Pure inspiration!

Jag har på sistone tappat lite av min träningsmotivaton. Det har varit så mycket annat som snurrat med flytten och nytt jobb och egen ponny så det har hamnat längre bak på prioriteringslistan än normalt. Detta är såklart fyfyfy så nu jävlariden ska jag ta och skärpa till mig. I höst tänker jag inte komma tillbaka till boxningen som en överjäst degklump med lika bra kondition som vårdtagarna på jobbet. Nejnejnej det får bara inte hända i år. Då ska man börja jobba på konditionsträningen istället för att slipa på teknik och hårdsparring och slutsatsen blir att man är ganska dålig första månaderna när matcherna drar igång. Och det är ju lite onödigt kan jag tycka.

Jag har dock funnit några tjejer som verkligen inspirerar mig till att träna mer och vilja bli en bättre boxare.

http://www.fightplay.tv/kategori/armine-sinabian/

Armine Sinabian från Uppsala, regerande svensk mästarinna i min viktklass. Superduktig!


http://www.fightermag.se/blogg/madde/

Madde Vall från Halmstad, jobbar jättemycket, men hinner ändå träna jättemycket och är asrolig. Dessutom verkar hon vara en jättebra hundägare till sin vovve Dekker. Plus i kanten!


http://finest.se/helenafalk

Helena Falk från stockholmstrakten (?) , är 2- barnsmamma, kläddesigner OCH satsar mot OS 2012. Hon tränar som fan, samtidigt som hon ska hinna med allt de där som vanliga mammor utan OS mål har svårt för att hinna med. Helena är jag mest imponerad av för att hon fixar det och inte klagar (inte i sin blogg iaf).


Så om dem kan få tiden och lusten att räcka till, ska fan ta mig jag också kunna det! Jag har inga ungar, inget hus, ingen hund och jobbar inte dygnspass.
Så nu tutar jag och kör som fan.


/ Victoria

Nu är det fredagsmyyyyys

Idag är en bättre dag, nu är jag glad igen :)
The klaging days are over. Tills jag känner för o göra det nästa gång.
Tjillevippen!



Fina tider! Hilleröd 2007, Barcelona 2009


/ Victoria

Hon är alldeles för häftig för han

Ja man ska inte klaga heter det, men tänk om man vill det då?!

Nu tänker jag klaga så det så!

JO, jag är så in i helvetes trött på att alltid känna mig stressad. Jag far än hit o än dit, måste hinna rida min ponny, måste hinna jobba, måste hinna umgås med sambon, måste hinna göra det och det och det innan jobbet, hejohå för fan. Och PENGAR sen! det är väl det värsta av allt. Fan vad jag hatar att vara fattig. Jag vaknar fasen om morgonen och tänker på pengar. Stressar över att jag har för lite och över vad jag ska göra för att få mer. Liksom för sören chilla nån jävla gång männska!

Till råga på allt har jag nock fan fått PMS också!
Jävla skit!


rwetrwt

Nu ska jag gå och jobba. Hejdå


/ Victoria

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0