wtf

HATAR att min fristad inte längre är en plats där jag är glad och mår bra. Kärnan har jag ju kvar såklart, men platsen är nog förlorad för alltid. Idag hade jag finfrukost med min knoe på smulan iaf. Hon är fin. Och ikväll kommer Nisse hem! <3 / Victoria

P.S

Det förra ( och detta) inlägget skrev jag på min nya fräsiga mobil!!! Första gången ever jag skriver blogg från en mobil. Känner mig jädrans teknisk faktiskt. P.S 2. Buss sätet jag sitter i luktar gammal gubbsvett som jobbat med fisk några år. Isch. D.S

pjhuu

På nya jobbet igår skulle jag ta betalt av en dam i rullstol som satt på uteserveringen. Hon bad mig hjälpa henne nerför kanten så att hon skulle kunna hämta pengar " därborta". Inombords brottades jag med känslorna som sa både "jomen jo det funkar väl" och " nej förfanhon lurar mig". Jomen jo vann och hon pös iväg. Den andra personalen frågade om hon betalade och jag medgav att nja inte direkt. Oro i magen och skäll på mig själv. Jag skulle aldrig gjort det! 
Efter typ 15 min kom hon tillbaka och betalade.
Efter 20 min till kom hon ännu en gång med ett vykort som hon ville ge oss för att pizzan var den godaste hon ätit och allt var så bra. 
"tack så jättemycket!!" sa jag och menade det verkligen. Tack för att du visade att det fortfarande finns ärliga, fina främlingar.

O sen ramlar vi ut, såvitt jag vet

En Victoria, en Johanna. 2 mil på våra cyklar. Egenlagad falafel och Oskar Linnros. Klädbyten och smink. Stress för att kissa vovven innan sista bussen gick mot stan. Förfest bara vi i en liten lägenhet på söder. Gamla godingar som Bubbles och 3 liter vin. Titta i gamla skolkataloger och skratta tills magen får kramp. Fnissande vingla ner på stan och dansa helt obekymrat och fritt utan ett bekymmer i världen. Konstanta leenden och skratt i vår egen bubbla. Träffa på en vän med en cykel och tycka att det är en bra idé att färdas alla tre, lika lösa och ostabila, genom staden för att spela hockeyspel på Egna hem. Kraschlanda och slå sig men bara fortsätta skratta tills det onda försvinner. Gå hem längs vägen arm i arm med en finfin vän. 
Så jävla bra kväll/natt. Tack Jojjo!
 
/ Victoria
 
 

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0