Ta våra minnen

Lyssnar på Daniel Lindströms nån slags verklighet. Jag tycker fortfarande att den låten är skitabra. Tänker på Carro när jag hör den för hon tyckte om den när den var ny för 50 år sen.
Annars så knallar livet på framåt. Har fått nytt schema plus en assistent till på jobbet vilket är jävligt skönt för det betyder att dubbelpassen finally är borta! Känns som att man jobbar som en normal människa nu, jag jobbar, jag går hem, tack för idag! Det sämsta är att procenten för tjänsten minskat lite men som situationen ser ut hade det varit ohållbart på något annat sätt än såhär så nu får det vara på detta viset tills jag hittar något nytt. En sak är säker och det är att jag inte vill jobba inom vården i framtiden. Men man tager vad man haver för fan!
Igår var jag effektiv minsann, började med att tvätta lite, sen cyklade jag till badhuset och simmade som satan. Jag borde göra det oftare för jag har SÅ mycket enklare för att pressa mig själv i vatten än på löpturer men det är lite tråkigt och ganska så dyrt. Billigare att bara snöra på dojjsen och springa ut. Iaf, efter det hem och äta lite lunch, körde sen till ponpon och fixade, hem till mor och far för att skriva protkoll för årsmötet vi hade på boxningen i onsdags och sen äta middag och dra till jobbet.
Idag ska jag tvätta min bil som fan (har inte gjort det sen i somras hoppsan!) och tömköra ponpon och jobba. Sen blir det väl lite fredagsmys med Nisse för sen sover jag i Everöd på lördag för att tidigt på söndag köra till Sälen med Jojjo! ska bli jäkligt najs med lite semester.

fhfh
Min favoritbild just nu. Jag och ponpon fångade av en stormvind
fgfgh
Jag och Gabriella red i everödsskogen och passade på att hälsa på mor och far.
Nej nu får jag sätta igång med dagens uppgifter!
/ Victoria
P.S Chuck är en goood serie D.S

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0