Hometown Glory

Nya favoritlåten- Hometown Glory. Så otroligt fin! Speciellt med en moderns dans till. Som Katee och Joshua från "so you think you can dance". Sök på det och njut. Gåshudsvarning sf!

Idag har jag tränat boxning igen. Det var typ 2 veckor sen sist, det har varit dans och ridning och annat som krockat så det har fått vänta lite. Men ikväll var det dags igen. Och det var en riktigt rolig träning! det är tyvärr inte alltför ofta längre som jag känner så, därför var det underbart att ha den känslan igen.
Jag sparrade (boxades mot)med  3 ganska nya tjejer och fick då dela med mig av de kunskaper jag samlat på mig genom åren. Och det är SÅ KUL!
Jag har verkligen valt rätt linje till hösten, för att lära ut fysiska saker är kanonkul. Jag tror att jag kommer bli en bra personlig tränare :)

På söndag ska jag "tävla" med Finn i hoppning! :D ska bli skitkul som fan! jag har ridit sen jag var pytteliten och har aldrig tävlat :O ganska sjukt när man tänker efter, men nu är det nästan dags. Det är en träningstävling så det är ju inte heller på riktigt, men ganska ändå så det ska bli bäldigt spännande och min älskade superponny kommer vara bäst och snyggast :) och Scilla och Fanny kommer vara bäst i sin klass :)

dagens gladhet: jag o patrik har funnit en ny talang i klubben, boxningen var ROLIG och jag har haft bil :D

/ Victoria

I hope you don´t mind...

Då var det Maj igen. Min favoritmånad på hela året. Men denna Maj känns inte så glad. Inte än åtminstone. Jag hoppas att det vänder, oavsett hur. För Maj ska vara bra, inte såhär.

dagens gladhet: jag ska till Lönhult

/ Victoria

Victoria

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

RSS 2.0