jahopp

vaknade typ nyss här i nisses säng. Han är o tränar så jag kollade på scrubs, men tröttheten tog överhanden till slut så ikväll lär det bli svårt att sova iaf = /

Idag var jag hos ännu en doktor för att såsmåningom snart få de därade stödsakerna med stopp till armbågarna. Han var väldigt trevlig och glad, men tyvärr kom han inte med så glada nyheter. Han sa nämligen att förmodligen kommer inte hela den hära träna-upp-musklerna-i-armen-så-att-de-drar-ihop-sig-grejen att funka, för det bukade den aldrig göra och då fanns där inget mer att göra. Jag vet inte riktigt vem jag ska våga tro på i detta. Sport med killen som är specialiserad på idrottsskador och som sa till mig att det kommer ta tid, men att armbågarna kommer bli bra och som gav mig en hel säck full med nytt hopp?
eller ortopeden som sa att han ställde den här diagnosen väldigt ofta och som säger åt mig att musklerna inte kommer dra ihop sigså pass mycket att det kommer göra någn skillnad?
sportmed ger hopp, men kanske bara falska?
ortopeden stänger praktiskt taget dörren till ringen och tar bort allt hopp, men hindrar mig också från att bli besviken om inte träningen hjälper så what to do?
första- med hopp, kanske framgång, kanske onödiga föhoppningar?
andra-  stängda dörrar, med en säkerhet om att inte bli förkrossad längre fram?
näe fy fan. Det känns som jag är tillbaka på ruta jävla ett = (
ibland är viljan inte tillräcklig, tyvärr som fan för fy fan vad jag vill ha en kropp som tål att jag utövar sporten alla andra sporter vill nå upp till.

en sak slog mig idag. När ett nytt liv tänds, släcks ett annat. Jordens balans I guess

Dagarna som gått..

ett tag sen jag skrev, har inte haft tid eller lust att sitta vid datan. Men nu ska ajg uppdatera lite om vad som har hänt i mitt liv på sistone.
I torsdes efter en sjukt rolig gympa lektion med rugby där alla köttade som fan stack jag till gymmet och biffade lite. Sen kom nisse och hämtade mig, och eftersom det var alla hjärtans dag gav jag honom en ros och choklad. För nu när jag hade någon att fira denna dagen med så ville jag verkligen göra det = ) men iaf så körde vi och handlade på maxi eftersom vi var själva hemma hos nisse hela helgen sen. När vi kom hem lagade vi mat och kollade på tv och sånt.
I fredags efter skolan åkte jag och nisse till IKEA för att handla saker till mitt rum och ett rivhjärn till Pia ^  ^ hittade mycket fint, tyvärr överskred det min budget ganska mycket, men det löste sig. Och sen var det äntligen dags för Lotus! först förfest hos Paulina där det var mycket dans, öl, vin, hårpsrej och lite rammel i badkaret ^ ^ Sen vidare till Lotus där det var ännu mer dans och oj vad det snurrade = ) hade en jäkla kul kväll som slutade i fjälkinge.
Vaknade sen i Lördes och mådde inte allt för bra, men tack och lov gick det över ganska snabbt. Enligt planerna stack jag och nisse sen till Ronneby för att kolla på boxning. Dock var det bara Achie som gick och det var inte förrän vid 18 tiden och vi kom dit vid 14, så det var en ganska lång väntedag. Men kul att träffa lite boxare igen.
När vi körde hem sen efter att Achie hade fått avbryta sin match p g a sin axel köpte vi pizza och somnade ganska tidigt. Söndagen städade vi lite och sen lämnade nisse mig här medan han körde till sin pappi och jobbade. Hade tänkt träna men mamma och pappa hade bilen, så det hanns inte med.
Sen på kvällen kom jeppe hit igen och då kunde vi börja montera upp hyllor och sånt i rummet. Vi hann inte färdigt så imorgon ska vi fortsätta och sen kan jag förhoppningsvis flytta in allt i mitt nya fina rum = )

Idag har jag slappat, städat lite, flyttat in lite, och sen körde jag in till friskis för idag hade jag gyminstruktion. Så nu finns dte ett träningsprogram som ska hjälpa mina armbågar att bli normala = ) jag hoppas det går vägen, för fy fan annars. Men det var najs och svettas, fast hela grejen med att pumpa muskler känns inte sådär jätte bra. Man blir bara stor och osmidig, fast iofs är det ju det som är meningen i mitt fall. Iaf det där med osmidigheten. Men jag gillar det ändå inte. Men om det är vad som krävs för att jag ska kunna gå upp i ringen igen, så är det en självklarhet att jag gör det.

Nu ska jag dricka lite kaffe, käka en rostad macka och kolla på världens bästa Ally = )
Haj o ivaj!

Klockan 19.30

senaste tiden har dagarna ägnats mest åt att fixa på rummet och umgås med nisse. Och tur att nisse var här i Lördes när vi satte upp återställaren, annars hade det nog tagit dubbelt så lång tid. Men nu är det iaf nästan klart med färg, så nu är det inredningsdelen kvar, och den är rolig = ) ska till IKEA på Fredag och köpa lite nytt och fräscht och fint. Sen är det Lotus med tjejerna = ) jag tror det kommer bli kalas! annars så ska helgen spenderas i Fjälkinge hos nisse, för han är själv hemma och måste passa katten ^ ^ mohaha
Och på lördag ska vi köra till Ronneby och kolla på mina duktiga klubbkompisar när de tävlar i Sydsvenska mästerskapen. Heja dom som fan!

Annars så har dagarna varit som vanligt. Förutom att jag nu tränar på friskis&svettis och skuttar runt med alla andra hurtiga människor medan instruktören ropar glatt inifrån mitten där svetten skvätter. Det känns konstigt och inte så mig, men det får gå till armbågarna blir starkare. Och jag har ju trevligt träningssällskap, så då går det lätt = ) Dessutom så har jag nu ett körkort i min plånbok :D var och hämtade det idag efter skolan. Ebbsson hängde med, och det var Good Charlotte på för fulla muggar från cdn och jag och ebbsson gjorde vårt bästa för att överrösta deras sång med vårt bröl ^ ^ men det var najs och coolt och waow jag har verkligen körkort! det är kalas som fan!

Btw så vet jag inte om jag kanske ska börja rida igen? såg en annons i affären där en tjej sökte medryttare ca 2 dagar i veckan. Och jag saknar ju faktiskt hästar som fan, men orkar jag med att ha tvånget till det? hm... jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Men det hade ju varit härligt. Men när boxningen börjar igen blir det kanske jobbigt att hinna? men näe, man får ta sig tid till det som är viktigt.... ah jag får se hur jag gör!


haj o hå, bit inte i en tå ( det är rälit )

JAG HAR KÖRKORT!

ja fy fan o jävlar, det är faktiskt sant! klockan 9.40 ca tidigare idag utfärdades ett körkort till Victoria Löfgren! :D WAOW! jag klarade det! det är så jävla skönt som fan, nu är det inget som ligger och trycker i tankarna hela tiden om att plugga teori, övningsköra och alla grejer jag hade kunnat bli kuggad för. Nu kan jag bara tuta och köra :D FY FAN VA GÖTT!
Men halleda vad nervös jag var igårkväll och hela natten och imorse. Har inte sovit många timmar så jag är ganska trött nu. Men vilken känsla att få springa in i klassrummet och berätta att jag hade klarat det = ) bra gjort mig själv!
Efter skolan kom nisse med sin bil, så fick jag köra hem ^^ det var kalasball och skönt som tusan att inte ha någon bredvid som vill att jag ska göra på deras sätt och berättar om alla fel man gör. Nu är det mina egna erfarenheter och mitt eget förnuft som bestämmer = ) och alla trafikregler givetvis. Jag och nisse firade det med b&j och Ally = )
ÄNTLIGEN säger jag bara = )

I Lördes var det också dags för den efterlängtade och omtalade 18-års festen, och fy fan vad lyckad kvällen blev = ) jag ( och jag tror och hoppas de flesta andra också) hade så jäkla ball! det var dans dans dans och glädje och ens närmaste människor och lagom mycket alkohol och det mesta blev så bra som jag och dampe hade hoppats på = ) det gjorde vi bra dampe! nästa är 20- års festen ; )
Tack folket som var där för att ni gjorde min och dampes kväll så bra som den blev = )

den var väldigt intensiv

ja det kan man nog säga om denna dagen. Började med körlektion klockan 8.40, sen har det löpt på med lektioner fram till typ 12.30. Fick lägga in en extra för det kändes inte så bra efter den tredje. Mest berodde det nog på läraren, för när jag sen körde den fjärde med en annan lärare kändes det lugnt som fan. Och tyvärr ska jag köra med den mindre bra läraren precis innan uppkörningen på Måndag = / uff det känns inte så bra. Men jaja vafan, jag SKA klara det som fan så kanske folk fattar att jag inte är så jäkla mycket sämre än dom.
När jag hade kört klart så träffade jag nisse och hans kompis i stan så gick vi runt i det förfärliga vädret och kollade på kläder till nisse. Till slut hittade han två tröjor, bra jobbat!

KLockan 14 var det sen dags för mitt livs första ansiktsbehandling, som jag fick i julklapp förrförra året. Det var najs som fan, men gjorde ont som fan också när hon höll på o klämma som en tok och envist massera mina stenhårda axlar. Efteråt visade hon en hel drös produkter som hon tyckte att jag skulle köpa eftersom det passade min hy. Priset för allt det där skulle vara ungefär 2 månaders studiebidrag så jag smålog fram att jomen jag kommer i nästa vecka och köper iaf något av det. Jo vi får väl se hur det blir med den saken eftersom helgens fest kommer göra sitt med ekonomin. Sen åkte jag hem med mamma och kollade på Ally som är bäst. Och så åt jag lite b&j ^ ^ chocolate teraphy, aldrig smakat innan men den var smaskig.
När jag samlat krafterna lite började jag med städningen som är nästan klar nu. Och så har jag fixat med lite skivor till imorgon bl a. Ska snart fortsätta med städandet.

Igår solade jag solarium! det hör inte till vanligheten direkt som fan inte, och det var ganska obehagligt att ligga där men efteråt blev det faktiskt lite färg så det var ju najs. Vill egentligen sola imorgon också men det hinns nog inte med. Då ska jag cykla på motionscyklen, duscha och skrubba mig riktigt ren, sen får vi fixa i lokalen och sen är det nog nästan dags att göra sig snygg för att sedan vara värdinna på vår 18-års fest = ) ska bli jäklans kul som fan. Hoppas bara allt blir bra, men det blir det nog för det får vi se till att det blir.

nisse nisse nisse du e mina tankar
nisse nisse nisse mitt hjärta det bankar :*

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0