Yippikayäy MF

Skratt och flams med hinken på jobbet i torsdags, en heldag med min knoe i fredags som innehöll både puss och sniff på världens bästa ponny, acroyoga, fishtacos, många skratt och dans till Panda Da Panda där även Fannyyeeaaa anslöt innan vi drack Starbucks kaffe och åkte tåget hem. Hem till Everöd där min nisse fanns. Lördagen bestod av namngivningsceremoni i vacker natur i kopparhatten med trevliga människor och söta pågar första delen av dagen, och den senare delen var det 25-års fest i Arkelstorp. Idag har vi tagit det stora steget att BOKA RESA! Den 30 Oktober drar vi så äntligen mot nya äventyr, denna gång på andra, andra sidan jorden; Nya Zeeland. Vi har provat att sätta upp tältet i trädgården och känt att vi faktiskt är på väg igen. Underbart! Sen åkte nisse mot Oslo igen. Men vi ses på fredag igen, och då ska vi ha semester ihop en hel vecka i en lyxig (för oss) stuga någonstans i Norge. Ska bli så förjävla skönt! Jag tog mig en kvällstur på min guldklimp som nog ätit knallpulver för han var överallt och ingenstans och hade energi för hela Lyngby. Sol, skratt, bara ben mot hästrygg och en tosig älskad sprudlande ponny fick avsluta denna lediga härliga helg. Nu har jag samlat energi för sista tuffa arbetsveckan innan semestern. Fint.
/ Victoria

hard work work

Har rast på mitt gamlingjobb och sitter på en sleten stol i den fina trädgården. När jag slutar här ska jag hem o slänga i mig själv och min ponpon mat, sen dra till nästa jobb och slänga ut pizzor på folk hele kvällen.
Imorgon är det Gästis igen! Dock utan både Hinken och Britta.. Men på torsdag kan vi dansa flamenco i köket igen, jag och min kära hink!
åh idag längtar jag tills jag får gå och lägga mig igen..

/ Victoria

Träning i mitt hjärta

Idag ska jag träna "riktig" boxning för första gången på måååååååååååånga veckor. Är taggad och peppad och pigg och glad! Svettas, slåss, vara utmattad och genomkörd är fantamaj en av de bästa lägena jag kan befinna mig i. I love it!
/ Victoria

hitan o ditan

Sitter på tågbussen från Helsingborg till stan. Nisse var hos Freddan o emms så jag körde en snabbvisit hit mellan jobbedagarna för att fylla på kärleksbägaren. Välbehövligt <3 Nu ska jag mest se ut såhär dem kommande dagarna:
/ Victoria

Baby, skit i vad ryktet säger

Livet snurrar på i en rasande fart. Jag jobbar mestadels, men lyckas ändå få in guldstunder som förgyller. Jobbet på gästis går bra och är fortfarande roligt. Har träffat så många nya fina människor som är lite tosseda precis som jag. Speciellt kära Hinken som med största sannolikhet ska ta hand om min älskade prins när jag reser med min andra älskade gullegubbe. Det känns asbra i hjärtat att tänka sig Finn bo hos henne. Hon och hennes barn var och hälsade på i stallet igår och pusslet föll i princip på plats. En del att lösa innan han kan flytta dit men det ordnar sig. Eller- jag ordnar det. Flyttar till en stuga vid havet med Jojjo nästa vecka. Hur coolt?! Och DÅ JÄVLAR ska jag ta tag i min kropp igen. Äter för dåligt, ofta för att jag inte hinner med, och tränar för lite. Mår så sjukt mycket bättre när jag äter bra mat och tränar. Även om jag väger lite nu så känner jag mig inte "frisk och fräsch" och det är väldigt skönt att veta skillnaden mellan när jag är "smal, smal" eller "stark, smal". Mullor for the win. Nej nu måste jag sova som fan så jag orkar vara en trevlig servitris i 12 timmar imorgon också.
/ Victoria

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0