyrkan fortfarande med Håkan i öronen. har kommit på att det är skönt att cykla. Speciellt med en kär vän bredvid sig, eller med en kär Håkan i örat. Och jag är kär! tack jeppe för att du visade mig vad det var för nånting <3
Annars har jag pluggat svenskamöööög. Redovisning imorgon och fy fan va de kommer suga, för gruppen är förvirrad o ingen bryr sig så då pallar inte jag heller göra det. Nåväl det får lösa sig antar jag. Imorgon efter skolan ska jag dra till friskis o köpa nytt gymkort för FY FAN vad jag är urform. Det är nästan så jag får panik av att känna att det här är min kropp mohaha allt sladder sitter på mig fläsk fläsk. JAG VET att jag inte är fet, tjock eller överviktig, men det här går fan inte för sig. Jag är van vid att ha en någorlunda tränad kropp och nu är den katastrof som fan. BLÄ och PI! så nu jävlar i satan ska jag få lite fasthet i dallret! dock inte mina ballar, så jeppe, dampe, cakko o felicia kan ta det lugnt. Dom kommer alltid vara dallrigheten själv förmodar jag.

tänkte också hälsa på i den enormt saknade boxningshallen imorgon. Terry ville att jag skulle de, o jag vill det för o visa honom o alla andra att jag inte har slutat, nej jag bara måste få lite ordning innan jag återvänder efter sommaren. Sen ska jag träffa min älskade nisse o då ska jag rapa i hans navel.
på tal om sommar, så kommer jag nog ha ganska så mycket jobb :D min moster sa att det nog kan bli så, och jag tackar verkligen inte nej. Pengar pengar och arbetserfarenheter är aldrig fel! det behöver jag väldigt mycket mer av båda grejerna.

Dessutom ska jag se världens bästa håkan på lördag :D:D:D:D:D:D WIIIEEEEEE! jag tror inte riktigt att jag fattar det riktigt, för än så länge är min dallriga fläske kropp med svallvågor helt oberörd när jag säger det högt för mig själv, men det kommer förmodligen :)
NÄ nu ska jag gå ner o kolla andra avenyn. Chiao!!!

home again

jahopp, nu var det tillbaka i det verkliga livet som gällde igen = / och tyvärr är jag så dum i huvet så jag uppskattar inte Puerto Rico livet ordentligt förrän nu när jag är tillbaka i Sverige igen. Typiskt mig! Men iaf så var det härliga dagar, förutom den när jag var sjuk. Solen var framme nästan alla dagar, ungefär 25 grader i luften varje dag och säkert 20 i vattnet, askul på Harley´s där vi var stammisar och drack vodka orange och dansade satan, rälig mat var det dock. Restaurang mat ska jag inte äta på ett jäkla tag för fy satan va trött jag är på det :S uufff! och jag o Johanna tatuerade oss den sista kvällen också : ) ett hjärta som symboliserar resan och vårt gäng. Så nu vet jag hur det känns också!

bra saker med sverige är ost, kaffe, riktigt mat, tv, min säng, familjen, andra kompisar som inte var med och självklart min älskade nisse som överraskade mig på flygplatsen i Danmark = ) som jag har saknat honom och fy vad det var härligt att vara i hans famn o sniffa i hans hals igen. Din luft är behövlig i mina lungor älskling <3

nähe nu ska jag fortsätta vara en duktig flicka och plugga vidare. har äntligen gjort klart min historiska undersökning idag JIIHAAAA FY FAN HERREGUD VAD SKÖNT! så nu får det blir lite svenska för samhällen är så tråkig så jag får anala besvär bara av o tänka på skiten. Den får ligga o damma tills en annan dag!
Tjofaderittan

Puerto Rico 21/3- 30/3 - 08  ---   minnen för livet! tack för de härliga dagarna tjejer!

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0