Mejeriet 27 September 08

Jag var där:

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/musik/live/article3409216.ab

bästa musikern jag vet

men jag visste att hon inte brydde sig

fy fan vad jag är trött på att vara sjuk. Idag har jag varit det i 8 jävla dagar. Och det sjukaste är att för att vara bara en vanlig förkylning är den jävligt långrandig, det är typ först idag jag börjar känna mig piggare och helt feberfri. Jag har så jävla tråkigt men jag vet att jag borde vila så mycket som möjligt eftersom det är håkan imorgon. Men ändå..att bara ligga stilla under duntäcket i soffan kan ibland vara något man längtar efter som fan. Nu står det mig upp i halsen.  BLLLLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ på att vara sjuk!!!!!!!!
och allaa funderingar om hur jag ska göra... det är så jäkla svårt, fast egentlign inte. Vissa stunder är jag kanon säker på vad jag ska göra, andra tänker jag att livet är kort och då får man ta vara på det och göra saker man verkligen vill ist. Men jag är ändå den jag är som fan, men kanske inte just nu. Kanske ska det vara jag någon gång i framtiden? uffff vad jobbigt = ( Men jag behöver verkligen en ljuspunkt, en energikick för att orka med all skit..och som det ser ut nu saknas det. Och därför är jag på så jävla dåligt humör ofta. Men det är så plast över så mycket och det gör mig så irriterad.
Och såklart var lyngby redan tagen... men jag tog iaf steget och ringde! det är bra för o vara jag. Men jag är fortfarande på samma plats och jag vet inte alls hur jag ska göra.
När jag tittar på bilder är det självklart, men tyvärr är inte verkligheten som det ser ut på bilderna. Inte ens tävlingarna. Det är just bara de där 60 minutrarna före, under och efter matcherna som jag verkligen vill ha. Men de 60 minuterna uppväger tyvärr inte alla de andra triljoner minutrarna av väntan innan träning, träning och väntan på bussen efteråt. Jag trodde jag skulle vara superglad inför första träningen, men jag kände typ ingenting. Och jag har varit helt tom inför alla träningar, under alla träningar men efter dem är det skönt att jag gjorde det. Men man kan ju inte bara leva för den korta stunden efteråt.
i sånna här stunder hade det kanske varit skönt att ha en gud att tro på, för då hade han valt min väg och jag hade litat på det.
Men nu har jag inte det. Jag har bara mig själv.

prosit i everöd

jaha så var man hemma igen. Brun är jag faktiskt för en gångs skull = ) men sjuk också. Blev sämre här i kalla sverige så efter havla dagen i skolan igår åkte jag hem och sen sov jag som fan. Mådde lite bättre sen men på kvällen blev det sämre igen och idag är det värre = / så jävla segt att mitt immunförsvar inte existerar typ. Och ovanpå hela förkylnings skiten så håller jag nog på att få ögoninflammation! har aldrig haft det innan men mina ögon klibbar ihop och varar och är röda och irriterade så antagligen är det det. Men mamma tyckte vi skulle vänta till imorgon o se och är det inte bättre då så kör vi in till sjukhuset.
Usch jag sitter helt stilla och svettas som en idiot =/ jäkla feberskit. Men jaja nu är jag ledig från skolan tills onsdag och då är jag förhoppningsvis ganska frisk så jag missar inget och det är en jäkla tur.

Iaf så var Madeira väldigt väldigt najs och jag tror alla inblandade hade en väldigt härlig tid = )

nu ska jag gå o svettas någon annanstans och förmodligen läsa svenska boken.

morsh

prosit på madeira

ja ännu en gång har jag åkt på att bli sjuk på semestern. Det har hänt vaje gång jag varit utomlands de senaste gångerna. Denna gången har jag fått världens fetaste skit förkylning. Min näsa rinner så mkt att jag dränker mig själv. Och feber det har jag så att jag kan värma upp hela jäkla Norrland!
men! man får göra det bästa av situationen helt enkelt. Jag roar iaf ebbsson när jag går omkring med tussar i näsan och det är ju bra. Inget dåligt som inte för något bra med sig heter det ju.

Igår vad det riktigt fint väder hela dagen så vi låg vid poolen och stekte. Det är dock också den enda fina dagen vi har haft tyvärr = / men igår var iaf fett najs och vi fick åtminstone lite färg. På kvällen var det utgång och vi dansade i neon natten lång! me like
Dessutom besökte vi madeiras högsta topp och ja det var högt som fan! jag var rädd och ebba visa röven för portugiserna ^ ^

ikväll ska vi också ut, vet inte hur mkt dans det blir för min del, får se vad snoret säger. Men ut det ska vi iaf! sjuk det kan jag vara senare.

Nu ska jag duscha

morsh


 vi på en annan hög punkt

greatings from Madeira

sitter i tessans lägenhet nu och chillar. Tyvärr har vädret inte varit så najs än men vi har iaf badat och legat vid poolen en hel del. Igår var det utgång med tessans jobbekompisar och några andra portugiser. Satt på en minibar och de hivade in snapsar och drinkar för fulla muggar. Dock höll jag mig till coral öl för jag är en chicken när det gäller sprit. De flesta höll sig nyktra utom dampe som vinglade litegranna på hemvägen ;)
idag började vi dagen med sim och bad och lek i poolen och sen har vi kollat på film och chillat. Ikväll ska vi ner till hamnen och äta gott och sen blir det chill i lägenheten förmodligen.


VI MISSAR SKOLFOTOT!!! fett störigt! vi skulle ju va fula som fan = ( men men vi får en vecka på madeira så ^ ^

morsh

money money money

Jag tänkte på det häromsistens, var fan har mina pengar tagit vägen? jag fick 9000 i lön i juli och nu hade jag precis så att jag klarade resan, men det känns ändå inte som jag köpt något? väldigt märkligt! kanske man borde börja med att skriva ner lite var pengarna tar vägen. Men förmodligen kommer jag inte att göra det för sån är jag.
igår var det ju plugg plugg plugg som stod på schemat och jag gjorde faktiskt allt det jag skulle vilket känns skööööönt som tusan.  Idag fylldes listan på igen tyvärr men det får jag ta itu med på söndag. Och då ska ju öven väskan packas och allt sånt = ) ska bli så fett skönt att komma bort o bara må bra, festa, sola, bada och inte ha några plikter på sig. mmmmm i like.
Igår var jag med dampe efter hon hade slutat skolan = ) det var najs och mysigt och vi var ute och gick i mer än en timme, doooooktiga! på kvällen kom nisse också och vi kollade på filip o fredrik sen sov vi.
Ikväll är det kändisfest för Emmy och JOhanna så då blir det utklädnad som fan. SKa bli kul!

nähe nu ska jag packa lite och läsa i min bok som är skriven av Marian Keyes som är en fett bra författare. Så nu vet ni det!

morsh

study like a rockstar

Oj vad mycket man kan hinna med när man inte sover. Idag (och klockan är bara 11) har jag hunnit med:
vakna
titta på en film
äta frukost
klä på mig o sånt
åka buss från fjälkinge till stan
gå runt på stan och leta efter färg och andra saker som jag inte har pengar att köpa
åka buss från stan till everöd
cykla den 3 km långa vägen hem
och snart skrivit ett blogginlägg

Men jag behövde komma hem tidigt eftersom jag har miljoner saker att göra idag känns det som. Förmodligen kommer jag bara att göra hälften av allt det jag borde men vafan, det löser väl sig.
Eftersom nästa vecka ska spenderas på Madeira (YÄY) så har läxorna dubblats och jag vill inte ha med mig några skitskolböcker på semestern så alltså måste jag fixa allt innan vi åker. Och varken fredag eller lördag finns det tid till sånt strunt så får bli idag och söndag men då ska jag packa som fan också. JAJA jag får se till att vara lika effektiv som vanish.
Nu ska jag sätta mig och försöka få in NK provet något sånär i huvudet även om det är lika ointressant som hur man kom på Phytagoras sats. Alltså hemskt jäkla ointressant!

morsh

en onsdagseftermiddag i mitt liv

den ser ut såhär:
jag sitter vid datan och väntar på träningen. Och känner bara för att sucka högt som fan och göra något impulsivt. Ibland blir jag så jävla trött på att vara den jag är. Det är så mycket jag skulle vilja, våga och prova. Och mycket som jag inte vill men jag gör det ändå. För att jag är jag och det är ju såhär jag ska vara. Ibland är det så jävla tröttsamt och tråkigt att vara victoria löfgren. nu ska hon till en träning som hon inte ens vet om hon vill vara på? för fan, livet är kort och jag blir bara äldre. Vill jag då att det ska se ut såhär?
Ja det är fan frågan.


hej då

I think it´s time to let it go?

är det så? eller behöver jag bara komma in i det mer kanske. Ingenting känns som det brukade göra och som det ska göra! jag argumenterar med mig själv fram och tillbaka, men än så länge så vet jag faktiskt inte. Allt är så på ytan och utan känslor. Och jag gillar det inte alls. Dessutom finns inte tron på riktigt och utan den blir det svårt.

Jag får se vad jag bestämmer mig för. Förmodligen att bara go with the flow av gammal vana och för att jag helt enkelt ska hålla på för att jag är den som är den, inte den andra.


morsh

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0