Inför långa vägar

Tjipp
idag är en härlig dag. Åkte in till stan vid 10 o träffade dampe. Gick o klippte mig o dampe färga håret som blev fint = ) sen gick jag o gun, pauli o johanna ner till tivoliparken o såg alla fulla glada treor. En speciellt full och glad trea var lilla nisse eller för dagen kalald Gun. Tjofaderittan o hej var de där.
Träffade Issa också, hon var ko = )
sen gick jag till fotot där ajg sitter nu. Lämnade in min tema-mapp idag o det blev VG yäy :P jag som suger på detta. Men inte mig emot om han nu vill ge det. Ska snart dra hem o packa inför kvällen för då drar vi ju nämligen till S!esta! NU är jag äntligen pepp på det = )
och på att vara trea, fy sören vad jag längtar tills nästa år då de e vår tur att springa runt fulla i stan o skrika för vi ska ta studenten! fast samtidigt längtar jag inte för då e de slut med gänget i klassen o sen ska ajg bli stor = / det blir svårt men jag löser det.
Nu ska jag gå till dampe o fia o se vad fan dom sysslar med.
Skriver nån gång efter jag kommit hem när jag e sleten o luktar kiss.
IMORGON SKA JAG SE HÅKAN FÖR 5 GÅNGEN :D:D:D:D WIIIIIEEEEEEEE!!!! han kommer vara bäst!

morsh!

P.S det är väldigt somamrväder ute, jag har ingen jacka = ) D.S

godmorgon

idag är första dagen i mitt nya liv. Igår bestämde vi oss, jag och dampe, att på riktigt göra något åt våra ohälsosamma vanor. Jag otrivs sjukt mycket i min otränade kropp så nu jävlar ska jag göra något åt den!
Mitt mål ska vara nått på midsommar och jag vet att jag kommer klara det, jag SKA klara det!
och dampe också för den delen = ) vi ska hjälpas åt!
igår lekte vi, jag fotade dampe, vidrack kaffe och kollade på "kören" på tv. Det var riktigt bra faktiskt.
Idag slutar jag redan 12.20 = ) men sen måste jag fixa lite innan jag drar hem. (SUCK!!!)

väl hemma ska jag göra min sista uppgift i svenska B för denna terminen. Har precis haft min sista engelsk lektion någonsin = ) najs! sen ska jag kanske packa lite inför imorgon för då drar vi ju nämligen till S!esta! de ska bli najs, men är inte riktigt pepp för det än. Det kommer förmodligen imorgon.

Nej nu ska jag gå o ha svenska som fan.

Jag stör mig som fan. Kan inte hjälpa det, jag bara känner sån jävla trötthet/besvikelse. Jaja sånt e livet antar jag

DESSUTOM FÅR JAG LÖN IDAG! MAHAHAHAHAHA!

morsh

I´ll stand by you

fick G på det piss svåra terminsprovet i spanska, gick okej på det muntliga i spanska och andra delen av terminsprovet också, så nu är det inget mer kvar i det.

gick bra på muntliga i engelska, har 3 texter kvar att läsa till på måndag, sen bara betygssamtal på tisdag och sen aldrig mer en engelska lektion (troligtvis)

måste skriva klart satiren i svenskan och vara med i en debatt om upplysningen på tisdag, sen inget mer i svenska B denna terminen.

göra klart detaljerna på historie uppsatsen på måndag och sen lämna in sista uppgiften i historia B och i det ämnet överhuvudtaget (troligtvis)

fixa klart mina foto mappar till på onsdag och lämna in, sen ALDRIG MER FOTOSKITLEKTION (säkerligen!)

jag ser ljuset, och det är så hemskt skönt. För bara nån vecka sen kändes det som om jag aldrig skulle klara av all skit, men man kan om man vill.
Idag har varit en najs dag, plugg, konsert, kärng och trevligt sällskap.
Imorgon är det jobba jobba som gäller och jag ska köra hemifrån redan klockan 7 så det får nog bli duschen sen sängen om jag ska orka upp imorgon.
Efter jobbet är det middag hos mormor i agusa och sen ska jag sova i Lönhult = )
jobba söndag också och på kvällen ska jag träffa min man.

nummer två, och det känns, men så är det.

"sitta på sockertoppen med fin utsikt, solen i ögonen, godispåse och cola, Håkan i öronen och en Ebbsson bredvid sig- det är fina grejer det"

godnatt

hej

ska snart börja svenskan. Var på UM innan o sen hade jag o nisse frukost dejt o sen hade jag muntlig NP i engelska B o det gick nog bra. Idag har jag min sista matte lektion nånsin med äckliga Klas-as o det ska bli så jävla skönt. Jag har bestämt mig för o inte läsa det i trean för det är helt enkelt för svårt för mig.

Jahaja..det är väl så det har blivit även om det är jävligt synd. Nåväl jag lever iaf

hej då

snygga skor, men dom kommer göra ont

tjenis
ligger i nisses säng o kollar på sanningens ögonblick. Sjukt program men de e tidsfördrivande så vafan. Nisse spelar match mot Österslöv, hoppas han vinner o e duktig pånke = )
har pluggat också, gjort början på satiren äntligen och läst igenom alla uppsatser till imorgon.
Gjorde nationella i engelska B idag o de gick väl okej tror jag, fast det var lite svårt stundtals. Sen hade vi håla i 4 timmar efter det och sen gympa där vi lekte barnlekar. Sen testade jag Johannas bil som jag ska köra till Öland imorgon. Det gick lite skakigt i början men sen fattade jag tekniken :P så det ska gå bra hoppas jag.
Ska bli mysigt o skojigt på Öland med mina kära homies = )
nä nu ska jagtitta vidare på killen som haft sex med en man och som har gjort en penisförlängning där han bara slet och drog ^ ^
 morsh

P.S. dessutom är jag lika trött som igår o de är jobbigt D.S

haribo det smakar bäst

dagen har tillbringats på stranden med klassen. Vi grillade, hade femkamp (rinkebyfyllan var det roligaste på länge) spelade brännboll o sånt dära trevligt. Det var najs o slappt och efter det körde jag o ebbsson moppe till degeberga o skrev den sablans uppstatsen i samhälle så nu är dte en sak att boka av från listan på allt som ska göras, och det känns jäkligt bra. Sen drog jag hem o sen dess har jag bara legat framför tvn. Är så sjukt seg o trött så jag tror faktiskt att jag inte orkar se andra halvan av greys, o då är jag trött på riktigt.
Imorgon är det NP prov i engelska igen, hör&läs förståelse denna gången. Det går nog bra. Sen är det håla hur länge som helst, sen gympa o sen ska jag mysa med nisse = )

annars så pluggar jag vidare o njuter av det fina vädret så mycket det går. Och jobbar gör jag det också då och då.

morsh

han spelar över

fetegubben på 100 höjdare är rolig.


Idag har det varit strålande solsken och det gillar vi! rapsen blommar, liksom maskorserna och vårt körsbärsträd, det kan inte bli mer vår än såhär = ) och idag är det exakt 1 månad till vi slutar skolan. Fy fan vad skönt som fan! men jisses vad vi har o göra nu i slutet. Här är en lista för mig själv och ni som orkar bry er:
 
Skriva en uppsats om Kenya och jämföra det med USA och typ palestina
skriva en satir
läsa ut livläkarens besök
skriva en filmanalys
spanska terminsprov
np i engelska B
np i matte B ( vilket jag knappt behöver räkna iofs)
läsa ut en spanska bok
seminarie i historian
göra klart bildmappen och temamappen i foto

jag tror detta var allt. PHU!

idag har jag lekt med dampe! vi har läst böcker som fan o druckit kaffe och te. Det var mysigt = )

nu ska jag gå o läsa ut boken till imorgon o sen sova som fan.

är det såhär det ska vara? jag trivs inte.

morsh

2 Maj 2008

ja, nu är det maj och det känns förjävla bra! snart har vi klarat av tvåan tjejer, och då har vi varit riktigt duktiga för fy satan vad mycket det har varit. Sen är vi inne på sista året och sen är det verkligheten för oss också.

Valborg firade jag med en massa folk på stranden i Åhus, med grillning, drickning, bål och mycket blåst. Jag hade väldigt trevligt de första timmarna, sen försvann lite folk och lite andra främlingar tillkom och de började bli kallt, så då var det inte fullt lika kul, men jag är nöjd iaf.
Något som jag inte är nöjd med är den cpiga gubbfan till taxichaufför som skulle hämta mig o nisse i Åhus. Vi ringde vid 17 o beställde taxi till 00.30, när klockan var typ 00.20 stod vi o väntade där den skulle hämta oss. Klockan kvart i ringde vi o fråga var den blev av o då sa idiotjäklen att de redan hade varit där o att vi inte hade varit där. Så vi hoppade på bussen mot kristianstad o där ringde vi till alla taxibolag i närheten men ingen hade tid med oss. Så vi hoppade av i Viby o gick hem. Det var långt. Det tog 1,5 timme. Men vafan motion är aldrig fel o vi kom ju hem till slut.
Igår var vi på kalas hos farmor för hon fyllde 89 år. Det gick an för det gick snabbt.
Idag har jag jobbat som fan o när jag kom hem läste jag den jäkla svenskaboken o sen sprang jag en runda o nu ska jag snart gå o läsa igen. Vilken fredagkväll! men det måste göras o jag har inget annat för mig. Imorgon ska jag kratta löv i Agusa o sen får vi väl se.

youth is wasted on the young

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0