I don´t, it´s true

Hade en helt ledig helg för första gången på läääänge. Jobbade fredag dag som vanliga svennar och var sen ledig. Vadfan gör jag nudå?!
Jo jag gick på bio med Gabbi på fredagen. Fikade i stan med Ebbsson och Gun på lördan, tittade sen på fotboll i Åhus med Ebbi (eller ja, tjattrade mest om allt annat förutom fotboll) och sen hälsade jag på mor och far också. For till Lundakarnevalen med Erik och Jojjo för att titta på Timbuktu. Hamnade bakom längsta snubbarna där så jag såg inte jättemycket av själva Timbak men det lät bra iaf.
Började sen måndagen med yoga. Kom på mig själv med att sukta efter mitsarna och handskarna som hängde på väggen. Njaaaaa, yoga är nog fan inte riktigt min grej alltså. Jag vill ha svett och kött.
Har sen tränat boxning och spinning och jobbat resten av veckan.
Och idag!
Idag kunde jag ÄNTLIGEN gå på afrodansen som jag velat prova sen jag köpte kortet på friskis, och det var så roligt som jag trodde och mycketmycket svettigare än vad jag trodde. Lätt roligaste träningen på länge. Det ska jag fortsätta med som fan. 
Nu ska jag kolla på Sons of Anarchy som jag blivit helt uppslukad av, sådär en tre år efter alla andra. Så jävla bra! Sorgligt just nu för Jax unge är kidnappad och en av mina favoriter Half-Sack är död. Men dem löser det, det gör dem alltid.
 
You better work bitch.
 
/ Victoria
 
P.S. Är rövasugen på att tatuera mig och har betydelsen färdig men inte motivet eller platsen. Svårt det där, kan ju inte ångra mig : / D.S.
 

slå mig hårt i ansiktet så jag får känna att jag lever

Har haft en dålig bajsvecka. Känt mig ledsen, arg, irriterad och värdelös. Och egentligen har jag nog bara gått och väntat på dippen, eftersom jag ändå mått konstigt okej innan. Nu behöver jag inte vänta längre.
Just nu är det låten Magic med Coldplay som bara köttar ner mig på direkten. Som ToveLo beskrev den; den handlar om kärlek som är över men som ändå är fin. Precis. Och ajajajajajajajaj!
Fy fan.
Men igår iaf så var jag nere hela dagen, jobbet var segt och jag var ynklig och irriterad innan träningen. Kom dit som en havregrynsgröt i mikron som redan varit inne i mer än två minuter. Nära att bubbla över.
Så körde vi parövningar och jag var med Ari, vår landslagskille. Och det var SÅ JÄVLA skönt att få ge stryk, men också att få lite stryk. Att känna att jag kan ta emot det och sen slå tillbaks. Det är det som är bra med Ari, han håller självklart tillbaka en del, men han slår ändå ganska hårt och är snabb som en jävel så jag måste hela tiden koncentrera mig för att inte få jävligt ont och sen vet jag att jag inte behöver hålla igen på honom utan kan kötta på. Vi kan båda ge och ta och det är fan roligt då. Och precis vad jag behövde igår. Efter träningen mådde jag hundra gånger bättre. Sån tur att jag har saker som kan lyfta upp mig så.
Jag saknar dock min bästis så himlahimla mycket!!!!!
Ikväll blir det bio med Gabbi och hennes kompis.
Just keep swimming.
 
 
/ Victoria
 
 

Tillägnat min finaste

Igår fyllde min älskade ponny 21 år och eftersom jag i detta fallet aldrig blir äldre än 11 så gick jag upp tidigt för att hinna skämma bort honom med borstande och häst-tårta innan jobbet. Det kan verka så fjantigt men den kärleken som jag får av honom och som jag känner för denna fina, snälla och ärliga varelse går inte riktigt att sätta ord på. Bara jag tittar på honom kan mitt hjärta svämma över. Jag är så jävla tacksam för att jag har honom, han räddar mig varje gång. Tack som fan Anna, Peter, Fanny & Felicia för att ni gav mig Finn. Ni gjorde mitt liv SÅ mycket bättre.
Här kommer bilder på honom och oss genom åren, delar upp det i olika inlägg för det blir för många på en gång annars.
Tack ponpon för att du stått ut med mig i hela ditt liv <3
 
/ Victoria
 
 
 
 
 
 
 
 

Plåster

Ja det har gått en tid nu. Och här är jag, levandes och faktiskt mycket av tiden okej. Tack vare alla fina bästa individer jag har runtomkring mig. Ni och träning. Lösningen på typ alla problem. Jag har skrattat mycket, så att magmusklerna värker och kisset nästan kommer. Jag älskar att jag har människor i mitt liv som kan få mig att göra det, även nu. Och då för den delen.
Jag har varit spontan och impulsig på sistone, vilket ger så sköna frihetskänslor! Som en dag åkte jag direkt från boxningen till stallet för att ta in hästarna, när jag kom dit var Jojjo och Helena där och tyckte vi skulle rida. Så det gjorde vi, och det var jättehärligt. Eller i söndags när vi huxflux bestämde att Erik skulle följa med till stallet och fota lite i rapsen och det slutade med att vi efteråt satt hos mig och pratade om livet till sent.
Och idag hörde Carro av sig och frågade vad jag skulle göra, och när det visade sig att båda var lediga körde vi på utflykt till Brösarp och spenderade hela dagen där med att äta, promenera, filosofera och skratta som fan. Så himla bra för själen.
Lite blandning av fina stunder på sistone:
 
Jojjo o jag hade photosession. Ignorera min handföring.
Årets första dopp är gjort, i april dessutom!
Träffat mina gymnasiebrudar, vilket också var en impuls och ALLA KUNDE! härrejävlar
Gruppbild där två djur och tre människor ska vara snygga samtidigt är fanimej svårt. Tycker vi lyckades bra med denna iaf <3
Helt galen och sjukt bra människa, puss tokan <3
 
/ Victoria
 

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0