I won´t forget

Har just skrvit klart min fördjupningsuppgift om mormoner inför första inlämningen imorgon. Känns jääääkligt skönt att ha det gjort. Nu är det bara dansuppgiften och kvinnohistorian som ska göras också. Ska sätta igång med det snart, men behövde en liten paus först.
I fredes var jag ju i hässleholm med jeppe och stoffe för att titta på unleaded patrol. Kvällen kan väl summeras med orden sjukt jävla obehaglig och förjävlig typ. Men det jag såg av spelningen var iaf bra.
Lördagen var det jobb som gällde. Fick se mitt preliminära sommarschema också. Det är jobb nästan varje dag och hur bra det än är med pengar, så finns det så  mycket mer jag vill göra i sommar än att tjäna pengar. Jag vill jnuta av att skolan är slut, av värmen, av solen, av stranden, umgås med mina nära innan alla försvinner på olika håll, läsa böcker och göra andra saker som jag mår bra av. Men jag måste helt enkelt jobba så mycket för att kunna åka på surfresan i Augusti sen. Detta gör att jag knappt ser fram emot sommaren, och det är ju ganska sjukt. Men nåväl, jag ska klara av att sälja kakor och kaffe till både stora som små och det med ett leende för det är förmodligen sista sommaren jag gör det också. Kan ju trösta mig med det när jag står och tar skit ifrån nån gammal kärring som inte gillar vår inredning och tycker vi har dyra tårtor ^ ^

Imorgon ska jag och dampe se Thomas Di Leva = ) som vi har längtat efter den chansen! och nu är det dags minsann. Klockan 19.30 i konserthuset kommer kärleken att växa och vi kommer att vara bubbliga i magen och ha ett fånigt leende på läpparna medan vi tittar på den så fina människan Thomas när han dricker ur sin vattenkanna och sprider värme i kosmos. Jag gillar det!

nähe rasten är slut, back to work.

dagens gladhet: att jag fick tummen ur röven och gjorde klart fördjupningen!


/ Victoria

take this life

idag är det fredag och jag har först varit i skolan och haft naturkunskap där vi fick lära oss att ta den systoliska och dia..nånting trycket och pulsen och hur många liter luft våra lungor om det var kan ta in, eller innehålla allt som allt? ja, naturkunskap är ju inte min favorit så jag vet inte. Tur jag inte ska bli doktor.
Vi dissekerade även ett grishjärta, eller ja, läraren fick göra det medan alla vi elever satt och såg på med något äcklade miner. Efter det körde jag hem o här väntade nisse i min säng eftersom fredag är hans lediga dag. Kände mig snäll så jag bakade scones o gjorde frukost till honom. Efter det gjorde vi typ ingenting alls.

Ikväll ska vi kolla på Emil i Hässleholm, eller ja det är ju Unleaded Patrol och inte bara Emil men nåväl.
Imorgon ska jag sälja kaugor så smulorna flyger så det så.

Mitt nationella tal i svenskan gick primaliv och fotbollsträningen i tisdes var ganska najs, förutom att jag hade svårt att andas, men att jag och dampe tränade i samma lag var helt surrealistiskt. Det trodde man aldrig, men det var väldigt roligt = ) Så ja..framtid månne? hmm...svårt det där.

nu ska jag äta toast med mina kära föräldrar!

dagens gladhet: att jag fick låna nisses bil och KÖÖRRAAA till skolan :D det ger mig stor glädje med sådan lyx!

/Victoria

öööhhhh naej?

vad var det egentligen för ryck vädret fick idag? snö...blask och skit. Man blir ju trött. Våren var ju så på god väg att spricka fram, och då är det så segt att det går tillbaka så många steg o börjar snöa. Nåväl, så är det.

Impulsivt bio tittande i söndagskväll med dampe o jeppe. Vi såg "män som hatar kvinnor" och den var riktigt, riktigt bra. 5 av 5 toastar kan man också säga.

skön dag, fast med en twist. Började klockan 8.00 med naturkunskap och fick sen reda på att jag har hål fram till 14.20, så då var jag kvick som attan och hann med 9.10 bussen hem. Det händer inte ofta så det tackar man för. MEN nu är det såhär att jag har en fördjupningsuppgift om mormoner att skriva och det tar liksom bort den sköna känslan och ersätter den med stress och ångest över att jag inte börjat på den än. Iofs har jag bara varit hemma i ca en halvtimme så det är ju ganska lugnt, men ophyfopsadihfosudfgsdöhksuh vad jag är trött på plugg! och jag är allmänt trött på mycket idag. Vafan när ska det roliga börja egentligen?????!

läste att Johan Söderlund har blivit pappa. Grattis som fan! du kommer vara en grym förälder. Lika grym pappa som du är/var grym boxare.

Suck..... lite kaffe på det så kanske det känns bättre. Men ja....suck...

"Rökning dödar, det gör bilar med
men jag tror människor dödar mest"

dagens gladhet: att jag kunde ta 9.10 bussen hem, helt lagligt, istället för att ha religion b i 3 timmar

/Victoria

a freak like me, just needs infinity

Shoobreee.
Sitter på min otränade röv i fjälkinge och väntar på att min far ska komma och hämta mig. Har varit här sen i torsdes kväll för vi har passat huset (och katten). Fredag slappade vi mest på dagen och på kvällen hade vi lite pizzanight med nisses gamla classmates med tillbehör. Det var najs = )
igår var det slappedag number one. Vi var sletna och trötta även om vi sovit mycket så vi bara degade rundor, men det var trevligt det med! och vi gjorde en asgod kycklinggryta! vi börjar bli riktigt grymma på det där med matlagning.
Idag är nisse och jobbar som vanligt och jag förösker roa mig på bästa sätt tills dess att far kommer. När jag kommer hem ska jag först springa en runda och sen skriva klart mitt tal som jag ska ha på onsdag. Svenska nationella proven har börjat och det första är det muntliga. Skönt att göra det först, för det är jag sämst på. Sen kommer nisse när han har slutat o då blir det väl lite käk o söndagsmys med lite wipe out eller/och herre på täppan.

Jag vill berätta om torsdagen också, för den var najs! vi hade ju studiedag då, och jag tillbringade dagen med dampe = ) först ringde jag o väckte henne så att hon kunde komma in till mig o äta frukost. Efter det begav vi oss ut på en jäkligt uppfriskande joggingrunda i den fina everödsskogen. Sjukt härligt var det, våren låg i luften och vi båda orkade utan problem vilket jag blev lite överraskad över, iaf över mig själv som inte gör allt för mkt fysiskt ansträngande aktiviteter längre tyvärr. När vi hade sprungit rundan tog vi ut mitzi på en tur också och sen färgade vi mitt hår medan vi kollade på "Linas kvällsbok". Fina grajor! Vi var faktiskt duktiga och pluggade också, började skriva våra tal och senare på kvällen stod det konsert på schemat så då drog vi in till stan i dampes mammas bil med amy diamond på högsta volym och vi sjungandes för full hals. Det var kul = ) och Aina, som var den som hade konsert, var väldigt duktig!
när den var över kom min kära nisse och hämtade mig, nyklippt och allt!, och vi drog som sagt till fjälkinge.
SÅ! nu vet man utan att behöva fråga.

Desutom så har vi nästan bokat vår surfingresa nu :D nästan säkert att vi är nere i Lagos 10/9-24/9 = ) jag längtar! ska bara jobba satan nu för att få ihop alla de jäkla pegarna, men det ska jag lösa och nisse också!

dagens gladhet: att jag kunde ligga kvar i sängen och läsa amelia utan att stressa eller behöva tänka på tiden.

/ Victoria

nån annans problem

söndag den 15 mars. Tiden går sjukt fort minsann. Och jag tycker det är rätt skönt egentligen, iaf de flesta dagarna. Jag är så trött på att gå i skolan och jag vill ha vår nu. Jag blev inte ens lite glad när det snöade häromsistens och det är verkligen ovanligt så nu kan det sluta med sånna dumheter o så kan solen börja skina och fåglarna kvittra och gräset bli grönt istället.
I fredes var jag bara hemma och tog det lugnt. Det kändes som jag var typ den enda som går i trean som gjorde det. Alla andra var på 3:3 på chillout. Och det kan ju suga kan man tycka men ja...jag skulle jobba klockan 7 i lördes så det hade ju inte varit så lyckat att gå ut då. Jag har provat och det var inte najs. Men tråkigt är det iaf.... jag känner mig som en tråkig ungdom. Jag har inte varit ute och festat sen i november! det är ju fan lite sjukt..men när det dykt upp något har jag skullat jobba dagen efter eller så har jag bara inte känt för det. Men ja..sånt är mitt liv. Jag sparar pengar o då får man leva fattigt.

Det var iaf tur att jag var en tråkig jävel o satt hemma i fredes för det var stress på högsta nivå från 7-15 på jobbet. Det var antikmässa i brösarp och det var så sjukt mycket folk så jag trodde nästan att jag hade hamnat i en storstad nånstans istället för i en bonahåla. Jag sprang rundor som en höna med ett ägg på sniskan och försökte vara alla till lags på samma gång, vilket är svårt som satan. Vi var 3-4 som jobbade stenhårt exakt HELA dagen för att få det att gå runt, och oftast är vi 1-2 som gör det, så det säger ju en del om besökarnivån. Jag plockade så mycket disk jag bara kunde och ändå fanns där högvis kvar hela tiden. Sjuka tider! och kaffe sen! vi kokade säkert flera hav av kaffe och ändå var där hela tiden kunder som påpekade att kaffet var nästan slut. Milde tid tänkte jag....

men vi var doktiga och sålde rekordbra = ) desutom är det öppet idag också och det lär vara lika mycket folk så det blir en härlig helg, ekonomiskt sett för anna. Och det är primaliv!

blöööööööööäääääääää vad jag är trött på skolan. och hela skiten. Varför blir det så egentligen? hur började det?
för att jag träffade jeppe kanske? suger gär det iaf men jag ska fan inte bry mig längre för det är inte långt kvar nu och sen är det slut för alltid.
 
dagens gladhet: att jag kunde sova hur länge jag ville

/ Victoria

look what they´ve done

Tjenis hejsan.
Ett tag sen jag skrev som Malin så duktigt påmint mig om ; ) så nu tänkte jag göra slag i saken och uppdatera mina få läsare om vad jag varit med om på sistone.
FÖRST så tänkte jag berätta lite om sälen resan. Vi var ju där från förra söndagen till i torsdes och skidade och drack öl o hade det najs. Efter att för första gången ha provat på skidor i vånga backen en gång begav jag och nisse upp mot toppen av det höga berget och sen skulle jag ta mig ner igen bäst jag ville. Men det gick faktiskt riktigt bra och redan innan lunch första dagen åkte jag nerför röd backe utan att ramla alltför mycket.
Dag 2 begav vi oss mot lindvallen där det fanns riktigt härliga backar för både stora och små, och bra o lite sämre. Först var dte läskigt och jag sög men sen så fick jag till den rätta knycken på slutet och dag 3 var det svart backe på schemat till och med = ) jag klarade det utan att ramla (oopaa) och vill tacka min främsta skidlärare nisse och min hjälplärare emil för deras insatser! Det var riktigt kul med skidor så det blir det säkerligen fler gånger = )

jag har även haft redovisning av projektarbetet nu måndag-tisdag. Det bestod av att sitta på röven o glo typ. Och eftersom c4 är så otroligt dåliga på att få ut information så var vi i skolan från 9-16 när vi egentligen bara behövde vara där från 13-16! GHHAA! men vi roade oss och jag köpte v'rldens snyggaste väska så det blev en najs dag ändå = )

Och så var jag på dansuppvisning för nån fredag sen och såg även samma föreställning idag, dock lite kortare men iaf. Och fy fan vad jag önskar att jag hade börjat dansa när jag var yngre. Jag är helt fascinerad av hur dansare rör sig, för sig och hur de kan kontrollera sina kroppar så bra. Jag önskar att jag var en graciös dansare. Nu när jag inte kan vara en stabil boxare vill säga. Så jag ska faktiskt försöka leta igen efter bra ställen och roliga danser häromkring. Letade ju som en galning efter streetdance kurser som jag skulle börjat på efter jul, men det finns inga i kristianstad! iaf kunde inte jag hitta någon trots att jag sökte som fan. Men oooohhhh vad jag är avundsjuk! speciellt på Jennifer Ingvar och Ruzan Hakopian som har gjort en fantastisk dansföreställning helt själva och som dansar så jävla bra!
men det får bli mitt nästa projekt. Eller mja...
ikväll ska jag faktiskt träna fotboll tro det eller ej! jag som trodde att jag lagt fotbollsskorna på hyllan för gott har faktiskt fått leta upp dom stinkande gamla dojjorna igen. Gärds Köpinge är den drabbade klubben eftersom min gamla lagkompis Sanna spelar där och jag vill inte spela i degeberga för jag har provat det och det var inte alls skoj. Men jag vet inte ens om jag fortsätter, det är bara en prova på grej för att röra på fläsket i nånting. Har ju blivit en sådan som jag själv skrattade åt innan och inte alls förstod mig på. En sådan som åkte hem varje dag efter skolan och inte gjorde något speciellt förutom att plugga, och som får träningsverk av en gympalektion och som inte ens orkar springa 3 km utan att stanna. En sån är jag nu.
Tänk vad bra jag var en gång i tiden ändå. Jag saknar det. Att känna mig bra och stark och fräsch och cool.
Nu är jag en helt vanlig dödlig. Inte alls en fantastisk dansare eller en grym boxare. Möjligen en lagom vanlig fotbollsspelare, men det tvivlar jag på. Nåväl, den som lever får se.

Dagens gladhet: att få se föreställningen "instängd" igen.


nu ska jag gå o fisa på min nisse och sen ska vi laga mat för det är vi bra på.
hej o tack för kaffet dampe, jag var glad av att vara där, hos dig! = )

/ Victoria

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0